Здравейте прегледах всички теми в раздела и не намерих за чз250 крос само за 125-ците.
Интересува ме дали си заслужава за ръчкане събота и неделя,много съм запален по ендурото обаче съм зле с финансите на 16 съм от София.
Спрях се на чз-то защото с бюджет от 700 лева няма да мога да намеря друго,имах проект за мз-250 да се преправи на крос но се отказах.
Интересуват ме моделите 513 516 някой ако може да ми ги разясни.
Също ме интересува дали скоростите са му читави по принцип?
Разхода на гориво не ме интересува толкова щото събота и неделя се ще го преживея
.
Стана ми интересно и в мобилето се продава едно чз500
и ми е интересно и за него да дадете инфо.
Моля да се пропуснат коментари ''Абе мани го тва чз земи си един црф от 2010''-бих си зел ако имаше за 700 лева

Поздрави на всички
Интересува ме дали си заслужава за ръчкане събота и неделя,много съм запален по ендурото обаче съм зле с финансите на 16 съм от София.
Спрях се на чз-то защото с бюджет от 700 лева няма да мога да намеря друго,имах проект за мз-250 да се преправи на крос но се отказах.
Интересуват ме моделите 513 516 някой ако може да ми ги разясни.
Също ме интересува дали скоростите са му читави по принцип?
Разхода на гориво не ме интересува толкова щото събота и неделя се ще го преживея

Стана ми интересно и в мобилето се продава едно чз500

Моля да се пропуснат коментари ''Абе мани го тва чз земи си един црф от 2010''-бих си зел ако имаше за 700 лева

Поздрави на всички
Коментар