Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha dt 200 r, Kawasaki kdx 200 или Honda crm 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha dt 200 r, Kawasaki kdx 200 или Honda crm 250

Здравейте, поради ред причини и други неща, които ми минаха през главата миналото лято си останах без мотор, да се надяваме, че това ще ми се усмихне късмета Заради глупостите, които накупих бюджета е още по-ограничен 1500-1800 лв. без парите, които съм отделил за след това. Ще карам само по гората, по пътечки и черни пътища, затова съм се ориентирал към ендуро и по-точно ендуро 2т. Това ми е първи мотор до сега съм карал само атв-та. Става въпрос за следните мотори, ако може да ми кажете заслужават ли си, кой от тях е най-добър, ремонти, разход и т.н.
    Хондата
    Кавазакито
    и Ямахата
    изчетох доста теми от миналата година за ремонти, предимства и недостатъци, доста неща ми се проясниха, но ако може конкретно мнение за тези мотори. Мислих и за 125 ендуро, но мисля че ще ми дойде слабо все пак съм 80 кг. Очаквам и други предложения в рамките на тези цени. Поздрави

От: Yamaha dt 200 r, Kawasaki kdx 200 или Honda crm 250

Аз имам crm250 и за първи мотор съм много доволен, макар че в началото ми идваше малко силен и не можех да го карам в оптималните му обороти. В сравнение с другите мотори, които съм карал Хондата е малко по - различна, защото има някаква сила в ниските обороти, но не е като на някой 4т мотор. Един от минусите, които са ми най - неприятни е окачването. Няколко пъти съм си играл да го настройвам, но не е като на по - новите мотори и на места имам чувството, че някак си сее самия мотор. Много ми харесва, че резонатора (крушата) е по - масивна от другите и дори след тежко падане има съвсем малки вдлъбнатини, за разлика от другите резонатори, които са по - леки, но лесно се сгъват при падане. Разхода е около 10 литра на 100 километра при по - нормално каране, а по хард пътеки с доста изтървания и тормоз съм стигал и до 15 литра на 100 километра.

Коментар

От: Yamaha dt 200 r, Kawasaki kdx 200 или Honda crm 250

Бях пуснал линкове за конкретните мотори, но не излизат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X