Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спечели награда!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Спечели награда!

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
    Колега Самурай, ако беше така както казваш ти за дилърите на прогрип, половината награди щяха да са в Севлиево, уви не е така.

А че има нещо гнило има, но незнам какво е.
    Добре де. Може да не е точно така. Все пак аз не съм екстрасенс. Опитвам се да отгатна чрез приблизителни предположения. ФАКТ е обаче, че ИШМАР има и то сериозен. Това от своя страна на мен лично ми показва колко безмислено е да се регистрирам. Като видя някой да спечели от Търново, София, Варна, Пловдив и т.н. ще се регистрирам и аз. Да, ама такова нещо няма да видя. Лично мнение. Аз така ги виждам нещата.
    Последно редактирано от SAMURAI; 20-12-08, 17:14.
    "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Първоначално публикуван от SAMURAI Преглед на мнение
      Добре де. Може да не е точно така. Все пак аз не съм екстрасенс. Опитвам се да отгатна чрез приблизителни предположения. ФАКТ е обаче, че ИШМАР има и то сериозен. Това от своя страна на мен лично ми показва колко безмислено е да се регистрирам. Като видя някой да спечели от Търново, София, Варна, Пловдив и т.н. ще се регистрирами аз. Да, ама такова нещо няма да видя. Лично мнение. Аз така ги виждам нещата.
      Абе до колкото знам,пара не искат да се регнеш.Та какво ти пречи да опиташ?Може да си първият
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Загуба на време. Няма да съм първият. Мразя напразните надежди. Ама това не значи вие да не се регистрирате де.
        "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Първоначално публикуван от SAMURAI Преглед на мнение
          Загуба на време. Няма да съм първият. Мразя напразните надежди. Ама това не значи вие да не се регистрирате де.
          За времето което написа този пост можеше да се регистрираш
          YAMAHA WR450F

Коментар

Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнение
            Той нещо май не е доволен от хората!Или се опитва да им прави антиреклама

Коментар

Аз редовно се регвам.
              Надеждата крепи човека!
              [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнение
                И това нямаше да бъде по-малко безсмислено.
                просто няма смисъл за мен.
                Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                Той нещо май не е доволен от хората!Или се опитва да им прави антиреклама
                Ами!!! Даже не ги познавам. Просто ме дразни явния ишмар. Ама това си е мой прпоблем де. Споделих мнение и толкова. Абе може и да не съм прав. На кой му пука?
                Последно редактирано от SAMURAI; 20-12-08, 18:17.

Коментар

Е колеги мога да ви успокоя че няма никаква измама и да продалжавате да се регвате ,понеже днеска получих по кориер директно от италия наградата си http://www.progrip.it/ (Кристиян Костадинов-това съм аз) и аз се очудих понеже нищо не съм поръчвал ама ето очилата са при мен и са супер яки
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Krisko84 Преглед на мнение
                    Е колеги мога да ви успокоя че няма никаква измама и да продалжавате да се регвате ,понеже днеска получих по кориер директно от италия наградата си http://www.progrip.it/ (Кристиян Костадинов-това съм аз) и аз се очудих понеже нищо не съм поръчвал ама ето очилата са при мен и са супер яки
                    Поздравления- със здраве да си ги ползваш!
                    И за декора поздравления!
                    [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

• До: Спечели награда!

Първоначално публикуван от Krisko84 Преглед на мнение
                      Спечелил си, а не си от Сандански или Благоевград... Тия явно четът тука, и са се усетили .. Честото, Ти промени традицията

Коментар

Благодаря ви много им се радвам, супер са пожелавам ви и на вас моя късмет

Коментар

Ето ги и останалите печеливши за Декември 2008-ма...

1. 6012 Racing Pants - Edijs Pauls from Dudweiler - Germany
                          2. 7012 Racing Jersey -
                          Anthony Pinto from Florida - USA
                          3. 3400 Goggles -
                          Kristiqn Kostadinov from Stara Zagora - Bulgaria
                          4. 3400 Goggles - Nikos Mavridis from Thessaloniki - Greece
                          5. 3400 Goggles - Romy Goezinnen from Utrecht - Netherlands

Честито и от мен Кристиянe
                          Последно редактирано от Chaveto; 20-01-09, 21:06.
                          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Тръгнах да си регистрирам,но се замислих.Аз съм на 13 ще мого ли да участвам и под адрес каква трябва да напиша.Само града и страната ли или улица вход и т.н.
                            П.с ако неможе да се регистрирам като непълнолетен ще регистрирам баща си с негово съгласие разбирасе
                            Предварително благодаря на всички отговорили
                            Последно редактирано от Преслав Василев - preskata; 20-01-09, 22:08. Причина: Правапис
                            Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Айде
                              Kristiqn Kostadinov
                              from Stara Zagora - Bulgaria

да почерпи за новите очила, които си спечели от играта
                              да си ги носи със здраве

----
                              ПС - чак сега видях че Chaveto е пуснал новината
                              но това не пречи Кристиан да почепри два пъти повече
                              EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
                                Айде
                                Kristiqn Kostadinov
                                from Stara Zagora - Bulgaria

да почерпи за новите очила, които си спечели от играта
                                да си ги носи със здраве

----
                                ПС - чак сега видях че Chaveto е пуснал новината
                                но това не пречи Кристиан да почепри два пъти повече
                                Абе развалихте традицията вие.
                                До сега само Сандански и Благоевград печелеха...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X