Обява

Свий
Няма добавени обяви.

RM 125 или НЕ ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• RM 125 или НЕ ??

Здравейте, преди време писах една тема за ЦР и СХ, но тъй като не можах да дочакам и да намеря такъв искам да попитам за РМ 125 2002г.
    Интересува ме дали има ниски обороти и дали става за ендуро, а и да попитам дали е вярно? Собственикът ми каза, че буталото било сменено и било втори размер и пазел старото, след смяната на 6 размера бутала какво става с мотоа????

Благодаря предварително??

Re: RM 125 или НЕ ??

за 2002-ра немога да дам коментар, но модела на Митков (97-ма ако не се лъжа) имаше добри ниски за 125 кубика крос !
    Колкото до това дали става ... аз бих те посъветвал от личен опит ! Ако искаш да караш ендуро, купи си ендуро мотор, ако искаш да караш крос - купи си кросов мотор ! А, ако искаш да караш и двете Търси нещо като мен ! Аз си взех КТМ ЕХС 360 97-ма.... верно е, силничък е, но като внимаваш докато му свикнеш след това кефа е невероятен.. според мен този мотор е уникален, но си иска и умения и време да свикнеш с характера му !
    Почти всички вече знаем, че кросаците са за писта и когато влязат в гората и почнат едни полусъединители и картинката се омазва, така че съвета ми е да помислиш какво искаш реално и какво си готов да жертваш и след това да направиш избора си !
    Поздрави
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Аз си взех КТМ ЕХС 360 97-ма.... верно е, силничък е, но като внимаваш докато му свикнеш след това кефа е невероятен.. според мен този мотор е уникален, но си иска и умения и време да свикнеш с характера му !
      Добре де разбрахме,че си си взел КТМ 97-ма година,във всички теми го пишеш,човека пита за РМ,а не за твоя КТМ,а и дет викаш че КТМ-а ще му е силничък,ако не се лъжа то тоя РМ 125 на кончета е горе долу колкото твоят КТМ ,все пак 1-то е чист кросак,а другото ендуро
      [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
      [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
      [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от NiGhTy Преглед на мнение
        Добре де разбрахме,че си си взел КТМ 97-ма година,във всички теми го пишеш,човека пита за РМ,а не за твоя КТМ,а и дет викаш че КТМ-а ще му е силничък,ако не се лъжа то тоя РМ 125 на кончета е горе долу колкото твоят КТМ ,все пак 1-то е чист кросак,а другото ендуро
        Пиша го, за да има човека основа за сравнение, а не за да се фукам както ти си мислиш плюс това съм дал мнение и за машината, която го интересува та следователно мнението ти според мен е по-скоро като лична забележка (излишен коментар както е и този сега) от колкото мнение, което може да му помогне, не мислиш ли ?!
        И ако разликата от близо 30 коня за тебе е .........горе долу значи няма какво просто да коментирам повече..
        Единственото предимство на 125 кубиковите кросаци в ендурото пред истинските ендуро машини е теглото им и смятам, че почти всички каращи ендуро със такива машини ги взимат именно заради това !
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul Преглед на мнение
          за 2002-ра немога да дам коментар, но модела на Митков (97-ма ако не се лъжа) имаше добри ниски за 125 кубика крос !
          На Митков РМ-а е с ФМФ резонатор, който подобрява средни към високи обороти и го прави по-плавен. Това е най-четиритактовия 125цц крос, който съм карала Но не трябва да се очаква, че РМ в оригинален вид ще се държи по същия начин. Слави вече опита моя как се държи "на Митков РМ-а" , разбира се в сравнение с МТХ-а, който изтезаваше до сега всичко ще му се вижда премного лесно за каране, но единствения начин като че ли е - качваш се и караш. Пасне ли ти, взимаш го.
          Даниеле, някои хора се кефят именно на техниката, която трябва да вкараш карайки 2Т крос в гората, и това си е един вид предизвикателство. Зависи в кръвта ли ти е или не
          DCRT®

Коментар

Ива, разкажи как отидохте да пробва мотора
            Защото чух от момчето ,че доста си се "радвала" на младото

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
              Ива, разкажи как отидохте да пробва мотора
              Защото чух от момчето ,че доста си се "радвала" на младото
              А аз даже и видях голяма "радост беше"вЕрваИте ми

Коментар

Ейй стига спамихте темата на човека, ще ви измодераторствам хубаво аз по 1 път
                Чинелчо, обещах да те цитирам, внимавай да не си изпълня заканата
                DCRT®

Коментар

да ти кажа честно тия рм-и имат един проблем
                  иначе са много плавни и меки мотори, кеф е да се карат

ама проблема е че изпускателните клапи са малко недомислени
                  и след няколкого години от работа и нередовна профилактика се чупят, има едни опашки които управляват движението им, те се чупят и почти нямат оправия, а новите са баяяя скъпички
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X