Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Яке за ендуро !?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Яке за ендуро !?

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
    ...А дъждобрана ми е някакъв германски шушляк за колоездачи, който навличам направо върху якето, а иначе се събира в джоб!...
    +1 И аз имам един - даже е фирмен, на Honda! Ще прозвучи глупаво, но честно казано предпочитам да ме вали дъжда...
    Последно редактирано от господин никой; 22-04-08, 23:32. Причина: Добавка...

Коментар

Първоначално публикуван от Kyle Преглед на мнение
      а можете ли дами кажете некои саит за облекла като този
      www.bobimx.com или подобен
      10х
      от този по-хубав сайт за какво ти е.Имаш всякакъв тип екипировка,а и е на приемливи цени
      АКО ПОНЕ ВЕДНЪЖ НА ДЕН НЕ ИЗПИТАШ СТРАХ, ЗНАЧИ НЕ ЖИВЕЕШ !!!

Коментар

Ето днеска за пореден път се доказа, че материята е най-важна! Колкото по-груба, дебела и здрава, толкова по-добре! Един приятел се попързаля малко на един завой по асфалта! На човека никакви поражения, обаче якето, там където се е трило с асфалта, се стопи! Все едно че до нагрята ламарина е допирано! А за отбелязване е че панталона, който е шит на същото място и от същите материали като българското ми яке, нямаше абсолютно никакви поражения!
        "Do not correct a fool, for he will hate you;
        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Аз до сега съм ползвал Тор и УФО да ви кажа незнам защо гледате да имат вградени протектори това не е наи добрата алтернатива .Гледаите да е добре проветриво да има много джобове и наи вече да е много удобно.За мен също е важно къде е самата закопчалка на якето ,ако може да е малко в страни ане точно под брадата защото при по продължена употреба започва да дразни на самата брада и шия.Важно е да могат и да се свалят ръкавите така е и по практично при по топли дни.И наи важното не харчете много пари колкото и да са добри след една две години се съсипват от клонките и паданията.Предпочитани марки Асербис,Тор,УФО ПроГрип,Фокс,Алпинестарс,Хебо и др.Всичките имат страници в интернет.Направи ми и впечетление че в Бг има много копия на големи марки ,които не знам как е с качеството .Дано да съм ви бил полезен с моят отговор
          Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
          0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

това което съм написъл по горе се отнася само за ендуро
            Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
            0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

И аз съм доста доволен от Плевенските даинезета, обаче пред малко по-марково яке не струват.Запарват много, на 3 минута след като те завали пропуска, единствено вятър не пропускат.За преди 6-7 години си бяха екстра, при условие че тогава нямаше никакво предлагане на пазара.
              Ето едно онлаин магазинче - fc-moto.de.Има доста намаления, хората доставят до България, за 10 дена ти пристига поръчката.И една много голяма екстра/поне за мен/,можеш да платиш като си взимаш пратката от куриера.Доставката до България плюс наложен платеж струва към 14 евро.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X