Реших да пусна тази тема, пък ако модераторите мислят , че е ненужна да я махнат.
Реших да пусна тази тема , защото онзи ден карах с едни колеги и нещо което мислех че е супер удобно след един съвет от колега се оказа че е почти ненужно,а именно чанта за през кръста, за инструменти.Колегата ми каза че тежи при големите искачвания и се оказа прав,за което му благодаря.От моята екипировка съм супер доволен от ризницата на Ацербис.
П.П Според мен истината е не питай старило, а питай патило.
Поздрави на всички.
Реших да пусна тази тема , защото онзи ден карах с едни колеги и нещо което мислех че е супер удобно след един съвет от колега се оказа че е почти ненужно,а именно чанта за през кръста, за инструменти.Колегата ми каза че тежи при големите искачвания и се оказа прав,за което му благодаря.От моята екипировка съм супер доволен от ризницата на Ацербис.
П.П Според мен истината е не питай старило, а питай патило.
Поздрави на всички.
.
Ама кой ботуш ще ме предпази от тая остра ръчка, беше се строшила и останала остра и проби през кожата. Не съм чувал за ботуши за мотокрос с метални шини. Не казвам че няма ма не съм чувал. Не съм сигурен дали и метални шини щяха да ми спасят пръстите от перфорация
Коментар