Здравейте колеги,
По принцип съм от София и имам нужда от ремарке или колесар до 750 кг товаровместимост за един ден, за да си докарам мотора от Благоевградско.
Проблема ми е, че намерих едно ремарке от приятел, но е 1.5 тона и трябва книжка Б+Е категория, каквато нямам
пък и гумите му са малко калпави.
Ако има някой от София, който да ми услужи бих бил много благодарен и разбира се ще почерпя
По принцип съм от София и имам нужда от ремарке или колесар до 750 кг товаровместимост за един ден, за да си докарам мотора от Благоевградско.
Проблема ми е, че намерих едно ремарке от приятел, но е 1.5 тона и трябва книжка Б+Е категория, каквато нямам
пък и гумите му са малко калпави.Ако има някой от София, който да ми услужи бих бил много благодарен и разбира се ще почерпя

. Освен това не всеки в София си държи ремаркето там където прекарва между 07:00 до 19:00 часа, т.е. на работа. За да дам моето на човека - трябва да дойде вечер до нас, което означава поне, че ще трябва да му търси място за нощувка....А това за София в повечето случаи си е проблем. Простичкия израз "Ела да ти го дам" има едно значение в Габрово и съвсем друго в София поради тази причина. Е, вероятно доста от колегите само като си помислят колко време ще им отнеме това, просто си замълчават.
Иначе само за пример - снощи трябваше да мина през две места след работа, които бяха в горе-долу съседни квартали и така ми отне от 5.30 до 9.30 ч. (разбира се с вкл. бонус задръстване в час пик
Коментар