Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за избор на мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за избор на мотор

Колега, височината се регулира това не е проблем. Ще си позволя и аз да ти дам съвет. С срф250 на всякъде ще минеш и ще ти дава адреналин в началото, но скоро ще ти стане малък.По-големия мотор може да се кара и бавно и бързо. Но какъвто и да избереш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО със стартер. Успех!

Коментар

Е чак пък задължително да е със стартер. Може и без, всичко е въпрос на възможности, нужди и виждания. На по-ниските хора съм забелязъл им е повечко проблем липсата на стартер. Аз хем не съм от най-високите (около 183см) и липсата на стартер на цваиката ми не я усещам в нормалните маршрути който карам, а по-състезания ходя рядко. Та понякога не си струва да налееш 2000лв отгоре за модел със стартер според мен. И пак всичко си е до нуждите на човека.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Такааа, да се похваля от днес съм горд (или не толкова) собственик на Хонда ХР400! Моторчето е 1999г. и като изключим, че ми е височък, ми харесва страшно много. От тук следва пак да попитам какви са възможностите да го сваля малко (5-6см), разгледах в ибей има варианти но са по 90долара без доставката, мита и тем подобни глупости. Дали има нещо в БГ, което да ми свърши работа (за задницата става въпрос), предницата е ясна! http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-H...item25615c3b33

Коментар

Първоначално публикуван от jogr Преглед на мнение
          Такааа, да се похваля от днес съм горд (или не толкова) собственик на Хонда ХР400! Моторчето е 1999г. и като изключим, че ми е височък, ми харесва страшно много. От тук следва пак да попитам какви са възможностите да го сваля малко (5-6см), разгледах в ибей има варианти но са по 90долара без доставката, мита и тем подобни глупости. Дали има нещо в БГ, което да ми свърши работа (за задницата става въпрос), предницата е ясна! http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-H...item25615c3b33
          Със здраве да си го караш приятел, скоро и аз скачам на същата машина!!! Въпреки че "Не е важно какво караш а как го караш "

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X