Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си нов мотор-мнения за HONDA CRF230f?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся си нов мотор-мнения за HONDA CRF230f?

Здравейте,приятели!
    Имам нужда от вашата помощ.Продадох си стария мотор и сега търся нов.Стария беше YAMAHA XT125R.Продадох я,защото беше прекалено слабичка.Сега търся нещо по-мощно и задължително 4-тактово.Тежа около 78 кг и искам мотор,с който да се чувствам добре на преходи в гората. Видях обява за HONDA CRF230f и искам вашите мнения за този модел. Също така ако има някой,който да продава мотора си може да ми пише. Сумата,която мога да отделя е около 3000 лв. Ще съм много благодарен,ако можете да ми помогнете в избора ми за следващ мотор

От: Търся си нов мотор-мнения за HONDA CRF230f?

На мен лично црф230ф не ми допада като мотор.Бих те насочил към сузуки др250-350,ямаха ттр250 или пък ако заделиш още някой лев-сузуки дрз400.

Коментар

Благодаря за насоката. Доста чета из форума,съветвам се с приятели,които разбират повече от мен,гледам клипчета на моторите и тн. Засега основно гледам обяви за YAMAHA WR400,450 и YAMAHA YZF 400,426,450 , като смятам,че WR-a е по-подходящия вариант за мен. Всяка препоръка и съвет са добре дошли за мен

Коментар

Колега,какво да ти кажа не съм фен на Ямахите,но ако си се насочил главно към Ямаха избегни 426.

Коментар

Освен Ямахите, другите мотори, които гледам са Сузуки ДРЗ. Просто от този модел няма кой знае какво предлагане и нямам голям избор.

Коментар

YZf 250 !

Коментар

Значи най-добрия вариант ако ще е Вр е да е 450 щото има и ритач и стартер,вр 426 също не е лош вариант но е труден за палене и е доста рязък.
              [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Е вр 426 пак е със стартер и манивела та нали е Вр ендурото на ямаха.

Коментар

Правилно си се ориентирал към Хонда, но по-добрия вариант е ЦРФ 250Х. Спокоен мотор, даже бих казал скучен, доста разпространен, много части съвместими с R-версията, нисък разход на гориво, държи си цената независимо от годините и това, е главният му недостатък защото си определил бюджет от 3000лв., а за толкова - няма.
                  Силата е нищо без контрол.

Коментар

Вр 426 е само с манивела няма стартер.
                    [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

За 3000лв нито Хонда нито Ямаха читава ще намериш.
                      Ориентирай се към накой Сузуки- ДР 350 ,нямат грешка.Но не 250.
                      Пали лесно и върви прилично.

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                        За 3000лв нито Хонда нито Ямаха читава ще намериш.
                        Ориентирай се към накой Сузуки- ДР 350 ,нямат грешка.Но не 250.
                        Пали лесно и върви прилично.
                        Тук малко не съм съгласен. Аз продавам Ямаха за 3000лв и е читава.
                        Мотора може да е за много пари и да е пълна трагедия. Виждал съм го няколко пъти и един от тях беше Хонда
                        Цената не е критерии за състоянието на мотоциклета.
                        EXC TPI 2019

Коментар

Защо не Honda XR 400?
                          За тия пари може да се класираш.

Коментар

Ценовият диапазон - около 3000лв., е много опасен. Много хора се ''набълбукват'', точно около тези пари, като се ръководят от фактора - година на производство, а никога лъскавите неща не значат ,че са ценни!
                            Gas Gas ec 250

Коментар

A не бе,аз си купих црф за 3200 излезна ми ... колко нов Не че не можеше и така да се кара,просто аз не мога!Ако не смяташ после да заделиш сериозна сума за ремонти,по-добре вземи стар мотор,но да е здрав,или поне в задоволително състояние,за 3000лв са единични броики YZ-ка или CRF които да стават за нещо,камо ли перфектни!
                              Последно редактирано от qnis; 29-01-13, 19:04.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X