Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги, моля за помощ при избор на мотор!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги, моля за помощ при избор на мотор!

Здравейте,от скоро ползвам сайта и съм зле запознат със правилата кЪде, как и какво трябва да пУбликувам,коментирам и т.н., за което предварително се извинявам и разчитам на разбирането ви,благодаря предварително за което.От скоро съм запален по моторите, нямам много опит в карането ,дано да не прозвучи като хвалба ... Карал съм мотори 400-650cc от приятели, та.. горе-долу имам някакво понятие,имам годините и скоро ще карам курсове за категория А,но имам проблем с избора на мотор. Може би в други теми има отговори на въпросите ми, но ми е доста сложничко от начало. Изискванията ми , ако мога така да ги нарека, са да е сравнително прилични кубици, да става за малко по-дълги преходи от 150-250км, тъй като съм и ловджия, да мога и да ида до хижата, т.е да кръшкам по прашните улички, но.. Без да го тормозя в кал по много пресечен терен и т.н .Ако е възможно да е символична сума ще е наЙ-добре Аз ги гледах старите Пегасо по 1500лв и доста ми допадат. Ако някоЙ може да ми даде полезен съвет и отговор на въпросите ми ще съм много благодарен. Благодаря предварително и още веднъж ви моля да ме извините !!!
    Последно редактирано от viki terzieva; 10-07-11, 17:19. Причина: Правопис и пунктуация!

От: Колеги, моля за помощ при избор на мотор!

http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7960

За тия пари Honda XL 600, Dominator, или Yamaha XT 600. Е има и доста други възможности но тия трите със сигурност са за предпочитане пред Pegasso-то.

Коментар

Колегата ти е дал точен отговор, но според мен недей да си взимаш Пегасо, защото най-добре да си вземеш нещо японско издръжливо и читаво - най-добрите марки ЯМАХА, ХОНДА СУЗУКИ и естествено КТМ, така че ти си направи извод кой ще си вземеш.
      Последно редактирано от viki terzieva; 10-07-11, 17:20.

Коментар

Благодаря ви за съветите, но тези които предлагате, за мен спадат повече към кросовите, а на мен си ми трябва нещо турър ли не знам, което няма да го тормозя въобще, че да се тревожа за части при нормално каране без затъване в кал и т.н Пегасото няма ли да свърши тази работа
        Последно редактирано от viki terzieva; 10-07-11, 17:21. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола - например "не знам"

Коментар

Щом искаш Пегасо - купуваЙ Пегасо.
          Има много хора, които си ги карат със здраве.
          Зададе въпрос (и то не само в една тема), по въпроса бяха изразени мнения. Дали полезни или не - сам си решаваш.
          От тук нататЪк изборът е твоЙ и ти ще се ползваш от всички положителни и отрицателни страни на взетото решение.
          Последно редактирано от viki terzieva; 10-07-11, 17:22.

Коментар

Кавасакито е самолетна фирма !

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
              Кавасакито е самолетна фирма !
              Сбърка
              Правят кораби, но какво е общото с темата
              Yamaha WR 200

Коментар

Менди извинявам се още веднъж наистина брат не знам кое къде да пиша ... благодаря ви за информацията.. ще се разровя още да видя още полезни неща ..

Коментар

Няма за какво да се извиняваш.
                  Просто се опитвам да бъда полезен.
                  Желая успех с избора ще се радвам ако бъдещия ти мотор те радва независимо то марката и модела.

Коментар

Колега ако решиш да взимаш 600-кубиково ендуро погледни тази тема: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=121178 ! Поздрави!

Коментар

Благодаря ви, интересувам се постоянно и наистина за тези цели, за които ще взема мотор, този, който бях намислил, не ми върши работа. Японците гледам навсякЪде пишат, че са доста по издЪРжливи и непретенциозни, а и частите са сравнително еВтини и наЙ-важното е, че се намират лесно. Имам още доста да почетае преди да купя. Дано да улуча нещо добро.
                      Последно редактирано от viki terzieva; 10-07-11, 17:24. Причина: Правопис и пунктуация!

Коментар

Според мен твоя мотор е Honda Dominаtor. Изключително надежден мотор, а може да се каже и икономичен.
                        Последно редактирано от viki terzieva; 10-07-11, 17:25.

Коментар

Първоначално публикуван от vzm Преглед на мнение
                          Според мен твоя мотор е Honda Domiantor. Изключително надежден мотор, а може да се каже и икономичен.
                          От няколко дни съм в София ,утре ще заминавам и днес на един платен паркинг, до който отидохме, имаше някакъв пич с червен доминатор. Не го питах за годината, но беше 1992-1996 там някЪде, тИя години. Та заговорихме се с него, запали го, това-онова, наИстина доста красив ми се стори. То не че разбирам, но запазен ми се видя и започвам да се чудя. Мечтата ми Пегасо или нещо друго нз, ще видим. Като имам А и паричките, ще се консултирам с вас )
                          Последно редактирано от viki terzieva; 10-07-11, 17:26.

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                            Сбърка
                            Правят кораби, но какво е общото с темата
                            Не само кораби, а влакове, трактори и доста други неща. Има общо с темата, но ти явно не го усещаш.

Коментар

Първоначално публикуван от vzm Преглед на мнение
                              Според мен твоя мотор е Honda Domiantor. Изключително надежден мотор, а може да се каже и икономичен.
                              Доминатор-а е доста по-апетитен, сравнен с други японски модели: ХЛ,ХТ,КЛР .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X