Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спечели награда!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Спечели награда!

Хубавите неща стават тогава когато не ги очакваш
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

За Септември няма от Благоевград

1. 6012 Racing Pants Martin Lestan from Nova Gorica - Slovenia
      2. 7012 Racing Jersey Paolo Crippa from Colazza - Italy
      3. 3400 Goggles Anna-Mariq Marinova from Sandanski - Bulgaria
      4. 3400 Goggles Jesse Pullin from Placerville - USA
      5. 3400 Goggles Stéphane Gélin from Saint Pierre Le Potier - France

Честито на печелившите
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

И Сандански е в региона ... сигурно никой от Благоевград не се е записал
        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Тука има нещо гнило! Някой май им е хванал цаката на Прогрип!
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Няма цака тук Някой пич от Благоевград без работа е събрал мейловете на 125 свои пирятели и ги е изпонарегистрирал
            DCRT®

Коментар

Айде аз съм от Благоевград и чакам награда
              2 stroke power

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                Няма цака тук Някой пич от Благоевград без работа е събрал мейловете на 125 свои пирятели и ги е изпонарегистрирал
                То и това даже си е пак цака! Ама все пак, какъв е шанса на тези 125, или ако щеш 200, пред шанса на останалите хиляди от цяла България?! Май не е само до шанс!
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                  То и това даже си е пак цака! Ама все пак, какъв е шанса на тези 125, или ако щеш 200, пред шанса на останалите хиляди от цяла България?!
                  нечестно голям

Коментар

За Октомври не от Благоевград, ми от България няма...
                    1. 6012 Racing Pants - Jannick Van Den Poel from Belgium
                    2. 7012 Racing Jersey -
                    Matthias Walczuch from NRW - Germany
                    3. 3400 Goggles -
                    Elena Hernandez from Badajoz - Spain
                    4. 3400 Goggles - Jorge Mdahuar from Mexico
                    5. 3400 Goggles - Allezy Romuald from Savoie - France
                    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Стига бе! Излагат се нещо благоевградчани
                      DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                        Стига бе! Излагат се нещо благоевградчани
                        дали са си почивка малко,или чакат новата колекция
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Не си струва труда да се регистрирам. Това е 100%-ова измама. Няма да се изненадам, ако българските представители са нагласили работата. Класика в жанра. Как така ще пуснат на балъците аванта? Аз за себе си съм убеден, че това е ишмар на представителя. Колко му е? В днешното компютаризирано време всичко е възможно. ИЗМАМА!!!

П.П. Не са един и два случаите, когато спонсори давта наградаи, но при условие да ги спечели някой от тяхния град, понеже там са им повечето клиенти. Свидетел съм бил не веднъж и дваж. Абе селски тарикатлъци. Хайде няма нужда.
                          Последно редактирано от SAMURAI; 19-12-08, 14:51.
                          "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Първоначално публикуван от SAMURAI Преглед на мнение
                            Не си струва труда да се регистрирам. Това е 100%-ова измама. Няма да се изненадам, ако българските представители са нагласили работата. Класика в жанра. Как така ще пуснат на балъците аванта? Аз за себе си съм убеден, че това е ишмар на представителя. Колко му е? В днешното компютаризирано време всичко е възможно. ИЗМАМА!!!

П.П. Не са един и два случаите, когато спонсори давта наградаи, но при условие да ги спечели някой от тяхния град, понеже там са им повечето клиенти. Свидетел съм бил не веднъж и дваж. Абе селски тарикатлъци. Хайде няма нужда.
                            Не много вярно!
                            На www.progrip.com - ще видиш кои са двата предтавителя за България. Те имат най- малко интерес да правят "ИЗМАМА"- повярвай ми познавам ги.
                            Виж кой е пуснал темата - със сигурност ще ти обясни как стоят нещата с тези награди.
                            "Progrip" - търговското име и "Plastiche Casano"- мисля, че така се казваше майката на това име имат огромен интерес да си популяризират името и едва ли са им проблем 12 или 15 панталона за година и 12 или 15 фланелки.

Айде стига толкова, че може да го изтрият за реклама. Ето и печелившите за ноември 2008. Няма българи.

:: The Winners of "YOU AND PROGRIP" ::November:1.6012 Racing PantsChristopher Allison from New Mexico - USA2.7012 Racing Jersey Paco Tarifa from Badajoz - Spain3.3400 Goggles Alex Van Den Broek from Noord-Brabant - Netherlands4.3400 Goggles Sebastiano Veneziano from Sicilia - Italy5.3400 Goggles Karlis Kkourkins from Latvia
                            Последно редактирано от ДОБРИН; 20-12-08, 09:30.
                            [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Колега Самурай, ако беше така както казваш ти за дилърите на прогрип, половината награди щяха да са в Севлиево, уви не е така.

А че има нещо гнило има, но незнам какво е.
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                                Колега Самурай, ако беше така както казваш ти за дилърите на прогрип, половината награди щяха да са в Севлиево, уви не е така.

А че има нещо гнило има, но незнам какво е.
                                Да ако спечелиш и имаш Хонда, ще ти пратят синя фланелка .
                                [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X