Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В сняг кой е по добрия 2т или 4т.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: В сняг кой е по добрия 2т или 4т.

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
    Не даде обяснение за новите гуми,снимай мотора да го видим.
    rdlegy
    Утвърден участник

РегистрацияJul 2012Публикации226 Точки (при гласуване)2

От: Как да се запиша да тренирам мотокрос?
    А аз да попитам дали има някой севлиевец, който може да види дали има потенциал в мен, защото и на мен ми се кара мотокрос късно е, ама искам да се пробвам, но не познавам никой, който може да ми помогне тук!
    XR600R-96

Коментар

Първоначално публикуван от zzeennkkoo Преглед на мнение
      rdlegy
      Утвърден участник

РегистрацияJul 2012Публикации226 Точки (при гласуване)2

От: Как да се запиша да тренирам мотокрос?
      А аз да попитам дали има някой севлиевец, който може да види дали има потенциал в мен, защото и на мен ми се кара мотокрос късно е, ама искам да се пробвам, но не познавам никой, който може да ми помогне тук!
      Вземам го да го направя ендурист да видя тогава Живота дали ще му се пери
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
        Вземам го да го направя ендурист да видя тогава Живота дали ще му се пери
        Чакай че ще го направиш,той още от сега е в бизнеса с кражби и продажби,пък след някоя година като открие и секса няма да може да си спомни дори името ти,ще има,абе чувал съм го това име Пачарозов ама вафла ли беше сладолед ли.

Коментар

След някоя друга година ще дойда с Пачароза да те окъпем в кал. Банвайте ме, ако мислите, че съм некоректен търговец, но аз нещата си ги поддържам и дори, когато не трябва сменям някои части. Спирам да ти оговарям Животе такива, като теб винаги ще има във форумите

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
            След някоя друга година ще дойда с Пачароза да те окъпем в кал. Банвайте ме, ако мислите, че съм некоректен търговец, но аз нещата си ги поддържам и дори, когато не трябва сменям някои части. Спирам да ти оговарям Животе такива, като теб винаги ще има във форумите
            Оф-оф,от кога ги търся такива къпачи,и оня ден идваха такива къпачи където моя мотор спира те продължават,ама нещо се спече работата,бяха точно до първите 100 метра,ама понеже да не ги връщам още в началото реших да им дам още малко шанс и им помогнах да си изкарат моторите.А относно това да спираш да ми отговаряш,трябваше да се сетиш по рано а не чак сега,гарантирам ти че простотиите които избълва,специално в този форум ти абсолютно нищо няма да продадеш.

Коментар

Добре бе г-н "Майсторе" аз спрях да пиша сега и той като спре и Пачарозов ако се вразуми да не ти пише и ти каква работа имаш в тоя форум?Не си мисли,че като си завел някои на пътеки където ти си пораснал там и като не са излязли и си много голям майстор.Милен излиза на пътеката за глигана също и момчето с ДРЗ-та а ти пъшкаш долу на 20-тия метър аз да съм казал нещо.Даже и на Жоро Йорданов с Хондта се пробва и опитити ти бяха неуспешни.Съгласен ли си с мен,че когато караш на места където ти е за първи път не както да си минавал 100 и над 100 пъти.Майстор ще те призная да идем на терен където никои от желаещите да се докаже не е минавал.А и също ще призная твоя Японски ИЖ за мотор когато накараш pe6o74 да махне сузукито и да си купи XT като твоето.За нашите китайски купища и дума не искам да кажа защото са много под нивото на твоя понеже са много по малки от твоя, и още не са се научили да драпат по скалите
              0888 074 049

Коментар

Ехеее и аз идвам да снимам като не мага да карам защото съм си аматИОр.Е пък може и да се пробвам ако Живото е оставил 2-3 коня на паша в Стария Балкан.
                Да кажем при Чинела той ще почерпи аз ще ви закарам купищата

Коментар

Да кажем при Чинела той ще почерпи аз ще ви закарам купищата
                  От мен спане и ядене БЕЗПЛАТНО, трасето ще е в стил "пътеката на Живота"!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Наско Петков Преглед на мнение
                    Добре бе г-н "Майсторе" аз спрях да пиша сега и той като спре и Пачарозов ако се вразуми да не ти пише и ти каква работа имаш в тоя форум?Не си мисли,че като си завел някои на пътеки където ти си пораснал там и като не са излязли и си много голям майстор.Милен излиза на пътеката за глигана също и момчето с ДРЗ-та а ти пъшкаш долу на 20-тия метър аз да съм казал нещо.Даже и на Жоро Йорданов с Хондта се пробва и опитити ти бяха неуспешни.Съгласен ли си с мен,че когато караш на места където ти е за първи път не както да си минавал 100 и над 100 пъти.Майстор ще те призная да идем на терен където никои от желаещите да се докаже не е минавал.А и също ще призная твоя Японски ИЖ за мотор когато накараш pe6o74 да махне сузукито и да си купи XT като твоето.За нашите китайски купища и дума не искам да кажа защото са много под нивото на твоя понеже са много по малки от твоя, и още не са се научили да драпат по скалите
                    Наско,как групата от Стара Загора си качиха пътеката нормално а твоите хора се отказаха,би ли ми обяснил.
                    Когато пробвах мечката,Милен стигна до където стигнах и аз,интересно защо не я качи,ама май и ти тогава не я качи,прав ли съм.
                    То май в Балкана не остана пътека по която да не съм карал,интересно къде да направим теста,предложи идея.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                      От мен спане и ядене БЕЗПЛАТНО, трасето ще е в стил "пътеката на Живота"!!!
                      Вашите пътеки са същите по трудност като нашите,даже вашите били с по добър подход,питал съм аз,защото ми беше интересно.

Коментар

Стига сте се е......вали.Отговор по темата:снегорина е най добърНаправихте от мухата слон,ако бях Модератор щях да ви резна,ама не съм
                        ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
                        Г 230Е
                        Г 500 0887 390 703

Коментар

Вашите пътеки са същите по трудност като нашите,даже вашите били с по добър подход,питал съм аз,защото ми беше интересно.
                          Какво ще рече подход??
                          Ами значи ще имаш предимство, вие идвайте, аз ви чакам с бъклица и дрян.

Коментар

Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение
                            Стига сте се е......вали.Отговор по темата:снегорина е най добърНаправихте от мухата слон,ако бях Модератор щях да ви резна,ама не съм
                            В Русе може и да е най добър снегорина но не и в Стара Планина няма шанс"Проходо Троян Кърнаре затворен"

И какво те бърка да станеш М пада не резнеш

Коментар

Кажете една дата за да може Ванката да стопли водата в басейна.

Коментар

В Русе може и да е най добър снегорина но не и в Стара Планина няма шанс"Проходо Троян Кърнаре затворен"

И какво те бърка да станеш М пада не резнеш
                                Ей не миряса,ще зема да ти дойда,па да разбереш,че си имал гости
                                ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
                                Г 230Е
                                Г 500 0887 390 703

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X