Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В сняг кой е по добрия 2т или 4т.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: В сняг кой е по добрия 2т или 4т.

Първоначално публикуван от Петър Богданов Преглед на мнение
    Мотора е подходящ с хондата ще карам Хл 600....Другото което е ,че априлиата е около 12 коня,но след 2ри ремонт си идва горе долу 17кс ако не ми вярваш провери, не се заяждам ,но щом го казвам съм проверил и т.н с ИЖ не мога да го дърпам защото априлиата е силна в високите обороти ,а при ИЖ обратното ,но дори и с 50тката ИЖ-то няма шанс-казвам защото съм пробвал и искаш клипове и снимки окей дори ще направя нови,а не тези от малък хаха...
    Спри да ръсиш простотии че ще умориш някой от смях,с този транс-атлантически лайнер 150 кг може да ходиш да палиш огън до гората и да печеш мръвки,за друго не става,а относно априлийката 12 коня може да стане ако я дърпа парахода иначе не,и такава глупост не бях чувал да се вдигат конете от ремонтно бутало.Слез на земята и спри да гледаш анимационни филми.

Коментар

Стояне,Стояне,къде си бре,идвай бързо тука че изпускаш купона,започват най смешните домашни истории.

Коментар

2-ри ремонт 17 коня, 3-ти ремонт 22 коня, 4-ти ремонт 27 коня .......... леле мале, кой каза че тоя мотор е 2Т миксер
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
          Стояне,Стояне,къде си бре,идвай бързо тука че изпускаш купона,започват най смешните домашни истории.

Човека като ви казва че е 17 значи е така

Много сте боси Ичеее в този спорт.

80%тук си нямат и престава за какво става въпрос мислят че като са качили едно байрче карат ендуро.
          Не е така когото влезете в балкана и почнете да си проклинате всички роднини да повръщате,акате ,хвърляте мотора,носите, бутате и мотора ако е за 5000лв.да викате някой ако даде 1000 да го вземе от тук аз си отивам пеш.Това е ендуро
          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Доколкото съм информиран е 17 . Ще оставя с мисълта ,че си голям шоФер и т.н и си мислиш,.че Хл-а като е 150кг означава,че не може да се кара горе съм писал не зависи от мотора другото което е нека завали ще отида да си купя отново 50тката и ще дойда на сняг да ги подкараме така или иначе ще се видиме тая година на някой мотосъбор и тогава ще се види кой какво що,че тука от клавиатурата колко и да се говори май май само в Централния Балкан има мотористи другото са пешеходци.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение

80%тук си нямат и престава за какво става въпрос мислят че като са качили едно байрче карат ендуро.
              Не е така когото влезете в балкана и почнете да си проклинате всички роднини да повръщате,акате ,хвърляте мотора,носите, бутате и мотора ако е за 5000лв.да викате някой ако даде 1000 да го вземе от тук аз си отивам пеш.Това е ендуро
              Това имам предвид,че зимата с 50тката излизах навсякъде и ЦРФ-а не можеше да ме види и само се оплакваше ,че "този мотор не е за такива пътища,а е за писта"...И друго мога да кажа правил съм и преходи с Априлииката "миксера" на 20 см сняг от Благоевград до с.Церово и нагоре,но както и да е .

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:327840_288604417857936_100001251397945_803248_1311806243_o.jpg
Прегледи:1
Размер:100.5 КБ
ID:5457558
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:413789_288604614524583_100001251397945_803250_811206568_o.jpg
Прегледи:1
Размер:86.8 КБ
ID:5457559
              Ей там Христо доло под мъглата на има няма 30км сняг е Благоевград.

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Богданов Преглед на мнение
                Доколкото съм информиран е 17 . Ще оставя с мисълта ,че си голям шоФер и т.н и си мислиш,.че Хл-а като е 150кг означава,че не може да се кара горе съм писал не зависи от мотора другото което е нека завали ще отида да си купя отново 50тката и ще дойда на сняг да ги подкараме така или иначе ще се видиме тая година на някой мотосъбор и тогава ще се види кой какво що,че тука от клавиатурата колко и да се говори май май само в Централния Балкан има мотористи другото са пешеходци.
                За да не правим излишни спорове,товариш в един бус,ХЛ-а и априлийката,и пристигаш в Карлово,даваш ми касовата бележка за горивото,говорим за отиване и връщане,плюс от мен 20лв храноден.Но всичко това отпада ако не успееш да качиш танка[хл-а] поне по една пътека,не споменавам априлийката защото нея само ще си я возиш 500км.Има и друг вариант,ако ти се виждат много километрите,защото разхода ще ти излезе доста солен,свързваш се тук от форума с Чинела,в неговите пътеписи съм виждал една пътека която се нарича К1 така като я гледам е достойна за каране.

Коментар

Коментар

Ето задача за Пачароза и Христо, който повтори този номер, той пИчелИ.

Коментар

[QUOTE=Chinela;2117219]Ето задача за Пачароза и Христо, който повтори този номер, той пИчелИ.

Аз се отказвам,Пачароза бие служебно.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        Ето задача за Пачароза и Христо, който повтори този номер, той пИчелИ.

Коментар

От ремонтно бутало може да се вдигнат к.с....... но зависи с колко е по голямо. За справка само от промяната на самото положение на всмукателен клапан се постига увеличение от няколко к.с.
                          Иначе аз пак ви казвам, че най голямо значение си има гумата.
                          Снощи ми даваха чисто нова предна гума за моята стара, стара на около 70-80% оставащ живот.
                          А тази гума ми изкара акъла миналата седмица в снега и калта. След първото влизане в кал и сняг след това за миг не си помислих за поднасяне.......
                          За да е добро на сняг не е достатъчно да е само 2Т или 4Т.
                          П.С. отново снощи човек който до скоро караше 300 2Т на КТМ. Като ми хвана мотоциклета и го наведе настрани няколко пъти, направи още няколко разни други движения за да го усети...... и каза "за момент си помислих, че това е цвайката" А човека беше хванал 4Т
                          EXC TPI 2019

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                              Нещо много ги бутат 4т.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение

това съм го правил с атв и ви казвам това не е ендуро това е мазохизъм
                                Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X