Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda crf 250x или Kawasaki KLX450R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda crf 250x или Kawasaki KLX450R

Здравейте на път съм да си взимам мотор та ми предлагат съответно тези два мотора и съм в голяма дилема кои от двата да избера,та моля за съвет по опитните карачи от мен
    ако някои има какво да каже по темата бих се радвал,благодаря предварително!!!

От: Honda crf 250x или Kawasaki KLX450R

Двата мотора нямат нищо общо.
    ........................
    Иван Маринов
    CRF 250 X
    Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Първо за какво ще го ползваш,каране по асвалт и леки ендуро разходки,или по яко каране в гората?
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

леки ендуро разходки по скоро
        ясно ми е,че нямат нищо общо,въпроса е че единият е 2008г а другият е 2006 и цената на по новият е с 1000лв на долу

Коментар

а знае ли човек дали леките ендуро разходки няма да преминат в по яко каране в гората

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
            Двата мотора нямат нищо общо.
            Ама много си прав личи си че колегата не знае какво търси ,но нека започне лека полека така май е най добре .
            Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
            0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Според мен Хондата е по добрия вариант..
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Хондата ако е ендуро е перфектна за гората и по криви места. Няма полусъединител......... само да си на подходящата скорост и газ.
                EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
                  Хондата ако е ендуро е перфектна за гората и по криви места. Няма полусъединител......... само да си на подходящата скорост и газ.
                  Доообре!

Коментар

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
                    Доообре!
                    Мислиш, че не е така, грешиш. Преди един час сме слезли от гората и точно такава Хонда излизаше с лекота от всякъде. Както и да е на мен Хондата ми харесва като мотор за гора.
                    EXC TPI 2019

Коментар

Мисля, че "ако"-то за това дали е ендуро е излишно, а това за нямането нужда от полусъединител е черешката на тортата...

Коментар

Мисля, че "ако"-то за това дали е ендуро е излишно
                        Аз не мисля, така. Не е голяма философия от ендуро да стане крос и обратното, затова съм написал "ако"
                        Искаш да ми кажеш, че няма разлика между ендуро и кросов мотор в гората. И аз така си мислех и се убедих, че много греша. Точно от вчера имам клипове как такава Хонда излиза с лекота там където YZ иска полусъединители........
                        Кавазакито не го коментирам защото нямам никакви наблюдения към него. Хондата лично на мен много ми хареса а и на хора които от много време карат по гората.
                        Като цяло обаче колегата трябва да си прецени какво иска. Трябва да седне и на двата мотора и да усети кой е правилният избор.
                        EXC TPI 2019

Коментар

Колегата Краси К ти е написал че "ако"-то е излишно ,защото в заглавието на темата ясно е написано CRF 250 X !! Значи е ендуро , и сравненията с кросовия синтезатор са още по-излишни !
                          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Koето и да избере от двете няма да сгреши само портокал (ктм) да не взима.
                            0878424143
                            0887424150

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
                              Мислиш, че не е така, грешиш. Преди един час сме слезли от гората и точно такава Хонда излизаше с лекота от всякъде. Както и да е на мен Хондата ми харесва като мотор за гора.
                              В гората се справя отлично,но ще ми е интересно как ще се справя в планината.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X