Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За цените на частите и сроковете за доставка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Kawasaki KLX 250 - 1996

Аз винаги с USPS си ги поръчвам и никакви оплаквания
    По бавното е докато мине плащането.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Пратих ти цените - сравни ги с това което плащаш за тенере или за хт600. Не знам какви са цените за 660, в Щатите никога не се е продавал официално тоя двигател (освен в MZ Scorpion, а техните цени не ги знам) и нямам база за сравнение. Това което знам е че разликата кавазаки/ямаха не е две към едно. Нямам намерение да задълбавам темата, с единични примери винаги всеки един от нас ще е прав за себе си. Ти ще ми изкараш бутало за хт, аз ще ти изкарам комплект клапани за четиритактов кросак при Ямаха и при всички останали, и ще си бълбукаме до второ пришествие.
      Аз за цените в щатите не сьм казал нищо,зная че там са мн. добри.Аз говорех за Европа

Коментар

Венци, темата се отплесна, ти говориш за екипировка, ние говорим за части. Оригинални. Частите само от щатския разпределител до щатския клиент отнемат почти седмица. После тепърва трябва да тръгнат към България.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Оригинални заводски - ДА, там нямам идея !

Коментар

Re: За цените на частите и сроковете за доставка

-говорите много хипотетично
            ..по принцип на всеки - т нар-chotout/може и да не съм го написал правилно/ -или сравнителен тест на мотори по нашему в списанията -слагат отдолу и цените на по често заменящите се части при всяка от марките..гледал съм ги разликите не са повече от 20% като така са ги докарали че ако например на единия буталото е скъпо то пак клапаните са му по евтини или сегментите-а на другата марка примерно буталото по скъпо -но пък сегменти и гарнитури по евтини и накрая все се получават сходни неща

..в БГ нещата горе долу стоят че хонда ..за около седмица или 2 идват части
            ямаха..много повече не се знае колко ..едно лостче за скоростите го чакахме половин година по едно време..но пък напоследък събин е взел да ги натиска да държат разни неща на склад ..
            гоблин пък доставя за кавазаки неща на добри цени ..даже много добри..почти като цената им в щатите ..да не кажа направо на същата.. пак идавт за около 2 седмици 3
            от сузуки..май пак за около 2 седмици идват- вече-..преди идваха по за 3 месеца
            ктм..май за 1 седмица..че с DHL ако пришпориш и за дни ..ми казаха че ставало но се оскъпявали

..и като се говори за части и срокове..трябва да се спомене за т нар ОЕМ оригинални ли се говори или и за други..като например разни американски -висекота хот родове пивот ворксове и други..много често от тях има по евтини че понякога и по добри/например висеко/ от оригиналните но пък повечето неща само оригинални ги има
            .. тези които ги правят и други фирми са от консумативите а те пък-консумативите обикновенно от производителя са много скъпи..едни дръжки например оригинални сузуки са към 60 лв а не са нищо особенно а едни рентал напримар са много по евтини -както и да кажем оригинални лепенки по мотора са е гати цифрите а не са здрави а има афтър маркети много по добри и евтини
            по подобен начин стои и въпроса с аспусите -оригиналните са ужасно скъпи ..а има фирми като фмф акрапович про циркуит и мн други -ги правят по добри и по евтини
            -но консумативи по принцип оригинални рядко се купуват докато за всякакви други части си е задължително..сега гледам взеха фирмите да си прокарват и техни консумативи за сега в щатите-например даже и масла и филтри техни си като хонда ойл яма луб и тн ..а и съединители и други неща са взели да си ги рекламират ..щото и такива неща афтър маркет фирми ги бляха позавзели..както и да е стига че се отплреснах

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X