Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda CRM 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda CRM 250

Здравейте, търсих доста, но не можах да намеря тема за ЦРМ-а. Мисля да купувам такъм мотор, но не знам почти нищо за него, ако може някой който има или е карал да сподели как се държи моторчето, разход, подръжка, части намират ли се... Това ще ми е първи мотор, досега съм карал много малко само ДР 125 и ТТР 250 раид. ТТР-а ми харесва, но ДР-а ми идва слаб, пък и нещо ме влекът повече 2-тактовите мотори. Мотора ще се кара само в гората, без много дълги преходи максимум 70-80 км. за един ден, по-скоро по 40-50 км.

От: Honda CRM 250

Хубав мотор, ако е в добро състояние. Поддръжката му е евтина и има голям живот на двигателя, само иска хубаво масло, както всяка машина. Ако най-мощния мотор, който си карал е ТТР 250, това ще ти изглежда самолет, затова внимателно.
    Поздрави и успех в покупката!
    Yamaha WR 200

Коментар

Както казва колегата , най-важно е състоянието . Виж кутийката на електронното , не трябва да е отваряна и да са извършвани някакви ремонти , обикновено след това ги заливат със смола , за да се запечата добре ...нещо като ахилесова пета му е на този модел . Оригинално е с помпичка за инжектиране на маслото , а то се налива в рамката (около 1,5 л.) , добре е да си е в оригинален вид . Като цяло ,хубав мотор , плавна работа на двигателя , 6 скорости , веднъж карах такъв цял ден , никаква умора , чудесно окачване (но това си е персонална настройка) , в ниските беше като 4т. Добре си се ориентирал , Успех!
      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Благодаря за отговорите, още повече се навих да купя такъв, а някой може ли да ми каже само горе долу разхода как е и колко масло се сипва на литър. А иначе става въпрос точно за този мотор

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Honda_CRM.JPG
Прегледи:1
Размер:91.9 КБ
ID:5440653

Цената не е ли малко ниска за модела, изглежда хубав, но на мен всички ми изглеждат така .
        Последно редактирано от nickbochev; 04-01-13, 02:30. Причина: премахване на директен линк към търговски сайт

Коментар

Ами...твърде хубаво е за да е вярно ,трябва да се види на яве , от снимките не може да се добие добра представа , разхода е нормален за 2т ендуро - 8 - 9 л. зависи как се кара , ако се постараеш може и 12 л. на 100 км. , сам си дозира маслото . Ако е премахната помпичката , смесваш предварително бензина с масло . Има много инфо във форума , поразрови се .
          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Така, другата седмица ще отида да го видя тоя ЦРМ, сега ме вълнува единствено въпроса, ще сгреша ли ако за първи мотор взема ЦРМ 250 вместо 250 4т ендуро (KLX, TTR ,...)

Коментар

Колега,ЦРМ-а е невероятен мотор.Но лично мое мнение е да пробваш и други.KLX250 е класика,също така и TTR250.A Сузуки DR250S е красота да го караш.Не бързай,пробвай повече мотори и който ти се залепи за задника го отнасяй.Успех.
              DRZ 400S

Коментар

Колеги имам едно питане, въпросният ЦРМ 250 с никасил ли е ? Въобще като ендуро мотор произвеждан ли е двигател с никасил за ЦРМ ?

Коментар

Имах такъв 89 , и не беше с никасил. Много здрав и не гореше много, но стойката му е много старата школа и трудно се кара прав.
                  Моя беше като на снимката , само че с нормална предница. Проблем с електроника не съм имал , късаха ми се жилата на клапата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X