Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си нов мотор-мнения за HONDA CRF230f?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся си нов мотор-мнения за HONDA CRF230f?

Първоначално публикуван от qnis Преглед на мнение
    за 3000лв са единични броики YZ-ка или CRF които да стават за нещо,камо ли перфектни!
    Само глупости пишете. По вашата логика всички мотоциклети по обявите са пълна скръб.
    Сменени всички течности по мотоциклета. Почистено и гресирано окачване. Сменени лагери на главините и то не с лагери от 2лв. Пулове на клапаните от 160 до 170. Гардове на всички възможни места. Нова предна гума, преден калник, дръжки. Добавен фар, тежест на маховика..................... е според мен а и не само мен мотора е перфектен.
    Е колко да му искам, може би 4000лв. Да ама за 4к вечно ще си е мой. Цената нищо не означава за състоянието. Има мотори с проблеми за малко пари и обратното. Също така има и такива за малко пари в добро/перфектно състояние, не винаги причината за продажбата е защото искаш да набуташ някой..................
    П.С. Искаш ли да ти покажа още 2бр. YZ250F които са в перфектно състояние, достатъчно е да слезеш до центъра на Курило.
    Аз бих посъветвал колегата да си купи мотор който е в добро състояние. Ако той не може да прецени да си води хора които могат.
    ЕДИТ: на колегата исках да му пиша Л.С да му дам линк на обявата, но всичко е запълнено и трябва да трие
    Последно редактирано от chavetoo; 29-01-13, 19:51.
    EXC TPI 2019

Коментар

Добре,твоя и на Балки може да са добри,ама останалите мотори масово са пълна скръб,идеята ми е че да попаднеш на коректен продавач и здрав мотор за малко пари е много,много трудно и повечето случаи ниската цена говори едно-ПРОБЛЕМИ...

Коментар

Чаве, "всеки циганин си хвали крантата" ,нали знаеш?! А колко ти е "перфектен" мотора ...заеби , що се палиш? Аз пък знам че перфектен мотор няма ! В България ,самата дума "перфектен" я употребяват за щяло и нещяло .
        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Имам право само на едно съобщение като нов участник във форума. Можете да ми пишете и на имейла- pis1987@abv.bg Сега можете и тук да ми пишете. Благодаря за съветите. Много се надявам да попадна на читав мотор и предпочитам да го купя от човек от форума. Смятам, че хората тук са с добри намерения и най-добре знаят какво е да си събирал пари за мотор

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
            Само глупости пишете. По вашата логика всички мотоциклети по обявите са пълна скръб.
            Сменени всички течности по мотоциклета. Почистено и гресирано окачване. Сменени лагери на главините и то не с лагери от 2лв. Пулове на клапаните от 160 до 170. Гардове на всички възможни места. Нова предна гума, преден калник, дръжки. Добавен фар, тежест на маховика..................... е според мен а и не само мен мотора е перфектен.
            Е колко да му искам, може би 4000лв. Да ама за 4к вечно ще си е мой. Цената нищо не означава за състоянието. Има мотори с проблеми за малко пари и обратното. Също така има и такива за малко пари в добро/перфектно състояние, не винаги причината за продажбата е защото искаш да набуташ някой..................
            П.С. Искаш ли да ти покажа още 2бр. YZ250F които са в перфектно състояние, достатъчно е да слезеш до центъра на Курило.
            Аз бих посъветвал колегата да си купи мотор който е в добро състояние. Ако той не може да прецени да си води хора които могат.
            ЕДИТ: на колегата исках да му пиша Л.С да му дам линк на обявата, но всичко е запълнено и трябва да трие
            Ako e много убав ти няма да го продаваш !!!
            Никой не продава хубавите неща за малко пари !!!
            Ако има такива те са глупаци,я ги питай дали са такива???

Коментар

Паля се защото така може да накарат човек да се изръси много повече за скрап. За мен цената не е определяща за състоянието. Защото знам една 250 която е на уникална цена за годината си и състоянието си. Точно затова си продавам моят, защото ще добавя още едни хххлв и ще имам мотоциклет на 4г в перфектно състояние. Мотоциклет който е в оригиналният си вид и няма никакви ожулвания...........
              Сигурно и той е пълна трагедия щом е на толкова ниска цена. Но никой от форума не знае причината за продажбата и защо цената е толкова ниска.
              За разлика от една обява която се въртеше и в този форум. Е прехвален та прехвален и то на добра цена. След покупката се започнаха едни ремонти "надене, надене,........." абе излезе като за нов.
              А края на лятото се возихме с един колега който си беше купил 2010г. ЦРФ250 за 5000лв. сигурно и той е голяма скрап
              @qnis ниската цена понякога говори друго.
              EXC TPI 2019

Коментар

Стига сте вдигали шум,всичко е и до късмет!

Може да си купиш лъскав мотор (и като казвам лъскав не визирам кори и калници) и пак да се смеле!

п.п. Казвам го от личен опит!
                Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Moжеш ли да отречеш,че моторите които са на нашият пазар в бг 90% от тях са пълен боклук!Нагледал съм се на всякакви обяви и какво да ти кажа,мотори дет се продаваха преди 2 год. още са в мобиле..Така че в този случай е по-важно от кого ти е мотора..И пак казвам има и единични случаи когато и за малко пари се намира свестен мотор,но това е много рядко и той не се задържа дълго...

Коментар

Moжеш ли да отречеш,че моторите които са на нашият пазар в бг 90% от тях са пълен боклук!Нагледал съм се на всякакви обяви и какво да ти кажа,мотори дет се продаваха преди 2 год. още са в мобиле..Така че в този случай е по-важно от кого ти е мотора..И пак казвам има и единични случаи когато и за малко пари се намира свестен мотор,но това е много рядко и той не се задържа дълго...

Ако въпроса е към мен,не са боклук просто цената им е висока.
                    Като свалиш по едни 1000-1500лв на мотори от по 3000-4500лв и нагоре,си стават екстра като ги пооправи човек.

Коментар

Ако ви покажа мотора на моя син в момента на какво мяза никой няма да ми повярава че е на две смени на масла.
                      Реални около 1500км.Всеки би се изсмял.Изпочупени пластмаси,изподрани капаци,потрошени предпазители на ръчките скъсани ръкохватки.Аспуха е ожулен.
                      Ама моторчето не се продава,защото е хубаво и практически ново !!!

Коментар

Не ми се спори за глупости. Жена и кола се взимат на късмет. В неделя времето ще е хубаво, вземи изкарай тая Хонда да и падне ръждата малко от калта
                        Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                        Ако ви покажа мотора на моя син в момента на какво мяза никой няма да ми повярава че е на две смени на масла.
                        Реални около 1500км.Всеки би се изсмял.Изпочупени пластмаси,изподрани капаци,потрошени предпазители на ръчките скъсани ръкохватки.Аспуха е ожулен.
                        Няма как да се завираш по храстите...... и външният вид да е перфектен.
                        EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                          Еми и аз тва викам.

Обаче съм бил свидетел на покупко продажби на които се гледат седалки кори калници дръжки и др, а не виждат че всичко останало е буквално размазано!!

Коментар

Абе в крайна сметка относително е,всичко става,но определено нямаме културата в България как да се поддържа един мотор,затова четете статиите на Чинела ,е го Джартов ква ХОНДА си има,слънце,не се чупи здрава като камик,ама щот е гледана,моя се надявам да се видим,да ти разкажа как беше "обгрижван",ама е го с Цецо се излъгахме що беше тъмно и направо го натоварихме,след няколко дена ми стана лошо...
                            Последно редактирано от qnis; 29-01-13, 23:06.

Коментар

направо го натоварихме,след няколко дена ми стана лошо...
                              Очи гледали, очи плакали.
                              EXC TPI 2019

Коментар

Абе ,е го Джартов ква ХОНДА си има,слънце,не се чупи здрава като камик,.
                                Да да ама не,няма такова нещо дето не се чупи.Сега съм аз наред.Клапани,касета, вериги, зъбаци, гуми, лагери на каплите предпазител на веригата,водач на веригата масло филтър,въздушен филтър,вата на аспуха и може би още неща който ще излязат в последствие, накрая грубо около 2000 лв.Ако не ги дам догодина мотора ще е за боклука.
                                Това е положението ако искаш карай !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X