Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужда от ремарке назаем за един ден (четвъртък или петък)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нужда от ремарке назаем за един ден (четвъртък или петък)

И аз пробвах в Практикер- не дават без тяхна си стока Интересно как ли ги омайва kolonal . Би било добре някой в София да предлага такава услуга срещу заплащане, мисля, че ще е доста търсена...
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
      И аз пробвах в Практикер- не дават без тяхна си стока ...
      ами да вземе 4 торби цимент - аз ще му ги откупя после
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тедо, мерси за предложението, но вече се уговорих с Мики, за което съм му благодарен. Ако има друг случай ще свирна задължително

Иначе мисля, че има и такива фирми, които дават под наем (поне една пловдивска се открояваше повече като потърсих в гоогъл), но предполагам, че в повечето случай ще са за превоз на строителни материали и собствениците им ще са далече от интернет в повечето случай. Вчера като търсих и се натакнах на обяви, но за ТИРови ремаркета

Благодаря на всички, които се включиха в темата и се надявам следващият ми пост да е в "Да се похваля..."
        Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Ех каква интересна тема е станала
          мотори, габровци, шопи, цемент
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
            Ех каква интересна тема е станала
            мотори, габровци, шопи, цемент
            ЦИМЕНТ-Краси

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
              ЦИМЕНТ-Краси
              Е на английски се пише cement значи и на български може бе най-добре симент
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Хиляди благодарности на Miki64, който ми помогна с ремаркето, без което нямаше как да се справя.

Мики, при първа възможност трябва да почерпя. Предполагам, че в събота сте направили страшно каране, защото в 21:30ч. още не бяхте приключили

Моля модераторите ако сметнат за необходимо да заключат темата.

Коментар

Първоначално публикуван от alterego Преглед на мнение
                  Моля модераторите ако сметнат за необходимо да заключат темата.
                  ....или да се доразиска дали и къде в тая пуста София има туристически ремаркета под наем /освен в Практикер/, за които да си платиш и да ги ползваш без да се налага да си купиш каквото и да било.... за да не безпокоим всички Милко като ни дотрябва
                  2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                  Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

.... Предполагам, че в събота сте направили страшно каране, защото в 21:30ч. още не бяхте приключили
                    ..
                    Уж бяхме тръгнали за малко, ама с по "2 л. бензин+" в раниците. Ходихме до мястото на обръщане на G-класата от петък вечер, "обядвахме" в Търсава в 20:00 часа, и ако Ади не беше по време на почивките рисувал "очички, нослета и т.н.", може би щеше да му стигне бензина до Вл. Тричков, а не 15 км. в гората, преди Луково. Жена ми в 23:00 ходи за бензин, докара го на моста на Искъра на ЛУково, ние с Кики на испарения стигнахме до там, заредихме + тубе и се върнахме за Ади...
                    Благополучно в 00:30 си бяхме в къщи.

Оттук може да изтеглите видеото ...с правенето на очичките.
                    https://htftp.offroad-bulgaria.com/m...i%20o4i4ki.mp4

Апропо, жената чак тази сутрин ни проговори.

Хайде и една снимка, и тя от ГСМ-а, че други нЕма!
                    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                    KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение

Апропо, жената чак тази сутрин ни проговори.
                      Честно да ти кажа, когато й оставях ремаркето (трябва да е било някъде след 9.30ч.) само повтаряше "Луда работа" и мислеше, че просто сте излезли на Владо Тричков.

Иначе нямаше проблем с тегленето чак до Княжево, където нацелих една от безброй многото софийски дупки и мотора се наклони на едната страна въпреки трите ремъка - при положение, че задния амортисьор толкова бяхме го натегнали, че ауспуха почти докосваше спирачния апарат на задната гума

За това се и замислих, че може би с туристическо ремарке ще е доста тегаво откъм обезопасяване, т.е. поне един час обвързване и максимална скорост 90 км/ч + спиране на 20 минути за проверка.

Като имам време ще мина да видя мястото на околовръстното дето пише в една друга тема за ремаркета, че се продават. Ако дават и под наем - супер.

Коментар

Колеги,
                        за да не пускам нова тема ми се ще да питам тук.
                        За другата седмица четвъртък и петък(04-05.09.200 ще ми трябва ремарке, защото съм харесал 1-2 мотора(ендуро) из България и ми се ще да си купя един.
                        Тъй като не мога да пускам лични съобщения все още молбата ми е към miki64, имам желание да взема ремаркето под наем, за да докарам мотора и да го регистрирам.
                        Ако имаш време и желание, не е проблем да мина където и да е в София и околностите.
                        Поради липсата на лични оставям своите координати тук, ще следя и темата, разбира се.
                        p.s. Във вторник ще знам със сигурност за кои дни от седмицата ще ми трябва. Има малка вероятност да остане за седмицата 07-14.09.
                        0895 771 071 и 0883 465 055
                        Антон
                        Per aspera ad astra.

Коментар

Преди малко се прибрахме с Ади от Рила и чак сега ведях поста...
                          Няма проблем, но до петък вечер(по-точно следобед 16:00), щот и другата седмица ще сме извън "дефилето" и тогава товарим моторите...
                          Ако те устройва - пиши и ще ти се обадя да се разберем.
                          Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                          KTM 350 SX 2011

Коментар

Много благодаря за бързия отговор. За мой късмет един познат се оказа че и той има ремарке, и засега се уговорих с него, за да не те ангажирам излишно. Въпреки всичко във вторник ще напиша окончателно, защото неговото ремарке има проблем със светлините и вторник ще ходя да му помагам. Ако не успеем, ще те информирам.
                            А за часа (до 16:00) няма никакъв проблем. Идеята е четвъртък да го докарам, петък да го регистрирам.

Още веднъж благодаря и ще пиша пак.
                            Per aspera ad astra.

Коментар

Както предполагах промяна в плана
                              Ще успеем да ремонтираме ремаркето,но и да не успеем се оказа че ще пътувам събота или неделя, което автоматично изключва варианта за ремаркето ти Мики
                              Все пак много благодаря за отзивчивостта.
                              Поздрави и много безаварийни километри
                              Per aspera ad astra.

Коментар

.....
                                Да гадничко си е с туристическо ремарке. Ние замалко да изтърсим моя мотор с 90км. по околомръсното. Така скочи, че направо си падна в ремаркето настрани. Само какъв шок настана зад нас Представям си запознанство с КЛХ през предния прозорец Доста бързо наспираха зад нас
                                Последно редактирано от Chinela; 04-09-08, 06:39.
                                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X