Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с каска CABERG

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с каска CABERG

Имам пистова каска Caberg-classico за втори човек на мотора и днес загубих стъклотои . Ако някой знае някой дистрибутор или има път на някъде и може да изпълни такава поръчка ще съм му благодарен. Предварително благодаря!

В Ямаха продаваха Каберг, аз си бях поръчал козирка за кросовата каска но така и не дойде.Пробвай все пак!
    Всъщност от друга каска не става ли?
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Може да опиташ да звъннеш на Дани Американеца - мои познати са купували Каберг-и от него ... не знам дали поддържа асортимент
      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Чудя ви се на акъла, как си купувате измислени каски Каберг, ЦМС и други подобни глупости. Освен, че са изключително ниско технологични, нямат и резервни части.

Просто няма логика...

Коментар

Смърф, какви каски ползваш и откъде взимаш части?

Аз лично Каберг съм ги чувал само случайно и наистина не знам дали може да се намерят части за тях, но същото важи и за AVG, Shoei, M2R и каквото друго се сетя от класа.

Говоря за свободно намиране на части в магазин тук, а не доставка от чужбина.

За ЦМС (CMS) не си прав - аз карам с такава за шосе - не е върховно качество, но в магазина на Априлия може да си купя всичко необходимо за нея - визьори в каквито окраски искам, апаратчета за визьорите, части за вентилацията...

Всъщност не мога да се сетя за други които да имат такава поддръжка в БГ ...

Ако бъркам - поправи ме...

Коментар

Мисля, че и преди сме говорили на тази тема. Но скоро имах случай, в който един познат си беше купил по интернет от един пистаджийски сайт, пистова каска Айрох. За жалост се изтърси и счупи държачите на визьора, звънна на момчетата от сайта и веднага му доставиха частта. Също така си бе поръчал и тъмен визьор. Поне за тях знам, че имат. В София срещу БФМ магазина има некви резервни части за Айрох. Иначе за ЦМС си прав, каската не е перфектна но щом има резервни части я поставя на добро ниво за в България. Все пак колкото да не ни се вярва тука е дивият запав все още. Нищо че имаме големи и малки магазини за екипировка, те не предлагат резервни части за всичко за жалост...

Коментар

Тъй, че сме в дивия запад знам

Това е проблема, че повечето каски тук са "Каквото изпадне" от чужбина без пари ... обикалял съм повечето магазини в Сф и това е причината да се спра на ЦМС.
              Наистина от миналата година в магазина на 3 Уши доставят повече Айрох и май имат и някакви части за тях... и доколкото разбрах в магазина в Севлиево има по-сериозни връзки с Айрох ...

Въпроса беше да помогнем за Каберг-а ...
              освен Дани Американеца - може да провериш и при бабите на Одрин - там съм виждал да предлагат различни визьори и дори намерих един който стана на прастар Нолан

Коментар

проблем с каска

кросовата ми каска е NOLAN -пистовата е за втория 4овек за да не ме удря с козирка. Каската е 4исто нова и си заслужава да се ядова 4овек. Мисля 4е този форум е направен за да си помагаме а не да мерим кой колко акъл има...

Коментар

Re: проблем с каска

Първоначално публикуван от deian
                  кросовата ми каска е NOLAN -пистовата е за втория 4овек за да не ме удря с козирка. Каската е 4исто нова и си заслужава да се ядова 4овек. Мисля 4е този форум е направен за да си помагаме а не да мерим кой колко акъл има...
                  Лично аз дадох 2 дестинации, които да провериш и Гълъбин още една, ако си проврил и няма - ще питам за други възможности ... ако нямаш възможност да провериш - може да помолиш някой от форума да го направи при възможност ...

Меренето на акъла беше просто съвет да се замисляме повече при покупката на каска ...

Коментар

До: проблем с каска CABERG

Да попитам в тази тема за резарвни части за ISX hx284. Купих си я втора ръка за човека отзад. Ама е счупен единия държач на визьора. Има ли някаде резервни части за тази марка? Или дайте кооординати на магазини да проверя. Благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от godstar Преглед на мнение
                      ...
                      Темата е от 2006, но все пак...

Коментар

Първоначално публикуван от godstar Преглед на мнение
                        Да попитам в тази тема за резарвни части за ISX hx284. Купих си я втора ръка за човека отзад. Ама е счупен единия държач на визьора. Има ли някаде резервни части за тази марка? Или дайте кооординати на магазини да проверя. Благодаря предварително
                        Доколкото знам, ако не се лъжа дистибутори на IXS в БГ са МотоБум... телефона им за София е 02/955 9122, обади се и провери.
                        Последно редактирано от Daniel Gyorev; 09-03-08, 20:24.
                        KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                          Доколкото знам, ако не се лъжа дистибутори на IXS в БГ са МотоБум... телефона им за София е 02/955 9122, обади се и провери.

Би трябвало там да имат!!!
                          "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                          А+
                          LZ1DRZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X