Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki Djebel

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Горе бяха го окупирали само Софиянци по ено време .

Той Чавдар един пат го качи с още един човек, не ми е ясно как го прави. Като Чавдар я облегна на Татко на джипа, гледах, гледах, ГОЛЯМА МАШИНА ГОЛЯМО ЧУДО! Хонда CRF 670 cm3

Коментар

Сигурно го е качил на резервоара за да не се обръща мотора?!
      А бе, Гълъбин и бай Васил бяха ли там?

Коментар

Да, Жоро, точно там...

Коментар

НЯмаше ги поне аз не ги видях
          Стига сте плашили хората с тоя фенер тва си е едно нагорнище с препятствия единственната тайна е да имаш хубави гуми и да не караш прекалено бързо
          другата тайна е че горе точно на върха има една голяма дупка която не се вижда отдолу и е много опасна
          Затова всеки път гледам да се къча първи и заставам да им казвам горе да я заобикалят ама те просто си мислят че некъв си там е застанал и той не знае защо и на няколко пъти щяха да ме сгазят хем им показвам че трябва да заобиколят а после като видят дупката ЛЕЛЕЕЕ КВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ миналата година по едно време ми писна и се махнах един като че ли това и чакаше такъв скок направи право в дупката че се чудих да се смея ли или да го вадим бива местните момчета не само да гледат сеири ами да сложат нещо горе оградка или нещо друго което да се вижда

Коментар

И аз първия път влязох в нея! Като по чудо останах на мотора.
            Това е наследство от иманярите.

Коментар

SUZUKI 250 DJEBEL Vin номер SJ44A 125кг е модификацията с ел стартер ето и още инфо SUZUKI DJEBEL 250 PRICE GUIDE Ј1800 TO Ј2300
              The DJEBEL has the same engine as the DR250 . They are electric start, conventional forks and are fitted
              with a large round headlamp. Nice bike to ride.

SPECIFICATION Vin Identification number SJ44A
              Length 2230mm. Width 885mm. Height 1255mm. Wheelbase 1140mm. Seat height 880mm . Weight 117kg. Kick-start 125kg electric start. 4Engine type 4 stroke 249cc. Power output 29/8500 ps/rmp.
              Torque 2.5/7000 kg-m/rmp. Fuel tank capacity 9 litres. Gearbox 6 speed.
              не ми се ще да прозвучи грубо но като чичо ти Чавдар разбира от ауспуси що ни питаше нас да се мъчим

Коментар

Не сколасах да отида този път, а и нямаше с кой май!
                Фенера иначе не е толкова страшен колкото изглежда,дупката наистина е значително по опасна,ама само ако не знаеш.С ХР-а специално се качва на 2-ра със малко повече газ, но не цялата.

[/img]
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Митков, ще питам него, ако тук не ми помогнат. Просто искам мнението на всички, защото всички тук сте разбирачи. Ако не бяхте разбирачи нямаше да съм тук.

Между другото мерси на всички за всеотдайната информация!

Коментар

Ти каква помощ точно искаш? Кой каквото можа ти каза за този мотор. Като за начало никак не е лош. Колкото до ауспуха, не си заслужава да се влагат много пари в него, като утре ще го продадеш. Нали си фърлил око на YZ 450? Ако се научиш този да го караш на задна гума и без Гърмящ ауспух мацките пак ще изпаднат в екстаз. Пък и Митков ти каза от къде да си намериш за доста скромна сума ауспух-убиец!
                    Учи се да караш, това е истината Ендурото не е шега работа ... както пише по-долу.

Коментар

яа сподели как се вреди да вземеш др-а нещо чух че пак имало битки

Коментар

Митко, сори за Ямашката!!! Разбрах, че вече била в Стара Загора. Ти една седмица се мъчи с Бучака да му направите ДР-а и не си опече нещата, ама ти си си виновен . . .

Коментар

Жоро, аз съм и хвърлил око на тая Ямаха, ама дали Татко ще даде финанси за него. Той да си купи такъв. Пак аз ще го карам покрай него. Ама той иска да си кара ДР 350- то. Той не обича силни мотори. Не знам, стана ли на 18 такъва Ямаха ще карам, не ежедневно, а ежечасно. До тогава ще стана още по висок и по як. Ся съм дребничак...ама....1.72 съм и съм 90 набор... ..както и да е

Коментар

Ей такава машинка карах преди:
                            http://www.mobile.bg/photos/51114354897336013_1.pic

200 кубика
                            2 тактов
                            36 коня май

Коментар

Май си карал такава:

Коментар

Хей, Петьо, да не ми се стегнеш пак
                                Щом си тук в форума ще се научиш да се държиш като всички. Караш ендуро, значи вече си мъж. Ще се научиш да понасяш шеги и ти можеш да си правиш с другите такива.
                                Нали така?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X