Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Начинаещ( не - висок бюджет).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Начинаещ( не - висок бюджет).

Ти сам си го написал "С времето парите се събират". Тъй че изгладувай ги ако трябва ,пропусни 10 дискотеки и напролет ще си много по спокоен. Относно това че не си състезател , е ми и аз не съм ама последната ми травма беше с 0 км в час излязъл ей така за малко, без ризница че беше много топло.Аз паднах ,мотора върху мен ,кормилото в ребрата и три месеца като се засмея или кихна заревавах.Вярвай ми мноооооооооого боли.

Коментар

Антонио, не ти е правилно мисленето да знаеш.
      Първо за екипировката - това, че не се състезаваш не значи абсолютно нищо! Каквито травми можеш да си докараш при падане в движение, такива и от място, както е писал колегата по-горе. Другото нещо, с което ще сбъркаш е това, че цените на XR и CRF са еднакви... може и така да е , но разходите се покачват рязко при CRF-а в сравнение с XR. Така, че помисли отново. Погледни и Yamaha TTR 250 , намират се и под 3К и ще има пари за всичко.
      Yamaha WR 200

Коментар

Антонио защо не поразгледаш ХR250, сравняваш ги като цени с црф250 да ама за поддръжка после мислиш ли ? НЕ е това ти е проблема. На црф специално поддръжката е доста скъпа, а на ХР слагаш едно масло и едни филтри и хоп 2500/3000км не пипаш само газ смятай , че с него ще се возиш когато си поискаш а да не говорим , че на ЦРФ не е само масло и филтри ако скръцне нещо друго къде отиваме с тези скъпи части помисли си добре АЗ ти пожелавам успех ! И все пак разгледай ги http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1d3n13 , http://motori.cars.bg/m61118
        Поздрави.
        Последно редактирано от Stani WR; 02-12-12, 10:26.
        Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
          Антонио, не ти е правилно мисленето да знаеш.
          Първо за екипировката - това, че не се състезаваш не значи абсолютно нищо! Каквито травми можеш да си докараш при падане в движение, такива и от място, както е писал колегата по-горе. Другото нещо, с което ще сбъркаш е това, че цените на XR и CRF са еднакви... може и така да е , но разходите се покачват рязко при CRF-а в сравнение с XR. Така, че помисли отново. Погледни и Yamaha TTR 250 , намират се и под 3К и ще има пари за всичко.
          Благодаря за информацията, както ти и колегата отгоре казахте че и с 0 км/ч може да се размажеш, то ако става на въпрос и пеша на тротуара може някой да те прегази и не само, но сте много прави за екипировката

Коментар

Първоначално публикуван от Skirilov Преглед на мнение
            Антонио защо не поразгледаш ХR250, сравняваш ги като цени с црф250 да ама за поддръжка после мислиш ли ? НЕ е това ти е проблема. На црф специално поддръжката е доста скъпа, а на ХР слагаш едно масло и едни филтри и хоп 2500/3000км не пипаш само газ смятай , че с него ще се возиш когато си поискаш а да не говорим , че на ЦРФ не е само масло и филтри ако скръцне нещо друго къде отиваме с тези скъпи части помисли си добре АЗ ти пожелавам успех ! И все пак разгледай ги
            Поздрави.
            Здравей!!! Благодаря ти много ще обмисля този вариант !!!

Коментар

Този TTR Според вас добър избор ли е? Вероятно мога да се договоря с човека за пълна екипировка?

Коментар

Кой?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X