Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужда от ремарке назаем за един ден (четвъртък или петък)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нужда от ремарке назаем за един ден (четвъртък или петък)

Здравейте колеги,

По принцип съм от София и имам нужда от ремарке или колесар до 750 кг товаровместимост за един ден, за да си докарам мотора от Благоевградско.

Проблема ми е, че намерих едно ремарке от приятел, но е 1.5 тона и трябва книжка Б+Е категория, каквато нямам пък и гумите му са малко калпави.

Ако има някой от София, който да ми услужи бих бил много благодарен и разбира се ще почерпя
    Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

До: Нужда от ремарке назаем за един ден (четвъртък или петък)

Колега, отиди в Практикер и си наеми от там. Аз така правя, когато се наложи. За 24 часа излиза около 15 лева.

Коментар

Не ми се варва ремаркето да тежи 1.5 Тона...това му е сигурно максималната товароносимост...

Докато масата на ремаркето + масата на товара не надвишават общо 750кг може да караш с Б категория

Опс..тъкмо проверих..май не съм прав що се отнася за България...в Германия е както казах по-горе.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
        Колега, отиди в Практикер и си наеми от там. Аз така правя, когато се наложи. За 24 часа излиза около 15 лева.
        Мерси за информацията! ще проверя още утре, че май се очертава да вали и няма да стане да се кара на собствен

Първоначално публикуван от vlado_varna Преглед на мнение
        Не ми се варва ремаркето да тежи 1.5 Тона...това му е сигурно максималната товароносимост...

Опс..тъкмо проверих..май не съм прав що се отнася за България...в Германия е както казах по-горе.
        Да, товароносимост ще да е 1,5 тона

Иначе си мислих, че ще става с Б за обща маса 750 кг...

Коментар

Между другото условието за наемане на ремарке в Практикер е да купиш от тях стока, която е подходяща за ремарке и така става дълга и широка, защото просто не съм наумил да строя нещо

Коментар

Първоначално публикуван от alterego Преглед на мнение
            Между другото условието за наемане на ремарке в Практикер е да купиш от тях стока
            Няма такова нещо. Поне мен никой не ме е питал дали стоката която ще возя е тяхна.

Коментар

Между другото условието за наемане на ремарке в Практикер е да купиш от тях стока, която е подходяща за ремарке и така става дълга и широка, защото просто не съм наумил да строя нещо
              нищо общо няма със стоката -

бих ти предложил моето, но е късо и със сигурност няма да събере мотор - по-малките ремаркета в Практикер - също...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Няма такова нещо. Поне мен никой не ме е питал дали стоката която ще возя е тяхна.
                Аз като нормален човек звъннах и в двата Практикера в София - Люлин и Цариградско. И на двете места отговора беше еднозначен - дава се под наем само ако си купил достатъчно обемисти предмети, че да имаш нужда от ремарке да ги превозиш.

Все пак ще мина след работа да проверя, а ако не стане ще знам, че са променили нещата и колегите тук ще го прочетат при нужда. Защото аз лично проверих в още два форума и на хората са им казали същото - при покупка на стоки от Практикер отдават ремаркета под наем. Депозит 50 лв. и по 1лв. на час.

А колкото до мотивацията ми да пусна тема и в АТВ раздела - не всички, които влизат в ендуро гледат какво се случва и в атв. Поне аз не разбирам защо когато съм в нужда, получавам предупреждение да не пускам две подобни теми в два различни раздела. По същата логика някой може да реши да изтрие едната от двете теми с вицове - нали има и подобна тема в друг раздел. Пък и много от вицовете се дублират.

Въпреки всичко благодаря за отзоваването и обратната връзка!

Коментар

Абе аиде услужете на човека бе ,шопи!!!!!!!!!!
                  Ако си в Габрово ще ти дам три.

Коментар

А колкото до мотивацията ми да пусна тема и в АТВ раздела - не всички, които влизат в ендуро гледат какво се случва и в атв. Поне аз не разбирам защо когато съм в нужда, получавам предупреждение да не пускам две подобни теми в два различни раздела. По същата логика някой може да реши да изтрие едната от двете теми с вицове - нали има и подобна тема в друг раздел. Пък и много от вицовете се дублират.
                    Гледай сега. Отиваш на информация и казваш, че искаш да наемеш ремарке и не им даваш обяснение за какво и защо. Отиваш, закачваш го за колата или там с каквото ще го теглиш и си вършиш работата. Аз така правя. А относно двете теми, аз те предупредих. По твоята логика, можеш да пуснеш обявата и в разделите: "Сузуки", "Спам", "Дом и семейство" и т.н., защото всеки от тях си има специфични посетители. Понеже още си нов, ще ти кажа, че почти всички, които влизат във форума, натискат "Нови теми" и преглеждат всичко, което им се стори по-интересно.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                      Абе аиде услужете на човека бе ,шопи!!!!!!!!!!
                      Ако си в Габрово ще ти дам три.
                      Благодаря Джартов, имаш една бира от мен като дойда да покарам във вашия край!

