Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малее ли SXF250?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Малее ли SXF250?

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
    Пък дали ще е КТМ, Хонда , Сузуки и т.н., поне за мен на първо място е състоянието на машината и след това марката.
    Да,да обаче!!!
    Не бива на мотор на 1000 км да му се разкопчава клапан и да прави двигателя на мармалад.А кой ще плаща??
    Цилиндър,бутало,глава,клапани,гарнитури и кво ли не още!!!
    За това казвам че КТМ трябва да е служебен.Да го прави някой друг....че и да плаща частите.
    За двутактовите не знам,ама Митака не ги хвали много.

Коментар

Е тя твоята Бета да не би да не е КТМ !?!?!
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Жоро Донечки и Краси са абсолютно прави.Кажете ми един съвременен ендуро мотор,който не иска сериозна поддръжка.Стига с тези митове и легенди за здрави и чупливи мотори.Като 123-ката на Мерцедес е била здрава да не мислите,че сегашните Мерцедеси са цвете за мирисане.Карал съм ЦРФ-Р.Ами нямах проблеми с клапаните.Но си ги регулирах редовно.В момента имам КТМ 450 2003 и КТМ 530 2010.450-ката е при мен от 2008-ма.Тази зима го отворих и да ви кажа неговите клапани и то всмукателните бяха по-зле от на ЦРФ-а.А реглаж им правя на всяко масло.Ангренажната верига не беше мръднала.Не се наложи и баланс на коляновият вал.Пуснах му хонинг и втори клас бутало.На ЦРФ-а му правих и баланс на вала.На един приятел с YZ450F 2006 г. от 2008 на сам всеки сезон му сменям верига и сегменти.Тази зима му пускахме хонинг,ново бутало и баланс на вала.Така че всеки мотор си има своите кусури,технически недоразумения и специфична поддръжка.Сумати народ караме мотори втора ръка и ги поддържаме като мотори от комунистическото ни минало.Съвремените мотори са изцедени от всякъде и ако искаме мотора да ни е винаги в кондиция трябва сериозна поддръжка.Там се гонят резултати,а не дълговечност.Така че е безмислено да прави сравнения между ХР-а и ЦРФ-а.ХР-а е много ясно,че е по-здрав.И това е само пример.Успех и безаварийно на всички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X