Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ризница за мотокрос!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Добра изглежда за тези пари...

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
      Добра изглежда за тези пари...
      и не само добре изглежда а си е и добра. в началото стои малко дървено но след това се поочупва. гърба и е на цип и може да се сваля. има и пристягания на необходимите места. ако някои продава драг по вашия край помоли го да ти вземе една. правена е някъде в далечния изток. няма да се учудя ако се окаже 100% еднаква с ризница на известна марка но на половин цена !!!
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз карам с Acserbis (външна) - скъп модел, но в събота се пукна на едно място при бърза среща с дърво Все пак добре ме предпази, слава богу Опитах с Cemoto - цяла риза, но не се чувствувам комфортно с нея, освен това под протекторите се потя като куче и я заебах. Всичко е въпрос на лична преценка.

Коментар

Хмммм...Не знам и аз...тая драга не е лоша, ама УФО си е УФО! Тая драга не лоша, ама е в размер S. Аз съм висок вече 1,74-1,75 и като ослабнах съм към 70 кила...не знам и аз

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Манолев
            Хмммм...Не знам и аз...тая драга не е лоша, ама УФО си е УФО! Тая драга не лоша, ама е в размер S. Аз съм висок вече 1,74-1,75 и като ослабнах съм към 70 кила...не знам и аз
            ако имаш парите си купи уфо, ти си знаеш, а размери има всякакви
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Категорично за UFO! И то по големия клас на протекция. Гледай да не ти е голяма, но и за това има лек.

Коментар

...

Драгомир-ите трябва да ги има в магазина на Веломания ... ама от 2 месеца си чакат новата стока (с по-големи размери) както всички магазини за екипировка в БГ ...
                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Иска ми се да ви попитам защото нямам опит с тези ризници а ми предлагат една....Дали е достатъчно сигурна...имам предвид като ниво на защита...не успях да намеря инфо или ревю за нея. Та който има опит с такива протектори нека сподели или който знае повече за тях...Да не са от тези срещу камъни само че на мен такава не ми трябва...Мерси

[img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

Протектора на снимката е за мотокрос.Според мен пази само от летящи камъни и други твърди предмети.Във всички случаи цялата броня тип "костенурка нинджа"(цитат) е за предпочитане за ендуро!
                    Аз лично карам с такава "SixSixOne" и съм много доволен!
                    offroad фен
                    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Както каза Гълъбин...

Коментар

Прави сте за летящите камъни но все пак тези "ризници" предпазват и от други неща и то не чак толкова лошо
                        Все пак наистина че тези за които говорите са с по голяма защита
                        само дето за лятото са малко неудобни
                        докато другия нагръдник може да си го сложиш върху фанелката и ти е доста по прохладно.
                        Може би всеки трябва сам да си реши кое повече му допада ,
                        специално за по начинаещи наистина че по добре да са по защитени
                        въпреки че ще са и бая по изпотени

Коментар

Мдаа точно от това се притеснявах....че ще е само за камъчета.... Мерси прогнозите ми се оказаха вярни за тази ризница....аз карам в момента с една костенурка.. чужда....вярно че се потя кат прасе ама май по добре да ми е топло....ми ако някой продава костенурка втора ръка да се обажда))

Коментар

Хе абе нали ти споменах че не е баш само като за камъчета
                            точно с тоя модел знайш колко хора на кви тежки състезания са участвали
                            айде за мотокрос няма да говорим но преди време точно с такъв караше многократният победител на BAJA1000 с едно невероятно наточено KX500 които поставяше средни скорости по трасето по почти 100км/h като се има предвид че тогава трасето минаваше и по доста спънати места представи си кво каране е праел пича
                            знам го тоз нагръдник на ацербис хич не е лош е зависи колко пари ти искат
                            ако са бая по добре наистина дай още малко и си вземи една"нинджа"
                            между другото и аз продавам нагръдник уфо и го давам на половин цена спрямо цената му като нов почти

Коментар

Давай да говорим за уфото направо.....къв модел е имаш ли снимка. щото аз искам по принцип да си взема нинджа ама в момента са ми скъпички...ако твойта цена ме урежда направо да я взимам....Ако искаш кажи на ЛС да се свържем да не разводняваме темата с търгашлък

Коментар

ufo шокваве пише на него
                                почти е нов
                                сребрист

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X