Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Начинаещ( не - висок бюджет).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Начинаещ( не - висок бюджет).

Здравейте всички!!! Както забелязвате от заглавието се подразбира че ще ми е за пръв път, много ми харесват Ендуротата и Кросовете за Offroad специално Качвал съм се само при приятели но не съм карал.. Таа решил съм пролетта като събера парички да си взема някакво ендуро или кросче, но не съм сигурен кое... Колебая се между Honda CRF 250 или Yamaha WR 250, Скачам на високи кубици защото няма да карам сам, пък и ще ме понаучат А не съм някой богат та да си взема 125-ца и после нагоре... Какво мислите по въпроса? Също така намерил съм си екипировка но не смятам да купувам ботуши? Мерси предварително.

От: Начинаещ( не - висок бюджет).

И още нещо : Кой от 2-та мотора ще ми излезе по - евтин за поддръжка?

Коментар

Еми аз мисля че ботуши ти трябват задължително, това е една от най важните части на екипировката.Също така и бюджета ти не е малък щом можеш да си позволиш CRF или WR ,но според мен като за начало ще е добре да си вземеш по слаб мотор.Но иначе щом си решил да си купуваш нещо по голямо и двата модела са страхотни, лично на мен ми харесва повече Honda CRF250X но това си е лично мое мнение. Досега за CRF както и за WR не съм чувал лоши мнения и е много е труден избора точно между тези 2 модела. Поздрави

Коментар

Как така няма да си купуваш ботуши ?! Та те са най-важното нещо след каската.
        Симеон Симеонов - 0878666200
        Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
        Suzuki - A way of life

Коментар

Ами просто нямам възможност заради финансовият ми проблем... Не съм пълнолетен и евентуално мога да работя само лятото... И затова най - много да си позволя протектори & каска

Коментар

Като мотор според мен си се насочил в правилния клас мотоциклети, като се вземе под внимание че си и начинаещ. А те 125 2т се карат по-трудно от 250 4т, освен ако не си нисък или слабичък, но някой и с това нямат проблем.

Но виж за екипировката съм сигурен че никой няма да е съгласен с теб. Без ризница може, без специален мото брич може, без ръкавици също може, но без ботуши не. Като най-прост пример веднага всеки би се сетил състезанията от какъвто и да е ранг мотокрос, ендуро, траял. Каска, ботуши, наколенки. От там нататък кой както иска със или без ризница, по потник и т.н.
            Иван Маринов
            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
              Като мотор според мен си се насочил в правилния клас мотоциклети, като се вземе под внимание че си и начинаещ. А те 125 2т се карат по-трудно от 250 4т, освен ако не си нисък или слабичък, но някой и с това нямат проблем.

Но виж за екипировката съм сигурен че никой няма да е съгласен с теб. Без ризница може, без специален мото брич може, без ръкавици също може, но без ботуши не. Като най-прост пример веднага всеки би се сетил състезанията от какъвто и да е ранг мотокрос, ендуро, траял. Каска, ботуши, наколенки. От там нататък кой както иска със или без ризница, по потник и т.н.
              Много ми идват скъпи Ботушите... Евентуално ако намеря втора употреба...

Коментар

Добре де ,гледаш мотор за 3-4хил.горе- долу, начинаещ си а едни ботуши ти идват трудни. Според мен си преосмисли стратегията.Или с две думи купи мотор за около 2500 и за още 5-600 се облечи ,ако ще и осемнайсета употреба да е екипировката. Сигурно си нямаш идея но много боли без екипировка.

Коментар

Ботуши-задължително!!!
                  Защо не погледнеш XR 250
                  по-ниска цена за придобиване,по-евтина подръжка,дуракоустойчив....
                  Последно редактирано от kalinntv; 01-12-12, 12:35. Причина: поправка
                  Cherokee WJ 4.0L- NP242
                  Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Виж тази тема в форума и сам ще се убедиш по въпроса за екипировката.

Аз я преглеждам ,когато се замислям да спестя пари от екипировка и много помага!

http://www.offroad-bulgaria.com/show...F0%EE%E2%EA%E0
                    Последно редактирано от Иво Томов; 01-12-12, 12:40.
                    Honda CRF 250 X
                    Touareg 3.0 TDI

Коментар

Много ми идват скъпи Ботушите...
                      Извинявай, но ако не можеш да отделиш 250-300лв. за ботуши, не виждам как ще отделяш за поддръжката на CRF или WR 250
                      Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от iancho75 Преглед на мнение
                        Добре де ,гледаш мотор за 3-4хил.горе- долу, начинаещ си а едни ботуши ти идват трудни. Според мен си преосмисли стратегията.Или с две думи купи мотор за около 2500 и за още 5-600 се облечи ,ако ще и осемнайсета употреба да е екипировката. Сигурно си нямаш идея но много боли без екипировка.
                        Намерил съм мотора за 2хил. от познат на много добър приятел Няма никакви проблеми мотора и всичко му е сменено.. Каран е с хубаво масло направо палиш и караш.. А на мен главния проблем ми е че ще разполагам с точно толкова пари, а както другите колеги казват: XR е по - евтин за поддръжка но точно 250cc е г/д на същата цена като CRF.

Коментар

Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
                          Ботуши-задължително!!!
                          Защо не погледнеш XR 250
                          по-ниска цена за придобиване,по-евтина подръжка,дуракоустойчив....
                          Това ми беше другия вариант но като разгледах из Mobile XR-то върви на цената на която ще взема CRF-a.

Коментар

Първоначално публикуван от Иво Томов Преглед на мнение
                            Виж тази тема в форума и сам ще се убедиш по въпроса за екипировката.

Аз я преглеждам ,когато се замислям да спестя пари от екипировка и много помага!

http://www.offroad-bulgaria.com/show...F0%EE%E2%EA%E0
                            Да, разгледах я.. Доста лоши случки и се надявам колегите да нямат трайни последствия Знам че в момента си мисля това не може да се случи на мен, на всеки може разбира се... Но аз не съм от тези състезатели , които карат на задна гума и с 100 из гората.. И все пак ще се опитам да се снабдя с някои части от екипировката.. поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
                              Извинявай, но ако не можеш да отделиш 250-300лв. за ботуши, не виждам как ще отделяш за поддръжката на CRF или WR 250
                              С времето парите се събират, проблема е че като взема мотора оставам без пари, а е подготвен за пролетния сезон

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X