Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде може да се намери ремарке/платформа за мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде може да се намери ремарке/платформа за мотор?

ЕТО НОВОТО МИ РЕМАРКЕ-ВЧЕРА ГО ДОКАРАХА
    -от фирма кало комерс накрая реших да взема -имаха реклама в списание
    "офф роуд бг"-чешки са им ремаркетата
    даже ми го докараха хората до в харманли

Коментар

Снощи имах възможност да огледам новото ремарке на Митков и останах впечатлен от това което видях.
      В днешно време наистина рядко може да се види нещо с такова добро качество.
      2010 CRF 250 R

Коментар

Митков, може ли още някоя снимка и ориентировъчна цена ?

С баща ми се "договорихме" за едно ремарке.
        За мен за мотора, а за него за товарене.

Коментар

Момчета Митков наистина е много далновиден, това ремарке става и за мотор но също така и за компоти. Ащях да забравя също и за джибрето е чудесно какъв елексир се получава не е за приказване.

Коментар

-
            Митков, може ли още някоя снимка и ориентировъчна цена ?

С баща ми се "договорихме" за едно ремарке.
            За мен за мотора, а за него за товарене.

..и при мене идеята е нещо подобно-да се ползва за ...много неща..
            даже вчера ..на една позната ..и разпраям..виж викам взех --кабриолет..ако искаш качи се да те повозя

..цената е доста добра според мен..малко под 1000лв
            -с регистрацията и т.н.-около 1050 се върза

Коментар

стойката която замислях като приставка към ремаркето за да може да се качва и мотор вече е готова
              -всъщтност за нея използвах готовата вече стойка за караваната която бяхме правили и която вече не ми трябва защото продавам караваната
              ..снощи по тъмно вече направих снимките на лампа ..така че не са с много добро качество..моля да ме извините

-приставката я замислих да се хваща старата ми стойка от караваната с две релсички и с 8мм болтове към ремаркето ..много здраво се получи а бързо може да се слага и сваля..и да си возите -джибрите и тн..

-в момента системата още не е боядисана..тия дни като побоядисам..ще изглежда по добре...

майстора който материализира и двата проекта..вече сме го специализирали..някой ако иска ще ви свържа

-всички права върху патента - " запазени"
              Последно редактирано от mitkov; 04-09-07, 09:02.

Коментар

ЕГОИСТ
                Такова голямо ремарке а само за 1 мотор, ами Ива_Kx къде ще си качва мотора като ти идва на гости

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                  стойката която замислях като приставка към ремаркето за да може да се качва и мотор вече е готова
                  -всъщтност за нея използвах готовата вече стойка за караваната която бяхме правили и която вече не ми трябва защото продавам караваната
                  ..снощи по тъмно вече направих снимките на лампа ..така че не са с много добро качество..моля да ме извините

-приставката я замислих да се хваща старата ми стойка от караваната с две релсички и с 8мм болтове към ремаркето ..много здраво се получи а бързо може да се слага и сваля..и да си возите -джибрите и тн..

-в момента системата още не е боядисана..тия дни като побоядисам..ще изглежда по добре...

майстора който материализира и двата проекта..вече сме го специализирали..някой ако иска ще ви свържа

-всички права върху патента - " запазени"

Еее Митков, обаче това ремарке

Коментар

даскалов - това ремарке страхотия бе
                    комплектовката особенно

та да се върнем на темата щото и мен живо ме интересува
                    някой може ли да качи детайлни снимки на ремаркета и по специално на начина на захващане на мотора понеже и аз мисля да си купя едно и да го пригодя за моторетката

предварително ви благодаря
                    EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

На бас се хващам че това ремарке е комбинация от Олинс ниско окачване много спортни настройки и доста скъпа поддръжка в зависимост от начина на използване и скоростта с която се движи.А забравих да кажа че отзад ми се струва с много плитки калници и система PDS която е една от любимите на гн. Митков.Като цяло това еда съвкупност от висока технология и елементи които вина ги се харесват ,говоря за ремаркето.
                      Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                      0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Сега сериозно аз имах ремарке и го махнах защото са само проблеми.Когато идеш да караш можеш като се върнеш и да не го намериш.После незнам в БГ но тук не можеш и да караш толкова бързо с ремаркето щото те глобяват.Трябва да имаш и талон на всеки 4 години минават на преглед и ако те спре някои и не си легално ти го конфискуват,много се люлеат и на мен лично не ми харесват много.За захваштането с колани на предните телескопи и по желание отзад.Като гледам Митков как го е стегнал този КТМ маи и да се обърне ремаркето мотора няма да падне.Цените втора ръка тук от 200 евро ,нови от 600 евро за 3 мотора или АТВ.Модели и варианти безброй.
                        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
                          даскалов - това ремарке страхотия бе
                          комплектовката особенно

та да се върнем на темата щото и мен живо ме интересува
                          някой може ли да качи детайлни снимки на ремаркета и по специално на начина на захващане на мотора понеже и аз мисля да си купя едно и да го пригодя за моторетката

предварително ви благодаря
                          Ето едно елементарно колесарче което и регистрация няма дори.Собственика ще каже дали има проблеми е КАТ.
                          Прикачени файлове
                          КТМ 400 EXC

Коментар

Първоначално публикуван от ЛАМЯТА Преглед на мнение
                            колеги не пишете такива малки тайни във форума че тука имаме такива ремаркета и още едно в момента правим с регистрация от друго ремерке а куките четат този форум да знаете.Може да питате Жоро за това.Ще започнат да ни правят проблеми а сега още не са на ясно.
                            Късно е чедо! "Куките" наистина четат......

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                              Докато полицаите задават въпроса "и сега какво ще правим?" когато те спрат, дотогава ще си теглим моторите в ремаркета
                              Групата, взехте да ме обърквате та не бяха ли моторите за каране?

Коментар

Patented by Karlito
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X