Здрасти на всички, като за начало. Гладам доста ентусиасти им из форума, което много ме радва. Гледам колегите са много отзивчиви и коректни, дори към младшите членове (в това число и аз  ), за което им благодаря.
 ), за което им благодаря. 
Та да мина по същество. По един или друг начин се понавих, да се присъединя, към ендуро-гилдията. Като начинаещ имам разни мераци и виждания към това което искам и евентуално мога да си позволя. Ще го ползвам за софт-офф роуд главно и по междуселски шосета, докато стигна до планината или гората. Нещо като мото-туризъм! Изчетох доста по въпроса в този и в подобните форуми и от тази сфера. И промених първоначалните си мераци към Ямаха ТДР 125, който е доста по-шосейно настроен, та засега съм се спрял на Хонда НХ 250 Доминатор. Досегашните ми наблюдения (по обявите) ме навеждат на мисълта, че е рядко срещан в БГ, което не е много хубаво, от гледна точка на поддръжката. Та ако някой може да даде повече инфо за този мотор. Става ли за начинаещи в ендурото и т.н. На мен ми харесва като визия, става (предполагам) за каквото искам да го ползвам. Не е тежък - около 120кг, не е много мощен - 26к.с. ако не се лъжа. И така, това е в общи линии. Сега давам думата на знаещите!
 Изчетох доста по въпроса в този и в подобните форуми и от тази сфера. И промених първоначалните си мераци към Ямаха ТДР 125, който е доста по-шосейно настроен, та засега съм се спрял на Хонда НХ 250 Доминатор. Досегашните ми наблюдения (по обявите) ме навеждат на мисълта, че е рядко срещан в БГ, което не е много хубаво, от гледна точка на поддръжката. Та ако някой може да даде повече инфо за този мотор. Става ли за начинаещи в ендурото и т.н. На мен ми харесва като визия, става (предполагам) за каквото искам да го ползвам. Не е тежък - около 120кг, не е много мощен - 26к.с. ако не се лъжа. И така, това е в общи линии. Сега давам думата на знаещите!
Мерси предварително!
					 ), за което им благодаря.
 ), за което им благодаря. Та да мина по същество. По един или друг начин се понавих, да се присъединя, към ендуро-гилдията. Като начинаещ имам разни мераци и виждания към това което искам и евентуално мога да си позволя. Ще го ползвам за софт-офф роуд главно и по междуселски шосета, докато стигна до планината или гората. Нещо като мото-туризъм!
 Изчетох доста по въпроса в този и в подобните форуми и от тази сфера. И промених първоначалните си мераци към Ямаха ТДР 125, който е доста по-шосейно настроен, та засега съм се спрял на Хонда НХ 250 Доминатор. Досегашните ми наблюдения (по обявите) ме навеждат на мисълта, че е рядко срещан в БГ, което не е много хубаво, от гледна точка на поддръжката. Та ако някой може да даде повече инфо за този мотор. Става ли за начинаещи в ендурото и т.н. На мен ми харесва като визия, става (предполагам) за каквото искам да го ползвам. Не е тежък - около 120кг, не е много мощен - 26к.с. ако не се лъжа. И така, това е в общи линии. Сега давам думата на знаещите!
 Изчетох доста по въпроса в този и в подобните форуми и от тази сфера. И промених първоначалните си мераци към Ямаха ТДР 125, който е доста по-шосейно настроен, та засега съм се спрял на Хонда НХ 250 Доминатор. Досегашните ми наблюдения (по обявите) ме навеждат на мисълта, че е рядко срещан в БГ, което не е много хубаво, от гледна точка на поддръжката. Та ако някой може да даде повече инфо за този мотор. Става ли за начинаещи в ендурото и т.н. На мен ми харесва като визия, става (предполагам) за каквото искам да го ползвам. Не е тежък - около 120кг, не е много мощен - 26к.с. ако не се лъжа. И така, това е в общи линии. Сега давам думата на знаещите!Мерси предварително!

Обаче ако го настроиш да върви колкото може ще ти излезе бая скъпо,защото трябва много бензинец да наливаш
Обаче ако го настроиш да върви колкото може ще ти излезе бая скъпо,защото трябва много бензинец да наливаш А пък ако това не те бърка отивай и го взимай ако си се натокъл за ДТ
А пък ако това не те бърка отивай и го взимай ако си се натокъл за ДТ  и другото хубаво нещо е че се намират що годе лесно части(дано не ти се ако го вземеш
 и другото хубаво нещо е че се намират що годе лесно части(дано не ти се ако го вземеш  )и не са кой знай колко скъпи сравнение с моята Априлия.
 )и не са кой знай колко скъпи сравнение с моята Априлия.
Коментар