Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайска екипировка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Китайска екипировка

Първоначално публикуван от afafds Преглед на мнение
    Поразрових се в саита на "мотогардероб" и кросовите каски са на "NAU" по 135лв са за тях ли говориш ?
    Да, объркал съм марката Но пак си е с 3 букви и са португалски
    Ето я моята:

Коментар

Колега ти падал ли си с каската ? Здрава ли е

Коментар

Първоначално публикуван от Ali_007 Преглед на мнение
        Незнам дали тук е мястото да попитам и някой ако може да ми обясни дали има и каква е разликата между кросовата каска и шлема? Има ли някакво значение?
        И аз съм карал с пистова каска и ботуши и да ти кажа разликата, според мен е главно във вентилацията и във брадата отпред. Кросовите са все пак без слюда и влиза повече въздух, а брадата им е дълга отпред и ако си я вързал здраво не ти се набива в чейнето. Шлема си опира и предвиден да се охлажда при висока скорост. Козирките на кросовите освен, че помагат малко при удър и служат за сенник, също и предпазват от хвърлена кал от мотор пред теб, ако си наведеш главата навреме. Очилата също са по-практични, разбира се. Слюдата докато я изчистиш...пък и яко я надереш ти е поне 40 лв а нови очила за крос има по 50лв. и слюди по 10лв.

За ботушите съм много доволен от пистовите само ако бяха малко по-високи и с твърди подметки.. даже и вода не пускаха в кално време.

С екипировката си е като с всяко нещо. Въпроса е в класа продукт, не толкова в държавата производител според мен. Разбира се, има утвърдени марки като shoei, arai, suommy, които даже нямат и ниски класове каски. Общо взето за всякакъв тип продукт, не само екипировка, ако човек може да си позволи топ клас е най-добре, ако не, си търси по-висок от средния, пък на средна цена, иначе купи ли си нещо от нисък трябва да си го поправя, сменя или рискува да не му върши работа и да се разпадне. Затова някой път съм предпочитал да си купя нещо топ клас на старо от колкото под среден ново.

Коментар

Колега ти падал ли си с каската ? Здрава ли е
          На всяко каране по няколко дебели клона ме бият в каската яко, набиват ми я в главата
          За падане, на главата си не съм падал.
          Каската е изтървана и търкаляна безброй пъти.
          Най-интересното е, че не е надраскана дори.
          Естествено, ако падах на главата си по асфалт, сигурно щеше да е ошкурена, но гледам да си падам на задника
          Закопчаването е с двоен D-ring, цялата вътрешност се разглобява и пере.
          Абе доволен съм от каската - върши работа и е на добра цена.
          Имах шлем UVEX, като го купих ми беше точно по главата, след година вече беше с един размер по-голям. Кросовата не е мръднала.
          Айде стига с рекламата, че не ми плащат за нея

Коментар

А за "ONE" какво ще кажете

Коментар

Опсс извинявам се объркал съм се. Нее за "one" a за "can"

Коментар

Никой ли няма впечатления от "Can"

Коментар

Мои приятел си купи китаиски кросови ботуши нямаше марка нищо не пишеше на втората седмица подметката беше изтрита и му се виждаше чорапа

Коментар

Колко надеждна е евтината екипировка? Каква е разликата между каска за 40лв и каска за 200лв? Или пък дали ръкавиците са ти за 15 лв или за 60лв. Според мен по добре да си вземе евтина екипировка и да имам повече пари за моторчето Искам да знам вие какво ще кажете по въпроса.
                    Разликата е огромна.И аз бях така като теб от към пестенето и постепенно,като видиш едно по едно как нестават нещата и сам щте почнеш да си ги сменяш.
                    Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Колеги за китайската екипировка мога да кажа само едно:

- Китайската екипировка е за китайци, защото са много.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        Колеги за китайската екипировка мога да кажа само едно:

- Китайската екипировка е за китайци, защото са много.
                        това ми хареса
                        иначе по въпроса-то е ясно че евтино хубаво трудно да намериш и не само защото качеството на използваните материали за направата на дадени протектори е ниско,ами и то разликата е във всичко.хубавите(и по скъпи)екипировки са и доста по удобни от евтините.
                        имам наблюдения върху ботуши,ризница и наколенки.ментаците са в пъти по неудобни за носене и не се чустваш комфортно за разлика от хубавите(по-скъпи) вариянти.
                        за съжаление пазара е пълен с некачествени стоки,които могат да бъдат продадени на някой (не много в час с тия неща)като качествени екипи на високи или средно високи цени

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
                          Разликата е огромна.И аз бях така като теб от към пестенето и постепенно,като видиш едно по едно как нестават нещата и сам щте почнеш да си ги сменяш.
                          Колега,съгласен съм с теб.С времето сам се убедих каква е разликата

Коментар

Аз искам да кажа, че не всяка китайска екипировка е за боклукаПример:Ако си купите или пък вече сте го направили ризница на Acerbis модела koerta, ще видите, че е сделана в Китай, а това не само според мен е една от най-добрите ризници за моментаЦената също и е много добра, като лично аз си мисля, че факта, че е произведена в Китай не я прави лоша или некачествена
                            SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Няма значение къде е произведена,важно е от коя фирма,тя набавя материалите и определя качеството на стоката,иначе 70% от екипировката е правена там,но не я прави лоша

Коментар

Точно това имах в предвид, но казано по друг начин
                                SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X