Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги, моля за помощ при избор на мотор!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колеги, моля за помощ при избор на мотор!

Не не съм се насочила към този мотор, смешно ми беше, че е Минск, тъй като се учих на 125Минск... много стар, а този такъв лъскав.
    Да речем, че пренебрегнем бързината.. искам нещо което да не се нуждае от много ремонти.. разясниха ми че такива са 4Т.. И все пак не съм с голям опит и който каквото ми каже се доверявам. Днес ще ида да видя една Джилера /не съм сигурна така ли се пише на бг./.. не че ще я купя, просто искам да събера колкото се може повече впечатления от различни мотори, за да направя по-правилен избор.
    За сега реших, че по-добре ендуро отколкото чист крос, защото все ще се налага и по шосето да го карам,а иначе чичковците полицаи ще се карат. Иначе пък кроса ми е повече на сърцето . О-о-о не е лесно ... В петък ще ходя до Плд. и ще ида да погледна един магазин за екипировка, имало и мотори. Мерси за отзивите ... много сте ми полезни!!

Коментар

Както казва мечо Пух - "колкото повече, толкова повече". Тъй че преди да купиш мотор карай колкото може повече мотори. Така ще можеш да събереш впечатления и да усетиш кой ти е най-удобен. Както се казва твоя мотор ще ти се усмихне.
      Пък за преценката на техническото състояние на конкретния мотор отиди с някой по-опитен.

Коментар

Този опитния ми е в къщата - баща ми.. но човека е толкова стресиран от това, че искам мотор, че като заговоря му става лошо. Но той си е виновен. Не можех да стигам с крака скоростите, а ме беше научил кое как става, а сега като ме види с някакъв мотор и му се изправя косата. Тъй че на мен ми остава сложната задача да го навивам и тогава определено няма да има проблем с избора... Но ако ли не, ще му гледам изражението като се появя с нещо и му кажа че вече е мое .

Коментар

Това е доста смешно...4-ри годишната ми дъщеря, до преди малко ми обясняваше как ще ме вози на мотор и аз се смеех на абсурдността на разговора!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X