Гледай сега. Отиваш на информация и казваш, че искаш да наемеш ремарке и не им даваш обяснение за какво и защо. Отиваш, закачваш го за колата или там с каквото ще го теглиш и си вършиш работата. Аз така правя. А относно двете теми, аз те предупредих. По твоята логика, можеш да пуснеш обявата и в разделите: "Сузуки", "Спам", "Дом и семейство" и т.н., защото всеки от тях си има специфични посетители. Понеже още си нов, ще ти кажа, че почти всички, които влизат във форума, натискат "Нови теми" и преглеждат всичко, което им се стори по-интересно.
                      Ще се пробвам със сигурност и дано стане

Иначе съжалявам за недоразумението, но всеки си работи чрез собствен метод с форума(аз да речем винаги влизам в ендуро и до там, щото съм на работа и гледам за минимално време да извлека максимално информация за моторите) и помислих, че като пусна тема за наем за един ден може да се отзове някой с АТВ, който пък гледа само този подраздел

Коментар

Все пак - за какъв мотор ти трябва - пистов или ендуро(крос). има разлика за някои ремаркета.
                        Аз имам за 2 бр. ендуро - до 350 кг- нето тегло.

Джарта, проблема не е в това,че няма кой да му услужи на човека...
                        Просто и аз току що прочетох темата.
                        Има и друго нещо - от моя дом до дома на някой в Бояна например е по-далеч като км отколкото от Габрово до Севлиево. Освен това не всеки в София си държи ремаркето там където прекарва между 07:00 до 19:00 часа, т.е. на работа. За да дам моето на човека - трябва да дойде вечер до нас, което означава поне, че ще трябва да му търси място за нощувка....А това за София в повечето случаи си е проблем. Простичкия израз "Ела да ти го дам" има едно значение в Габрово и съвсем друго в София поради тази причина. Е, вероятно доста от колегите само като си помислят колко време ще им отнеме това, просто си замълчават.
                        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                        KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                          Все пак - за какъв мотор ти трябва - пистов или ендуро(крос). има разлика за някои ремаркета.
                          Аз имам за 2 бр. ендуро - до 350 кг- нето тегло.

Джарта, проблема не е в това,че няма кой да му услужи на човека...
                          Просто и аз току що прочетох темата.
                          Има и друго нещо - от моя дом до дома на някой в Бояна например е по-далеч като км отколкото от Габрово до Севлиево. Освен това не всеки в София си държи ремаркето там където прекарва между 07:00 до 19:00 часа, т.е. на работа. За да дам моето на човека - трябва да дойде вечер до нас, което означава поне, че ще трябва да му търси място за нощувка....А това за София в повечето случаи си е проблем. Простичкия израз "Ела да ти го дам" има едно значение в Габрово и съвсем друго в София поради тази причина. Е, вероятно доста от колегите само като си помислят колко време ще им отнеме това, просто си замълчават.
                          Mики мерси за вниманието,но който иска да помогне на човек просто го прави ,или прави опити.Аз не искам да кажа ,че в София няма хора които са добри и услужливи.Напротив просто знам че всеки се е потопил в работа, и задачи и просто си се пуска по пързалката без да обръща глава настрани.Нали все пак това ни различава от маймуните.Поздрави от мен и Габрово.

Коментар

Джартов,

прав си, че тука си е леко живот на бързи обороти и на моменти забравяме по-важните неща от него и може би това напрежение ни прави едни мнителни на моменти Иначе само за пример - снощи трябваше да мина през две места след работа, които бяха в горе-долу съседни квартали и така ми отне от 5.30 до 9.30 ч. (разбира се с вкл. бонус задръстване в час пик )

Мики,

трябва ми за един кросов мотор за събота (че май ще е най-удачно като време). Имам къде да го държа за една вечер, ако нямаш нищо против да ми услужиш, но ще е като да ида до Севлиево, защото двора на моя приятел с колата с теглича е в Княжево Разбира се нямам нищо против, стига да имаш възможност и време.

Благодаря отново!

Коментар

Джартов,

прав си, че тука си е леко живот на бързи обороти и на моменти забравяме по-важните неща от него и може би това напрежение ни прави едни мнителни на моменти Иначе само за пример - снощи трябваше да мина през две места след работа, които бяха в горе-долу съседни квартали и така ми отне от 5.30 до 9.30 ч. (разбира се с вкл. бонус задръстване в час пик )

Мики,

трябва ми за един кросов мотор за събота (че май ще е най-удачно като време). Имам къде да го държа за една вечер, ако нямаш нищо против да ми услужиш, но ще е като да ида до Севлиево, защото двора на моя приятел с колата с теглича е в Княжево Разбира се нямам нищо против, стига да имаш възможност и време.

Благодаря отново!
                              Имаш ЛС.
                              Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                              KTM 350 SX 2011

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X