Здрасти на всички, като за начало. Гладам доста ентусиасти им из форума, което много ме радва. Гледам колегите са много отзивчиви и коректни, дори към младшите членове (в това число и аз
), за което им благодаря.
Та да мина по същество. По един или друг начин се понавих, да се присъединя, към ендуро-гилдията. Като начинаещ имам разни мераци и виждания към това което искам и евентуално мога да си позволя. Ще го ползвам за софт-офф роуд главно и по междуселски шосета, докато стигна до планината или гората. Нещо като мото-туризъм!
Изчетох доста по въпроса в този и в подобните форуми и от тази сфера. И промених първоначалните си мераци към Ямаха ТДР 125, който е доста по-шосейно настроен, та засега съм се спрял на Хонда НХ 250 Доминатор. Досегашните ми наблюдения (по обявите) ме навеждат на мисълта, че е рядко срещан в БГ, което не е много хубаво, от гледна точка на поддръжката. Та ако някой може да даде повече инфо за този мотор. Става ли за начинаещи в ендурото и т.н. На мен ми харесва като визия, става (предполагам) за каквото искам да го ползвам. Не е тежък - около 120кг, не е много мощен - 26к.с. ако не се лъжа. И така, това е в общи линии. Сега давам думата на знаещите!
Мерси предварително!

Та да мина по същество. По един или друг начин се понавих, да се присъединя, към ендуро-гилдията. Като начинаещ имам разни мераци и виждания към това което искам и евентуално мога да си позволя. Ще го ползвам за софт-офф роуд главно и по междуселски шосета, докато стигна до планината или гората. Нещо като мото-туризъм!

Мерси предварително!
Коментар