Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CZ 250 cross

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: CZ 250 cross

По-принцип 1976 година,го дават 39 коня.Последните, коИто ги внасяха в България ги водиха по 42 коня. За това не съм много сигурен(четох го в едно старо чешко списание).
    Казах, че става около 36-38 коня по груби сметки.
    Колкото до степента на сгъстяване, има си книги - там е обяснено как.
    Последно редактирано от viki terzieva; 18-03-11, 10:03. Причина: "КоЙто" е за единствено число, а "коИто" - за множествено.

Коментар

Чел си за ЧЗ 500 , те бяха 360,380,420 к.см. и около 42коня , 250-кубиковите японски мотори от тези години бяха около 45 коня, с водно охлаждане и клапи на карбуратора. Степента на сгъстяване , е съотношението между обема в д.м.т. и г.м.т. , но при 2-тактовия мотор сгъстяването започва след като буталото затвори каналите в цилиндъра , това става доста след д.м.т. , а в г.м.т. е трудно да се измери обема , поради сложната форма на горивната камера.
      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Колега айде да не си обясняваме за какво аз съм чел.
        Ето ти малко да по четеш http://www.100megsfree3.com/ahrmanw/CZmx3.htm
        Японските водни се появяват малко по-късно!
        И мога да ти обясня как в един стар руски учебник(1956) обясняват как се мери горивна камера.
        Но сега се сетих че съм чел колко си компетентен и в други теми,и мисля че няма смисъл да споря с теб.

Коментар

Това са моторите на националния отбор на Чехословакия , с тази мощност , не са влизали в България , вадил съм от сандък и 125 и 250 , бях на 14-15г. , бяха с въздушни амортИсьори , чак на 516 и последните 250 влезли в БГ , бяха с пружини. А до колко съм компентентен , ще разбереш , като се сетиш къде сме се виждали преди 5-6г.
          Последно редактирано от viki terzieva; 18-03-11, 10:01. Причина: амортИсьор, а не амортесьор
          В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

А колко ли разход дава на 100км и в гората, 45 мин един резервоар на пълна газ, колко литра е резервоара?
            Балкан 50 MX/ Suzuki DR 125/ Honda Dominator 650/ KTM 250 SX
            Opel Frontera 2.3TD/ Lada Niva 1,7/ VW Golf MK2/ Mercedes 190D

Коментар

Здравейте използвам темата някой да има части по рамата за чз крос 250 нека пише на лично или остави скайп Блогадаря ви предварително за вниманието !

Коментар

Какво точно ти трябва

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X