Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ризница за мотокрос!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

давам ти я без проблем
    обади ми се на 088830 27 66 митко
    ще ти хареса много малко е ползвана
    ще ти я пратя по братовчеда ММ от елин пелин вие се знаете с него а той тия дни ще ми е на гости
    та в понеделник е при тебе

Коментар

Относно нагръдниците, наколенките и ризниците искам да каже, че не всички се правят в Китай. Например Ацербис всичките им пласмаси се правят в Италия и Австрия. В Китай, Корея даже и в Хон Конг се шяит екипите им и другите текстили. Оня ден гледах едни протектори на Ацербис и мога да кажа, че са супер направени. А за тази ризница дето стана в началото на темата някой цена може ли да даде цената на която я е имало в Суходол май беше. Защото в Гърция е на 178 Евро, което е МНОООООООГОООО

Ае

Коментар

Питам слагате ли си нещо под тук вече коментираните костенурки?

Коментар

Аз слагм т-шърт пълна синтетика!
          offroad фен
          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Galabin
            Аз слагм т-шърт пълна синтетика!
            Това е много интересно. Аз например изобщо не съм наясно какво бельо трябва да се облича като се кара. Който знае да казва и да обяснява.
            2010 CRF 250 R

Коментар

По правило се слагат само синтетични материи защото не задържат влагата при изпотяване, т.е. бързо съхнат.Памука попива и държи мокро.Колкото до плътността,избира се според сезона или поне аз така правя.
              offroad фен
              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

аз обличам бански хем съхнат бързо хем стягат "нещата " които се нуждаят от стягане
                хем и може спокойно да се преобличаш колкото и каквато и публика да има наоколо

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                  аз обличам бански хем съхнат бързо хем стягат "нещата " които се нуждаят от стягане
                  хем и може спокойно да се преобличаш колкото и каквато и публика да има наоколо
                  Абе знаем ги твоите бански Трябва да ги сменяш по-често щото като се поизтрият шевовете отзад знаеш какво става
                  Като се сетя ....
                  2010 CRF 250 R

Коментар

ееее аааа
                    да не си са изтървал че голям майтап че падне

Коментар

До: Ризница за мотокрос!

Здравйте господа

Имам един въпрос- Има ли някъде в Бългаиря ризница Daineze JACKET WAVE-V NECK.
                      Трябва ми не за ендуро ,а за downhill с колело(които са съжаление може да загрубее не по-малко от ендурото ако се срутиш на камениста горска пътека с 40-50).Бронята ми харесва с това че пази и връта,а пък с колело много често се пада на човка(сиреч прз глава),освен това е качествено направена,а дава и много по-добра защита от тея бикуци на 661.За съжаление брони като Ufo не ми вършат работа защото са прекалето тежки и ограничават движението.
                      Така че ако някой знае къде в бг има такива брони ,ще съм му много благодарен,защото ще ми спести яко ровене в чужбинските сайтове и 80 кинта за доставка.
                      Питах същия въпрос другарите от форума за екстремно колоездене, обаче те ни знаеха, викат че туй било за мотокрос,а не за колело-сиреч извън тяхната юрисдикция.

Мерси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X