Здравейте, търсих доста, но не можах да намеря тема за ЦРМ-а. Мисля да купувам такъм мотор, но не знам почти нищо за него, ако може някой който има или е карал да сподели как се държи моторчето, разход, подръжка, части намират ли се... Това ще ми е първи мотор, досега съм карал много малко само ДР 125 и ТТР 250 раид. ТТР-а ми харесва, но ДР-а ми идва слаб, пък и нещо ме влекът повече 2-тактовите мотори. Мотора ще се кара само в гората, без много дълги преходи максимум 70-80 км. за един ден, по-скоро по 40-50 км.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Honda CRM 250
Свий
X
-
От: Honda CRM 250
Както казва колегата , най-важно е състоянието . Виж кутийката на електронното , не трябва да е отваряна и да са извършвани някакви ремонти , обикновено след това ги заливат със смола , за да се запечата добре ...нещо като ахилесова пета му е на този модел . Оригинално е с помпичка за инжектиране на маслото , а то се налива в рамката (около 1,5 л.) , добре е да си е в оригинален вид . Като цяло ,хубав мотор , плавна работа на двигателя , 6 скорости , веднъж карах такъв цял ден , никаква умора , чудесно окачване (но това си е персонална настройка) , в ниските беше като 4т. Добре си се ориентирал , Успех!"Суетата, е любимият грях на дявола"!
Коментар
-
Благодаря за отговорите, още повече се навих да купя такъв, а някой може ли да ми каже само горе долу разхода как е и колко масло се сипва на литър. А иначе става въпрос точно за този мотор
Цената не е ли малко ниска за модела, изглежда хубав, но на мен всички ми изглеждат така.
Последно редактирано от nickbochev; 04-01-13, 02:30. Причина: премахване на директен линк към търговски сайт
Коментар
-
Ами...твърде хубаво е за да е вярно,трябва да се види на яве , от снимките не може да се добие добра представа , разхода е нормален за 2т ендуро - 8 - 9 л. зависи как се кара , ако се постараеш може и 12 л. на 100 км. , сам си дозира маслото . Ако е премахната помпичката , смесваш предварително бензина с масло . Има много инфо във форума , поразрови се .
"Суетата, е любимият грях на дявола"!
Коментар
-
Имах такъв 89 , и не беше с никасил. Много здрав и не гореше много, но стойката му е много старата школа и трудно се кара прав.
Моя беше като на снимката , само че с нормална предница. Проблем с електроника не съм имал , късаха ми се жилата на клапата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар