Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki Djebel

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Suzuki Djebel

Здравейте искам да кажа на всички! Натъкнах се на този сайт преди време съвсем случайно и останах приятно изненадан от хората, които са в него, защото като гледам всички са разбирачи и маниаци на тема оффроуд .

И така искам да ви попитам какво мислите за Suzuki Djebel? От скоро карам точно такъв мотор. Искам да ми кажете вашето мнение за него. Да ми кажете как се подържа, какво е препоръчително и какво не?

даи повече инфо кубици година от къде е внесен и т.н.

Коментар

98 година, 250 кубика, 4 тактов, От Япония(от последния контейнер от япония т.е. преди 2 седмици) Взиман е от Карлово разбира се

Коментар

Чувал съм за това моторче хубави неща и че е 31 к.с, но като типичен японски представител няма данни в Европа за него. Митков, ти да знаеш нещо повече?
        Това ли е мотора?

Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Да, точно такъв като на снимката е. Не ми харесват 3 неща в него! Че няма манивела, че е много тежък и че има много грозен фар(но за сметка на това има защита, около фара има здраво захванато желязо. Слабичак е 250 куб.сантиметра, ама като за моята млада възраст, пак и аз карам от 2 сезона. Но ще дойде и това време да карам YZ 450 F Дай, Боже!

Коментар

Ами тези, който са били на откриването в събота може да са ме видяли. Аз бях там заедно с баща ми, обаче той беше с джипа (един Mercedes G 300 с либедка), там бях и аз (едно лапе с един такъв мотор Suzuki Djebel 250 кубика синио-бял и с червени дрехи и каска, и с черни бутуши алпайн стар..голямо обяснение, голямо чудо )

Между другото искам да си зема някакъв аспух, който да гърми. Най-много до сто лева. И като ходя в Пловдив каде има магазин (чух че имало мотокросиски магазин до четвъртък пазара)

Коментар

Ами тоя до четвъртък пазара (зад него май беше) се зове ``Рокера`` или нещо такова и той май е ная известния в Пловдив , ама ``гърмящ`` ауспух едва ли ще намериш там (или поне аз така мисля) но най-малкото можеш да питаш там , предполагам че ще ти дадат адекватен отговор! Има и още един който беше някаде зад ``иконома``, по ново му ``икономическия техникум`` (май така го прекръстиха) точна улица не мога да ти там ама той раиона там нее особено голям , предполагам че с питане лесно ще го откриеш(който търси намира ! ) и там е доста оборудван магазина !
              А ``Гърмящ`` ауспух можеш и без пари да си напрвиш ! Даже ще е ``гърмящ мотор без ауспух``

Коментар

Ми аз като му сваля аспуха, сигурно 50 метра ще карам и няма да чувам една седмица...Ама тва с гърмящия аспух не е много умна идея, защото ако караш сутринта, хората ще те кълнът хаха, поне така предполагам де...

Коментар

абе остави го ауспухът намира щото като го скапеш после пак щте искаш да го направиш ама вече няма да може
                  освен това като тръгнеш да го продаваш няма да погледнат с добро око на тая работа
                  виждал съм на такъв да слагат ауспух от ктм мхс 300 става много лесно и вади супер звук малко се вдига и вървенето
                  обади се на ненко от слатина тои има такъв и ще ти го даде много под 100.лв щом си от този краи сигурно го знаеш ако не поразпитаи и ще го намериш
                  и аз бях на откриването и маи се сещам кои си аз бях там с едно жълто кросово сузуки и с една раничка с стърчащи маркучи от нея сино яке и панталон

Коментар

Mитков много ясно се сещам кой си Да, този Ненко от Слатина май съм го чувал. За аспуха, може да накарам Татко да говори с Чавдар, щото той най- много ги разбира нещата и ще каже от къде да си купя.

Коментар

що се смееш бе като се сещаш че си ме видял толкоз ли съм бил смешен

Коментар

Не се смея на теб, смея се на южняците (чух, че така викат на тези с ETZ, Иж, и.т.н.). Помниш ли когато се качиха трима на един иж, уж тръгнаха да качват фенера ама....Ти пробва ли са да качваш Фенера.

Коментар

няма що да се пробвам направо си го качих 2-3 пъти сума ти бензин отиде там накрая едвам ми стигна

Коментар

Фенера се качва лесно. Само така изглежда отдолу, тъй като е доста високо. Наклона не е голям.
                            Я разкажете как беше тази година на откриването, имаше ли доста хора? Ние всяка година ходим, но сега бяхме много каталясали от Стара Планина и затова не дойдохме.
                            Ендурото и сексът не са шега работа !
                            -------------
                            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                            http://crazy-job.com

Коментар

Да, то интерестно си е винаги, независимо дали си с джип или мотор. Най- интерестно стана разбира се, когато се напиха и почнаха да качват фенера. Макар, че според мен тая година не се напиха особено много, ама пак. Истината за фенера, че не ти трябва да дърпаш масура до дупка нагоре, ами трябва да имаш тежка предница. Поне аз така мисля.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X