Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За цените на частите и сроковете за доставка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За цените на частите и сроковете за доставка

Първоначално публикуван от divecha Преглед на мнение
    Съжелявам за тапите въпроси и ви благодаря за отговорите
    но примерно искам да ви питам варви ли повече от етз 251 или др. 2-тактов мотор сащо така чух че исклучвал от скорост?? може ли някой да ми прати клип поне звука да му чуя защто съм се насочил към такъв мотор но незная дали си струва 188см съм 85 кл
    дали ще е потхудящ за мене i na и iozi коя год. ти е твоя? a и щях да забравя има ли в бг части за него ???
    Здравей,ако си карал преди това ЕТЗ ще ти е добре,иначе е слабичко.В Бьлгария има единствено части за Хонда и Ямаха,но за Ямахата мн.се бавят порьчките,а за Хондата за 1 седмица са тук.За Кавазакито са най скьпи частите ,а за Ямахата са най евтини.Успех с покупката.

Re: Kawasaki KLX 250 - 1996

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
    Здравей,ако си карал преди това ЕТЗ ще ти е добре,иначе е слабичко.В Бьлгария има единствено части за Хонда и Ямаха,но за Ямахата мн.се бавят порьчките,а за Хондата за 1 седмица са тук.За Кавазакито са най скьпи частите ,а за Ямахата са най евтини.Успех с покупката.
    Това пък откъде го изкопа ?
    Кога за последен път си поръчвал части за Кавазаки ? А за Сузуки? Какви бяха ? Какви пари ти искаха ? С колко бяха по-скъпи от тези за Хонда ? Какви части си поръчвал за хонда които са пристигнали за една седмица, части или консумативи ? Кои бяха евтините части за Ямаха които си поръчвал последно ?
    Последно редактирано от Goblin; 25-03-07, 18:09.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

несе карайте де goblin ще ми кажиш каде от бг мога да си закупя части защото смятам да си зимам kawasaki KLX250 и знаеш ли кое най мн. се чупи на този модел (или като цяло нa марката )

Коментар

Не съм тръгнал да се карам, просто ми е интересно такива категорични твърдения на какво се основават, на личен скорошен опит или на слухове от типа "абе що си си купил тая японска кола, що не си взе голф, тях знаеш ли колко добре ги поправям" .

За части няма да си правя реклама, ако ти трябва нещо пиши ми лс. Впечатления конкретно от този модел нямам, това което знам е че чупливо четиритактово кавазаки ендуро/офроуд няма. Това покрива KLX250, KLX300R, KLX400 (Сузуки DRZ), KLX650, за KLR серията да не говорим, но те са по-пътно ориентирани.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Това пък откъде го изкопа ?
          Кога за последен път си поръчвал части за Кавазаки ? А за Сузуки? Какви бяха ? Какви пари ти искаха ? С колко бяха по-скъпи от тези за Хонда ? Какви части си поръчвал за хонда които са пристигнали за една седмица, части или консумативи ? Кои бяха евтините части за Ямаха които си поръчвал последно ?
          Еми това го изкопах от личен опит,в четвьртак бях на гьрция за части и мога да ти кажа сьс сигурност,че за кавазаки са най скьпи ,примерно за Ямахата едно бутало е на половината на кавазакито.Не знам ти каде ги гледаш цените,но това е факт.А за Хондата вьв Бултрако идват за 1 седмица,а в Ямаха най малко 45 дни.Не сьм некое хакерче като много хора вьв форума та да пиша неща-непроверени.

Коментар

Еми това го изкопах от личен опит,в четвьртак бях на гьрция за части и мога да ти кажа сьс сигурност,че за кавазаки са най скьпи ,примерно за Ямахата едно бутало е на половината на кавазакито.Не знам ти каде ги гледаш цените,но това е факт.А за Хондата вьв Бултрако идват за 1 седмица,а в Ямаха най малко 45 дни.Не сьм некое хакерче като много хора вьв форума та да пиша неща-непроверени.
            Не съм казал че си хакерче, но и не знаех че говорим за Гърция, мислех че говорим за България.
            Хайде да направим така, пиши ми примерно кои бутала сравняваш (все пак от модел до модел има разлика), ще ти пиша какви цени и срокове мога да направя за тях на краен клиент в България - цените ще ти ги пратя на лс, за да не излиза че си правя реклама. За която и да е от японските марки. Една седмица е наистина много добър срок, трудно може да се вмести човек в този срок на нормална цена. Но виж 45 дена ми се вижда доста измъчено.

Коментар

Части да искаш ! От щатско идват за 1 седмица. А там има ВСИЧКО !

Коментар

Примерно бутало за ХТ600 и бутало за КЛР650 комплекти.За щатите не говорим там са почти без пари в сравнение с европа

Коментар

Това ти казвам. Доставката е до 1 седмица !!!
                  Скъпа е доставката, но като си поръчаш няколко неща и се разпределя
                  помежду тях.

Коментар

Каква цена е доставката ,до колко килограма

Коментар

Примерно бутало за ХТ600 и бутало за КЛР650 комплекти.За щатите не говорим там са почти без пари в сравнение с европа
                      Не мисля че е редно да сравняваш двигателни части за двигател с въздушно охлаждане и за двигател с водно. Пращам ти цените на лс, естествено че при тази конфигурация на кавазаки частите ще са по-скъпи. В случая с 30%, не със сто. Доставка от две до три седмици - по-скоро две. Тая работа с доставката за една седмица от Щатите ми звучи доста утопично, в смисъл не че не може да се направи, но ще струва бая пари и се губи смисъла.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        Не мисля че е редно да сравняваш двигателни части за двигател с въздушно охлаждане и за двигател с водно. Пращам ти цените на лс, естествено че при тази конфигурация на кавазаки частите ще са по-скъпи. В случая с 30%, не със сто. Доставка от две до три седмици - по-скоро две. Тая работа с доставката за една седмица от Щатите ми звучи доста утопично, в смисъл не че не може да се направи, но ще струва бая пари и се губи смисъла.
                        И защо? За ХТ600 и за тенере 660 са едни и сьщи цените,а второто е с водно

Коментар

Плащането минава в четвъртък и стоката е на митницата тук в понеделник.
                          Кашон с 3 панталона ,2 блузи, 1 яке, 1 раница, и безброй дребни неща
                          като ръкавици, жила и не помня какво още доставката беше към $70.

Така ,че вече е тъпо да се твърди че нямало части и че били супер скъпи.

Коментар

Пратих ти цените на частите доставени до България - сравни ги с това което плащаш за тенере или за хт600. Не знам какви са цените за 660, в Щатите никога не се е продавал официално тоя двигател (освен в MZ Scorpion, а техните цени не ги знам) и нямам база за сравнение. Това което знам е че разликата кавазаки/ямаха не е две към едно. Нямам намерение да задълбавам темата, с единични примери винаги всеки един от нас ще е прав за себе си. Ти ще ми изкараш бутало за хт, аз ще ти изкарам комплект клапани за четиритактов кросак при Ямаха и при всички останали, и ще си бълбукаме до второ пришествие.
                            Последно редактирано от Goblin; 26-03-07, 00:02.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                              Плащането минава в четвъртък и стоката е на митницата тук в понеделник.
                              Кашон с 3 панталона ,2 блузи, 1 яке, 1 раница, и безброй дребни неща
                              като ръкавици, жила и не помня какво още доставката беше към $70.

Така ,че вече е тъпо да се твърди че нямало части и че били супер скъпи.
                              Не знам,ама преди 2 месеца,чакахме 2 цилиндьра 20-ина дни по диейчел от Канада,ма то е сьщото

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X