Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко неподходящ избор е Suzuki DR-Z400S за новобранец

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: колко неподходящ избор е Suzuki DR-Z400S за новобранец

Взимай го този мотор, няма смисъл от чак толко умуване.
    Перфектния мотор за тебе (а и не само за тебе) още не е произведен, така или иначе
    Постепенно ще свикнеш с особеностите му. Важното е да ти е кеф като го караш
    2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
      Взимай го този мотор, няма смисъл от чак толко умуване.
      Перфектния мотор за тебе (а и не само за тебе) още не е произведен, така или иначе
      Постепенно ще свикнеш с особеностите му. Важното е да ти е кеф като го караш
      така е. аз сам малко дебеличак 1,70 100кг. и парви мотор ми е др650р. питаш ли ме кво ми е.ма кото го васедна веднаж . и бая си падам де . като ти и легнал на сърчицето го взимаи. иначе после ще си косиш що неси взел него. поздрави
      crf450 supermoto

Коментар

Колега, аз съм с твоите "идеални" пропорций. А сигурно съм и по-възрастен (47) .
        Вземай мотора и не се чуди. Ще му свикнеш, и ще видиш, че не е толкова висок.
        Мачкаме ги като бръмбари
        Карал съм много ендура, и почти всики са ми били високи. Ако след като покараш ти е неудобен или продължаваш да го чувстваш висок, както съветват колегите но-горе, с няколко "корекций" ще го догодиш.

Коментар

И аз съм новобранец.(и съм и с 12 кила по лек от теб) И аз минах по твоя път. Тоя висок оня бил тежък и накрая ми изпадна един др 250, и си викам аре кво му мисля толкова и го взех. Все гледах до някой бордюр да спра, изпадах в ужас като трябва да обърна на тясно. Вече не ми прави впечатление свиква се. Ако му бях мислил можеше още да търся мотор. Така че не се замисляй много ако ти харесва мотора.

Коментар

От: колко неподходящ избор е Suzuki DR-Z400S за новобранец

В КАТ София Сузуки ДРЗ 400 К не може да се регистрира, освен ако не е снабден с необходимите светлини. Но това май не е много лесно да се направи. Даже има лепенка, на която пише, че е само за офроуд и не може да се регистрира за движение по пътищата, което в КАТ много ентусиазирано ми показваха. Но все пак като дойде баш полицая каза да го снабдя с необходимите светлини и пак да заповядам, ама нещо не мога да намеря човек, който може да свърши тази работа. Иначе е много подходящ за новобранец. К-версията, де.

Коментар

Тя хомологацията за движение по европътищата не я решава баш ченгето а едни други чичковци и при това прибират от производителя едни солидни евра. Заради това годните за движение по пътища мотори са и по-скъповати в повечето случаи без да блестят с други достойнства.

Колкото до основната тема - нито ти е голям /висок/ нито ти е тежък този мотор. Един ден се бях примолил на наистина добър треньор /Д.Бубов бог да го прости/ да ме понаучи да карам крос. Той ми посочи пистата в Бучино и ми каза че преди тренировка ще трябва да ми връзва краката за степенките. Демек никакво стъпване ..... отказах се. Ама истината е някъде там. Или пък не му се е занимавало с торба като мене :-) Може малко силничък да ти дойде 400сс, като за начинаещ, но това се компенсира лесно. Ако нямаш софтуерен ограничител в каската можеш да му сложиш механичен.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                Може малко силничък да ти дойде 400сс, като за начинаещ, но това се компенсира лесно. Ако нямаш софтуерен ограничител в каската можеш да му сложиш механичен.
                Няма да му е силен.Мотора е доста спокоен и плавен.Ако се сложи и заден пиньон с по-малко зъби става лесен.Проблема е малко по-голямото тегло, но с времето се свиква.Иначе много добър мотор, най-важното здрав и с лесна поддръжка.
                BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
                LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
                Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.

Коментар

От: Колко неподходящ избор е Suzuki DR-Z400S за новобранец

Мотоциклета е перфектен и за начинаещ, и за напреднал.....Мисля, че ако не те полази Суетата (не вярвам в това,де. ) това ще бъде единственият ти мотоциклет
                  A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

Според мен височината не трябва да те притеснява, защото има как да се свали мотора надолу. Ако не каваш по засукани и бавни трасета килограмите няма да ги усетиш.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                      Тя хомологацията за движение по европътищата не я решава баш ченгето а едни други чичковци и при това прибират от производителя едни солидни евра. Заради това годните за движение по пътища мотори са и по-скъповати в повечето случаи без да блестят с други достойнства. .
                      Моторът си беше регистриран за движение по пътищата, ама в друг град (Враца).

Коментар

Колеги, не искам да споря с никого с поста си, но бих искал да споделя мнение. Старичка е темата, но пък някой може сега да е с тази дилема. Написах 5-6 изречения и ги изтрих . Имах 2-3 години дрз-400С 2003та. Много моменти, много карания и то все на различни терени, голям кеф. Карах 1-2 пъти К версията и само ще кажа, че е многократно по-добър за чисто ендуро. Не ги сравнявам, просто бих препоръчал К то за 100% ендуро. Няма регистрация(до колкото чета) и куп други минуси, но за в гората според мен би бил по-добър и по-приятен. Ако някой има въпроси може да ми пише на лични, с удоволствие ще споделя мнения. Поздрави!
                        09 YZ290F Athena BB

Коментар

Здравеите,аз съм 185см. и в началото като си взех ЦРМ 125 ми беше доста висок на третия ден полегнах малко пред гаража заради наклона.Но свикнах бързо после.
                          След месец нямах проблем.
                          На 4 колела си движиш тялото ,на 2 духът!
                          Иво Томов.
                          Honda CRF 250 X
                          Touareg 3.0 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X