Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ритане на манивела без ботуш.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ритане на манивела без ботуш.

По пантофи ми е най удобно да ритам Хусаберга. Винаги имам един ляв в раницата ако загасне в дерe.

http://s400.photobucket.com/player.s...fs=1&os=1&ap=1

Първия пробен опит не беше заснет. Баш на босо като на клипа, запалих го но изпищях като Азис.

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
      По пантофи ми е най удобно да ритам Хусаберга. Винаги имам един ляв в раницата ако загасне в дерe.

http://s400.photobucket.com/player.s...fs=1&os=1&ap=1

Първия пробен опит не беше заснет. Баш на босо като на клипа, запалих го но изпищях като Азис.
      Извинявай за нахалния въпрос - но това наистина ли си ти? Щото тоя външен сайт... и тоя "Raptor" отпред не е баш "KXF"...

Коментар

И малко спам за достоверност. Това съм аз но Раптора изобщо не е KXF a син KFX.

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
          ктм 620 не съм карал , ама ако е същото като dr 650 не ти препоръчвам да го палиш на ден по 10-тина пъти без ботуши 1-2 ти да на всеки се е случвало но ежедневно гаранция ще те боли крака , поне на табаните ,постоянно. Между другото си ме виждал , аз съм 115кг. и мен ме заболяваше крака ако не запали от2-3 път и го паля без ботуши.
          незнам какво се притесняваш ще му свикнеш. в началото стария ми др650р 94г неможех да го ритна, но после си го палех с ръка дори и студен. правил съм и демонстрации
          crf450 supermoto

Коментар

Ок, мерси много за отговорите. Мислч че няма да имам проблем ,дано само по навик от 2Т-то да не му навивам газта при палене. Продавача ми каза че бил с автоматичен+ръчен декомпресор, което не знаех че съществува, но се радвам че го има.
            [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Да бе,верно пред кафето тъй палят ама в гората като има екшън?Най много съм чакал точно такива стругове 620,650сс. Хусаберга незнам може да палят много лесно ама и такъв сме чакали.Последно на Сопот офроуда затворения кръг на Никито от Кърджали му се развали нещо мотора та взе един берг от един познат да се пусне и точно в най голямата кал загасна кой ли не се изреди да го пали няма палене.Явно при паленето им се изисква внимателна подготовка и мноого любов.

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                И малко спам за достоверност. Това съм аз но Раптора изобщо не е KXF a син KFX.

С Н И М К А (Колега, прави ги тия снимки на не повече от 1000 на 720 пиксела, че...)
                Е в такъв случай приеми извиненията ми и само респект, че си нацелваш така добре мъртвата точка на манивелата... с повечко ритане се получава, ноооо що ритане пада... Като стана въпрос - ако си около Кърджали може да сменим моторите за едно ритане да си кажеш мнението за ТМ-а

Коментар

Ники е доста прав. И кросовите 4Т мотори палят много лесно на место, даже изключително лесно, но при едно падане после пада голямо ритане.
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

според мен е върпос на центровка и свикване
                    моят yz 400 го паля студен от 3-4 път ритане
                    топъл от първо

палил съм с маратонки 450 exc, yz 400, crf 450
                    въпрос на центровка и ритане
                    аз също съм слабандрак - 68 оки
                    но при всички положения не е въобще за препоръчване този вид ритане - неподготвеното.
                    винаги има шанс да стане фал и това не бива да се забрая
                    EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

имаше една реклама в която се казваше
                      не става само с ядене иска се и акал в случая се иска чалъм

Коментар

Тодоре ти и ти като мен категория комар, къде си се качил на ямаха, я вземай един 200 като мен да рахатясяш
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Един приятел има КТМ 620 ЛЦ4 и много лесно го пали с манивелата.Малко чалъми има де.Някой път от първия път пали, а в най-лошия случай от третия,но досега несъм виждал манивелата да връща рязко и да троши кокали.Дано и да не се случва де.Както писаха по-горе колеги, от много неща зависи дали ще запали лесно.
                          Аз като съм 102кг и ми е много лесно паленето на моето ТТ .А пък ЦРФ-а на един приятел го паля все едно няма нищо под кракът ми
                          YAMAHA WR450F

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                            Тодоре ти и ти като мен категория комар, къде си се качил на ямаха, я вземай един 200 като мен да рахатясяш
                            Краси, наистина мисля да го махам и да си взема един crf 250, че това е луд мотор.
                            ама пък е кеф бееее - даваш газ и виждаш на секундата резултата
                            EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Много ми се иска да изпробвам и на ритане ,а и да свия 1 кръг на някои по нов и мощен мотор

Коментар

Чак проблем не смятам, че ще имаш.
                                Аз в началото(първия ден, в който си купих мотора), щото нямах търпение да се прибера и се учех с маратонки, та си насиних крака, даже и белег имам сега....но като му свикнеш няма проблем. Като слизам до гаража редовно го припалвам по чехли
                                Per aspera ad astra.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X