Имам пистова каска Caberg-classico за втори човек на мотора и днес загубих стъклотои . Ако някой знае някой дистрибутор или има път на някъде и може да изпълни такава поръчка ще съм му благодарен. Предварително благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем с каска CABERG
Свий
X
-
В Ямаха продаваха Каберг, аз си бях поръчал козирка за кросовата каска но така и не дойде.Пробвай все пак!
Всъщност от друга каска не става ли?offroad фен
1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
TOYOTA Hilux 3.0 D-4D
-
Смърф, какви каски ползваш и откъде взимаш части?
Аз лично Каберг съм ги чувал само случайно и наистина не знам дали може да се намерят части за тях, но същото важи и за AVG, Shoei, M2R и каквото друго се сетя от класа.
Говоря за свободно намиране на части в магазин тук, а не доставка от чужбина.
За ЦМС (CMS) не си прав - аз карам с такава за шосе - не е върховно качество, но в магазина на Априлия може да си купя всичко необходимо за нея - визьори в каквито окраски искам, апаратчета за визьорите, части за вентилацията...
Всъщност не мога да се сетя за други които да имат такава поддръжка в БГ ...
Ако бъркам - поправи ме...Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
Мисля, че и преди сме говорили на тази тема. Но скоро имах случай, в който един познат си беше купил по интернет от един пистаджийски сайт, пистова каска Айрох. За жалост се изтърси и счупи държачите на визьора, звънна на момчетата от сайта и веднага му доставиха частта. Също така си бе поръчал и тъмен визьор. Поне за тях знам, че имат. В София срещу БФМ магазина има некви резервни части за Айрох. Иначе за ЦМС си прав, каската не е перфектна но щом има резервни части я поставя на добро ниво за в България. Все пак колкото да не ни се вярва тука е дивият запав все още. Нищо че имаме големи и малки магазини за екипировка, те не предлагат резервни части за всичко за жалост...
Коментар
-
Тъй, че сме в дивия запад знам
Това е проблема, че повечето каски тук са "Каквото изпадне" от чужбина без пари ... обикалял съм повечето магазини в Сф и това е причината да се спра на ЦМС.
Наистина от миналата година в магазина на 3 Уши доставят повече Айрох и май имат и някакви части за тях... и доколкото разбрах в магазина в Севлиево има по-сериозни връзки с Айрох ...
Въпроса беше да помогнем за Каберг-а ...
освен Дани Американеца - може да провериш и при бабите на Одрин - там съм виждал да предлагат различни визьори и дори намерих един който стана на прастар НоланПът без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
проблем с каска
кросовата ми каска е NOLAN -пистовата е за втория 4овек за да не ме удря с козирка. Каската е 4исто нова и си заслужава да се ядова 4овек. Мисля 4е този форум е направен за да си помагаме а не да мерим кой колко акъл има...
Коментар
-
Re: проблем с каска
Първоначално публикуван от deianкросовата ми каска е NOLAN -пистовата е за втория 4овек за да не ме удря с козирка. Каската е 4исто нова и си заслужава да се ядова 4овек. Мисля 4е този форум е направен за да си помагаме а не да мерим кой колко акъл има...
Меренето на акъла беше просто съвет да се замисляме повече при покупката на каска ...Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
До: проблем с каска CABERG
Да попитам в тази тема за резарвни части за ISX hx284. Купих си я втора ръка за човека отзад. Ама е счупен единия държач на визьора. Има ли някаде резервни части за тази марка? Или дайте кооординати на магазини да проверя. Благодаря предварително
Коментар
-
Първоначално публикуван от godstar Преглед на мнение...
Коментар
-
Първоначално публикуван от godstar Преглед на мнениеДа попитам в тази тема за резарвни части за ISX hx284. Купих си я втора ръка за човека отзад. Ама е счупен единия държач на визьора. Има ли някаде резервни части за тази марка? Или дайте кооординати на магазини да проверя. Благодаря предварителноПоследно редактирано от Daniel Gyorev; 09-03-08, 20:24.KTM Fen
Коментар
-
Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнениеДоколкото знам, ако не се лъжа дистибутори на IXS в БГ са МотоБум... телефона им за София е 02/955 9122, обади се и провери.
Би трябвало там да имат!!!"Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
А+
LZ1DRZ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар