Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В сняг кой е по добрия 2т или 4т.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: В сняг кой е по добрия 2т или 4т.

2т уж има по добри ниски а нещо затъна.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
      2т уж има по добри ниски а нещо затъна.
      Това не е никакъв критерий. Мога да намеря колкото искаш такива клипове, където затъват всякакви мотори.
      1-во там откъдето минава ДРЗ ясно се вижда, че е по-твърдо и няма толкова тиня, където е КТМ .
      2-ро и ДРЗ да мине оттам от където минава и ЕХС ще затъне, ако ще да има 10 пъти по-добри ниски, просто си потъва в гьола и дотам.
      3-то измъкването на Сузукито от тази ситуация ще е малко по-трудно , отколкото КТМ-а.

П.П. А за доказателството, което пуснах по-горе нищо не казвате? Аз не твърдя нищо за тактове и ниски и високи и всякакви обороти. Просто показвам.
      Последно редактирано от speedrifter; 01-02-13, 13:55.
      Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
        Това не е никакъв критерий. Мога да намеря колкото искаш такива клипове, където затъват всякакви мотори.
        1-во там откъдето минава ДРЗ ясно се вижда, че е по-твърдо и няма толкова тиня, където е КТМ .
        2-ро и ДРЗ да мине оттам от където минава и ЕХС ще затъне, ако ще да има 10 пъти по-добри ниски, просто си потъва в гьола и дотам.
        3-то измъкването на Сузукито от тази ситуация ще е малко по-трудно , отколкото КТМ-а.

П.П. А за доказателството, което пуснах по-горе нищо не казвате? Аз не твърдя нищо за тактове и ниски и високи и всякакви обороти. Просто показвам.
        4-то факт е че ДРЗ излезе от калта а КТМ остана вътре.
        А относно доказателството което пусна,мисля че малко са ти завишени оборотите,и не ти виждам краката когато потегляш.

Коментар

4-то факт е че ДРЗ излезе от калта а КТМ остана вътре.
          А относно доказателството което пусна,мисля че малко са ти завишени оборотите,и не ти виждам краката когато потегляш.
          Да бай Христо "БУТАМ" го здраво с краката... Защо ми е да го правя? Мотора е загрял на клипа и оборотите са си така! Това не е ИЖ да прави 'Туф, туф' на оборот...

П.П. Ще ме накараш пак да правя клип на целия мотор, за да ти докажа, (вече е доказано, но ти ми казваш, че едва ли не лъжа) че 2-тактов мотор , може да тръгне без газ.
          Последно редактирано от speedrifter; 01-02-13, 20:39.
          Yamaha WR 200

Коментар

Да бай Христо "БУТАМ" го здраво с краката... Защо ми е да го правя? Мотора е загрял на клипа и оборотите са си така! Това не е ИЖ да прави 'Туф, туф' на оборот...

П.П. Ще ме накараш пак да правя клип на целия мотор, за да ти докажа, (вече е доказано, но ти ми казваш, че едва ли не лъжа) че 2-тактов мотор , може да тръгне без газ.
            Споко де,няма да се тряпкаш на вас по младите нали трябва да ви се поддържа бойният дух,приемам го,ще го видим как се представя другия месец в Тунела.

Коментар

На моя също държа по високи обороти умишлено. По трудно гасне и като върна газта не забива толкова много. А иначе като цяло темата е безсмислена, освен рекламата в нея
              EXC TPI 2019

Коментар

Споко де,няма да се тряпкаш на вас по младите нали трябва да ви се поддържа бойният дух,приемам го,ще го видим как се представя другия месец в Тунела.
                Лино за него гарантирам че и този месец без никакъв пробелм ще излезне през тунена, моя цвай е др тама но е мн. по слаб но и той ще излезне.
                а относно клипа и ДРЗ-та ко се беше заи*ал там където е КТМ-а, и той нямаше да излезне
                Some call it a hobby, we call it a way of life!
                Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Първоначално публикуван от vatko Преглед на мнение
                  Лино за него гарантирам че и този месец без никакъв пробелм ще излезне през тунена, моя цвай е др тама но е мн. по слаб но и той ще излезне.
                  а относно клипа и ДРЗ-та ко се беше заи*ал там където е КТМ-а, и той нямаше да излезне
                  Този месец не е интересно,още не е паднал големият сняг,затова казвам март.
                  А относно клипа,почвата под двата мотора е еднаква,просто на КТМ-а му е по шавливо дупето,нали знаеш какво се случва със жена със същият симптом.

Коментар

Много зависи и от карача, той ако е някой "шляпурко" много ясно че ще го окопае без значение тактовете, а относно клипа където тръгва без газ аз съм свидетел след това тръгна пред мен по същия начин без никакъв проблем а оборотите са му нормални за загрял мотор
                    Some call it a hobby, we call it a way of life!
                    Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
                      А иначе като цяло темата е безсмислена, освен рекламата в нея
                      Да, това е така. Аз както казах не твърдя, кой има по-добри ниски и кой не. Спора си е между Пачароза и Живота, няма да се бъркам.
                      Yamaha WR 200

Коментар

Понеже Suzuki ми е най любимата марка ще направя една реклама.

Коментар

Да, това е така. Аз както казах не твърдя, кой има по-добри ниски и кой не. Спора си е между Пачароза и Живота, няма да се бъркам.
                          Темата е за всички,целта е да се установи кой е по добрия мотор за сняг,спора не е само между мен и Пачароза.

Коментар

Темата е за всички,целта е да се установи кой е по добрия мотор за сняг,спора не е само между мен и Пачароза.
                            Целта според мен е една скрита реклама, може и да греша.
                            Ще взема да си направя и аз една тема за YZ250F колко е добър.....
                            EXC TPI 2019

Коментар

Малеееееееееее този изрина гората.

Коментар

За мен лично разковничето е подходящата гума за кал или сняг.И не смятам,че мотора има превъзходство.А за дълбокия сняг си има други превозни средства,които не са за мазохисти

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X