Здравейте колеги, някой може ли да препоръча добре зареден магазин за качествена екипировка за мотористи. Според моя опит цитираните критерии изключват 99,9 % от магазините в България, както и 100% извън София
.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
препоръчайте магазин за екипировка около Бг /Букурещ, Истанбул...../
Свий
X
-
От: препоръчайте магазин за екипировка около Бг /Букурещ, Истанбул...../
Имайки предвид че си писал в раздел "Ендуро", мога да предположаПървоначално публикуван от sharkfin Преглед на мнениеЗдравейте колеги, някой може ли да препоръча добре зареден магазин за качествена екипировка за мотористи. Според моя опит цитираните критерии изключват 99,9 % от магазините в България, както и 100% извън София
.
, че търсиш екипировка за преждеспоменатото. Критериите ти за " качествена екипировка за мотористи" не са ни познати, за да ти препоръчаме магазин. Ако обосновеш, но по- точно, въпроса си може и да ти отговори накой. Успех!
Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016
-
Е никой ли не е пазарувал някъде наблизо? Нека който е видял хубав магазин да го share, че след страхотиите от темата "Карайте с екипировка", с каска и яке само се чувствам като гол охлюв
Коментар
-
благодаря ти за уточнението, имам предвид най-вече защитно облекло, както за офроуд, така и за преходи по асфалт /което за пътната обстановка в Бг май е едно и също/. Като споменавам "качествена" - говоря за нещо различно от масовото китайско карго, също така и не е задължително да е най-евтиното.Първоначално публикуван от offar Преглед на мнениеИмайки предвид че си писал в раздел "Ендуро", мога да предположа
, че търсиш екипировка за преждеспоменатото. Критериите ти за " качествена екипировка за мотористи" не са ни познати, за да ти препоръчаме магазин. Ако обосновеш, но по- точно, въпроса си може и да ти отговори накой. Успех!
Поздрави!
Коментар
-
Колегата offar е напълно прав, защото никой от нас не знае опита ти и изискванията ти към качествената екипировка. Иначе това изказване за 99% в Бг и 100% в София звучи много сериозно и според мен не отговаря на истината. Познавам хора в Бг, които се занимават с търговията на екипировка и не мисля, че всичко при тях е като магазин за 1 лев
Дори напротив, тези хора пазаруват повечето неща от вън и е въпрос на договаряне дали цената, която предлагат тук е добра за нас или не
Наистина съм срещал абсурдни неща в някои магазини от сорта на оригинални каски "Монстер" за 150 лева, но както и да е .... Дай повече инфо за себе си и със сигурност ще намериш, това което търсиш
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
95% от личната ми екипировка е от http://bobimx.com/browse/?category[]=1 . От този магазин, през годините, съм закупил 2 каски, 3 чифта ботуши, наколенки, 4 бр очила, 4 бр ръкавици, 3 панталона, 2 якета, 5 блузи, 2 предпазни ризници и още куп други неща. Дано съм бил полезен. Поздрави!Първоначално публикуван от sharkfin Преглед на мнение" - говоря за нещо различно от масовото китайско карго, също така и не е задължително да е най-евтиното.
Поздрави!Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016
Коментар
-
Здравей колега,разтъси се по хубаво,и в Бг съм гаранция че можеш да намериш хубава екипировка.Аз лично съм докарвал от Германия за София 6 палета със кожени костюми ,каски ,кори и там квото се сетиш от ваште моторджииски неща за едно квартално магазинче някъде покрай бул.Цар Борис 3ти,но незнам точния адрес,беше преди 3 месеца ,.......................................ТИР карам и затова ти казвам, Успех.
Коментар
-
Не бих искал въпросът ми да бъде тълкуван като критика към българските търговци. В началото посочих проценти, които са реални резултати от моя личен опит, от посещения на около 10 магазина (не онлайн) в София и Варна. Няма да цитирам имена за да не бъде счетено за реклама. Имаше доста оскъдни предложения от по-високия ценови клас, за кожени якета и панталони още по-малко. Вярно, че и аз не съм лесен - 195 см/ 120+кг. но все пак влизам размерите 2-3 XL повечето производители. По тази причина предпочитам да купувам облекло и обувки след като ги премеря.
В момента карам BMW F800R и си търся летни яке и панталон от кожа или текстил за асфалтови преходи.
Коментар
-
Колега, явно и въпреки първия ми отговор, чак сега разбрахме за какво иде реч. Има раздел за тежки ендура- експедиционни машини, питай там. Ако нямаш отговори- има и Гугъл. Успех в точните места за въпроси и отговори!Първоначално публикуван от sharkfin Преглед на мнениеНе бих искал въпросът ми да бъде тълкуван като критика към българските търговци. В началото посочих проценти, които са реални резултати от моя личен опит, от посещения на около 10 магазина (не онлайн) в София и Варна. Няма да цитирам имена за да не бъде счетено за реклама. Имаше доста оскъдни предложения от по-високия ценови клас, за кожени якета и панталони още по-малко. Вярно, че и аз не съм лесен - 195 см/ 120+кг. но все пак влизам размерите 2-3 XL повечето производители. По тази причина предпочитам да купувам облекло и обувки след като ги премеря.
В момента карам BMW F800R и си търся летни яке и панталон от кожа или текстил за асфалтови преходи.Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016
Коментар
-
Не виждам кое не беше ясно още в първия пост, дори и заглавието на темата беше съвсем конкретно. Едва ли магазините за мотоекипировка са толкова тясно специализирани за леки и съответно за тежки машини.
Питането беше за такива магазини в близост до България. Нека ако някой е пазарувал от такива и е бил доволен, да сподели. Предполагам, че това няма да наруши правилата за реклама.
Коментар
-
Истанбул отпада от списъка по мои наблюдения.Защото там екипите на известни фирми са по скъпи от тези в България.Което не ги прави по оригинални!Имат разни евтини които виждам и чувам за първи път.Първоначално публикуван от sharkfin Преглед на мнениеНе виждам кое не беше ясно още в първия пост, дори и заглавието на темата беше съвсем конкретно. Едва ли магазините за мотоекипировка са толкова тясно специализирани за леки и съответно за тежки машини.
Питането беше за такива магазини в близост до България. Нека ако някой е пазарувал от такива и е бил доволен, да сподели. Предполагам, че това няма да наруши правилата за реклама.Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !
Коментар
-
Върнах се преди дни от Истанбул. Както казва Даниел цените са доста високи. За лятно яке BMW AirFlow цената беше 480€, срещу 360€ в германски интернет магазин. Но имат всичко в наличност. Освен това имат и възстановяване на ДДС (18%) ако се справиш с процедурата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар