Здравейте,от скоро ползвам сайта и съм зле запознат със правилата кЪде, как и какво трябва да пУбликувам,коментирам и т.н., за което предварително се извинявам и разчитам на разбирането ви,благодаря предварително за което.От скоро съм запален по моторите, нямам много опит в карането ,дано да не прозвучи като хвалба ... Карал съм мотори 400-650cc от приятели, та.. горе-долу имам някакво понятие,имам годините и скоро ще карам курсове за категория А,но имам проблем с избора на мотор. Може би в други теми има отговори на въпросите ми, но ми е доста сложничко от начало. Изискванията ми
, ако мога така да ги нарека, са да е сравнително прилични кубици, да става за малко по-дълги преходи от 150-250км, тъй като съм и ловджия, да мога и да ида до хижата, т.е да кръшкам по прашните улички, но.. Без да го тормозя в кал по много пресечен терен и т.н .Ако е възможно да е символична сума ще е наЙ-добре 
Аз ги гледах старите Пегасо по 1500лв и доста ми допадат. Ако някоЙ може да ми даде полезен съвет и отговор на въпросите ми ще съм много благодарен. Благодаря предварително и още веднъж ви моля да ме извините !!!

Коментар