Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане относно Honda NX 250 (Dominator)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане относно Honda NX 250 (Dominator)

Здрасти на всички, като за начало. Гладам доста ентусиасти им из форума, което много ме радва. Гледам колегите са много отзивчиви и коректни, дори към младшите членове (в това число и аз ), за което им благодаря.
    Та да мина по същество. По един или друг начин се понавих, да се присъединя, към ендуро-гилдията. Като начинаещ имам разни мераци и виждания към това което искам и евентуално мога да си позволя. Ще го ползвам за софт-офф роуд главно и по междуселски шосета, докато стигна до планината или гората. Нещо като мото-туризъм! Изчетох доста по въпроса в този и в подобните форуми и от тази сфера. И промених първоначалните си мераци към Ямаха ТДР 125, който е доста по-шосейно настроен, та засега съм се спрял на Хонда НХ 250 Доминатор. Досегашните ми наблюдения (по обявите) ме навеждат на мисълта, че е рядко срещан в БГ, което не е много хубаво, от гледна точка на поддръжката. Та ако някой може да даде повече инфо за този мотор. Става ли за начинаещи в ендурото и т.н. На мен ми харесва като визия, става (предполагам) за каквото искам да го ползвам. Не е тежък - около 120кг, не е много мощен - 26к.с. ако не се лъжа. И така, това е в общи линии. Сега давам думата на знаещите!

Мерси предварително!

Re: Питане относно Honda NX 250 (Dominator)

Взимай си един и ГАЗ!!!
    2010 CRF 250 R

Коментар

За това за което го искаш е перфектен!
      Послушай Димитър.

Коментар

Ами мерси за отзивите. Хубаво би било, като идея. Ама както вече споменах - са нещо редки по нашия край. Един колега продава ДТ125 и сериозно мисля, да ида да го поразгледам и ако ми допадне и на живо - ще се мятам. А то не пречи, да забия един голям Доминатор, ако ме влече повече шосето, ама засега идеята е повече към офф-роуд-а, така че ДТ е по-добра алтернатива.

Коментар

Според мои наблюдения ДТ125 е хубаво моторче за по горе описаните дейности,за които искаш да го ползвашОбаче ако го настроиш да върви колкото може ще ти излезе бая скъпо,защото трябва много бензинец да наливашА пък ако това не те бърка отивай и го взимай ако си се натокъл за ДТ и другото хубаво нещо е че се намират що годе лесно части(дано не ти се ако го вземеш )и не са кой знай колко скъпи сравнение с моята Априлия.

извинете за оффтопика.
          Димитър Тенев

Коментар

Мерси колега,
            С Доминаторите нещо не стана номера да си открия читав. Та скокнах на това ДТ. Хубаво-лошо - мое си е вече! Нямал съм възможност да му се порадвам повечко, но не смятам, че ще ме разочарова!

Коментар

iceman1234 даи e-mail или skype да те питам нещо
              Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X