Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Меки чанти за багаж за ендуро моторетки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Има изследване че дори и 5кг раница при спортно каране довежда до травми на гръбначния стълб Дакарския вариант е гадно при нащо каране щото има много вода Наи удачния вариант е комбинация от двама карача без дублиране на части и екипировка По голям резервоар е приятна екстра Тежки малки но многоброини части ги хващат със свински опашки ниско по рамката на мотоциклета Глупаво е да се слага багаж на предната част на мотора по тежка от 05кг

При тези леки мотори това е идеята ---или пръв или кръв

На Баха карат с парче тел свещ и вода за по добри резултати Темпото е такова че спрял помпа гума значи последен от завършилите---ДОБРАТА АСИСТЕНЦИЯ Е ЧУДНО НЕЩО---Другото е мото-туризъм

Коментар

Дам много си зависи от карането и от групата аз доскоро не го разбирах това преид всяко каране да се уговарят кой какво ще вземе, аз си знам горе долу какво ми трябва и си го вземам, но това е грешно. Според мен всеки трябва да си носи определени неща-свински опашки, свещ, тел може би, задължително всеки трябва да си има тънко но здраво въже за теглене дори ако пропадне мотора някъде. А всичко друго да се разпределя между хората-вътрешни гуми, спрей, верига, масло може би, течен метал и понеже на мен не ми се е налагало да поправям мотор на майна си това се сещам без да го мисля много-много.
      А за раниците за резервоара аз имам такава купих я от Луис и съм много доволен, преди имах една с магнити но много ми драскаше резеровара и като сложа нещо по-тежко се свличаше за града става но не и за оффроуд. На тази с магнитите и направих халки за да мога да я хващам с ластици, хванах я веднъж зад седалката и карах отстрани по околовръстното до колите тя и там си остана така и не я намерих, в този смисъл каквото и да е хванато само с колани и плътно.
      Според мен ще бъде много полезно за повечето ако 'мастифите' кажат как и какво вземат за дневен преход и за по-дълъг такъв.

Коментар

То наистина е много хубаво да си разпределяте нещата за ремонт при необходимост но почти всички с които карам дори клещи ни се взимат пък какво остава за помпа гуми и др.Незнам тези чанти за резервоара дали ще станат на моя мотор защото резервоара ми е висок и няма много място между седалката и кормилото.Може би ако видя какво представляват ще мога да преценя ще върши ли работа или не в моя случай.Къде се продават такива чанти. Стените им твърди ли са. Къде се захващат ремъците за мотора. Ще се радвам ако има кой да ми отговори на тези въпросчета.

Коментар

Моята е подобна на тази
          http://www.louis.de/_30ff1b4cf16e647...TITLE=10025329

Има колани които се прекарват под резервоара, разделя се на две със цип като основата която се захваща на разевоара остава със малък прозрачен джоп. Горното отделение има отстрани твърда подложка подобна на гьон коят държи чантата права. Може да се сложи и отзад с тези колани, но не е много удобно пробвал съм

Коментар

На Баха карат с парче тел свещ и вода за по добри резултати Темпото е такова че спрял помпа гума значи последен от завършилите---ДОБРАТА АСИСТЕНЦИЯ Е ЧУДНО НЕЩО---Другото е мото-туризъм
            има нещо такова

на мене и нагръдника ми пречи камо ли раници
            виж за походи задължително
            и на състезание -преди носех но сега си взех чантичка за кръста
            и си нося в нея малко неща

има и друго -ендуро състезанията са с голяма доза късмет за да се даде добър резултат,
            каквото и да носиш няма как да вземеш всичко,а ако го вземеш -едва ще можеш да тръгнеш
            и на световното по ендуро-носят много неща на кръста но като стигнат до специален тест свалят чантичките карат теста и след това пак ги слагат -всъщтност механика им дава нова чантичка
            а старата я взима без въобще да пита липсва ли нещо от нея или не

Коментар

Именно за туризъм ми трябва да мога да качвам повече багаж,храна завивки палатка колкото повече толкова по добре стига да не ми пречи много на карането.Защото не ми стига напрежението през седмицата има моменти незнам кой ден сме коя седмица от месеца,та като ми писне да яхна мотора и да се запилея някъде по далечко или по точно по височко и да си почина както си знам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X