Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda crf 250x или Kawasaki KLX450R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Honda crf 250x или Kawasaki KLX450R

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
    Колегата Краси К ти е написал че "ако"-то е излишно ,защото в заглавието на темата ясно е написано CRF 250 X !! Значи е ендуро , и сравненията с кросовия синтезатор са още по-излишни !
    А къде видя ''кросовия синтезатор'' Kawasaki KLX 450 също е ендуро..

Коментар

Абе аз нещо ли съм грешка, що ли ? Нали KLX450R e ендурото на залените. Демек това е еквивалента на ВР-ите и ЕХС-тата.
      Къде го пратихте за каране по асфалт и леки разходки.
      Ако някой смята, че KLX-a е кофти мотор (чупи се, много разък и т.н) и не става за ендуро да се обоснове, може и да така да е - не споря (само веднъж съм карал такъв и не мога да дам компетентно мнение). Ама реплики от сорта на "нямат нищо общо" ми звучат сякаш се сравнява CRF-a с някое шосейно ендуро 200 кила. И двата са съвременни леки (хард) ендура със стартери.
      Мисля, че по-удачно е да говорим за това коя кубатура би била по-подходяща за човека.
      Доколкото си спомням Гълъбин имаше такъв (има и тема с тунинга по мотора), не вярвам той да си е взел мотор дето е за каране по асфалт и леки разходки.
      Последно редактирано от 4ef4o; 21-11-12, 12:51.
      Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Я дайте повече инфо, че доколкото си спомням Кав-та е инжекцион, а този същия двигател на АТВ е убийствено здрав.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X