Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си нов мотор-мнения за HONDA CRF230f?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся си нов мотор-мнения за HONDA CRF230f?

Така е,но твойта това и се случва след една сериозна експлатация преди това,а моя на 5тия ден му се случиха и повече работи даже

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
      Очи гледали, очи плакали.
      То пък като гледаш... една гаранция имаш
      Аз досега винаги като съм си купувал мотор, на следващия ден е бил разцепен. Тоз филм перфектен, обслужен не го вярвам. Отвори си го да ти е мирна главата.
      Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Първоначално публикуван от qnis Преглед на мнение
        Абе в крайна сметка относително е,всичко става,но определено нямаме културата в България как да се поддържа един мотор,затова четете статиите на Чинела ,е го Джартов ква ХОНДА си има,слънце,не се чупи здрава като камик,ама щот е гледана,моя се надявам да се видим,да ти разкажа как беше "обгрижван",ама е го с Цецо се излъгахме що беше тъмно и направо го натоварихме,след няколко дена ми стана лошо...

Културата я има финансите ги няма-за подръжката на един мотор!
        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
          Културата я има финансите ги няма-за подръжката на един мотор!
          Еми реално карането на мотор си е свързано с финанси,ако нямаме възможност едно масло да сменим,или да сипем антифриз вместо чешмяна вода,то тогава не трява и мотор да имаме...

Коментар

Първоначално публикуван от qnis Преглед на мнение
            Еми реално карането на мотор си е свързано с финанси,ако нямаме възможност едно масло да сменим,или да сипем антифриз вместо чешмяна вода,то тогава не трява и мотор да имаме...
            Така е, но ми се е случвало да срещна ендурист в гората, който е карал 20-30 км. и му свършва бензина. Заредил за няколко лв. и кара докано не дръпне въздух. Страст, кеф, ама няма пари. Как да отдели за поддръжка, като нЕЕма?
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Добре съгласен съм напълно,но тогава като си продава мотора после,все пак нека си каже,ниска е цената,защото еди си какво там... не съм го правил и така..а не на пазара от 100 мотора 10 да са що годе здрави другите на пастет,ама пак на едни пари..някак тва ми е смешно малко...

Коментар

Моторетката още се търси. Изпуснах една възможност и пак съм на изходна позиция. Ако някой може да ми даде информация или контакт с човек, който внася мотори, ще ми бъде от голяма полза.

Коментар

Купих мотор. Благодаря на всички за помощта и за съдействието. Взех Yamaha YZ400F с съм доволен от избора,защото попаднах на поддържан мотор от свестен човек. Ако модернаторите преценят могат да премахнат темата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X