Здравейте, поради ред причини и други неща, които ми минаха през главата миналото лято си останах без мотор, да се надяваме, че това ще ми се усмихне късмета
Заради глупостите, които накупих бюджета е още по-ограничен 1500-1800 лв. без парите, които съм отделил за след това. Ще карам само по гората, по пътечки и черни пътища, затова съм се ориентирал към ендуро и по-точно ендуро 2т. Това ми е първи мотор до сега съм карал само атв-та. Става въпрос за следните мотори, ако може да ми кажете заслужават ли си, кой от тях е най-добър, ремонти, разход и т.н.
Хондата
Кавазакито
и Ямахата
изчетох доста теми от миналата година за ремонти, предимства и недостатъци, доста неща ми се проясниха, но ако може конкретно мнение за тези мотори. Мислих и за 125 ендуро, но мисля че ще ми дойде слабо все пак съм 80 кг. Очаквам и други предложения в рамките на тези цени. Поздрави

Хондата
Кавазакито
и Ямахата
изчетох доста теми от миналата година за ремонти, предимства и недостатъци, доста неща ми се проясниха, но ако може конкретно мнение за тези мотори. Мислих и за 125 ендуро, но мисля че ще ми дойде слабо все пак съм 80 кг. Очаквам и други предложения в рамките на тези цени. Поздрави
Коментар