Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Наколенки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Свалете си я от МX-on web.ru. Там я има готова за печат, при това на руски! Освен това, има и съвети от Geremy McGrath, г-н Трофимец и разни други !!!

Коментар

Малко ми е трудно да се ориентирам, едно време много бягах от часовете по руски дай моляте линк към книгата...

Коментар

Не съм толкова в час с компютрите но ще гледам да измисля нищо

Коментар

Гледай кадето пише приемъй вожденя

Коментар

Стария адрес беше mx.onweb.ru ,но сега имат нов www.mxplus.ru
            "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
            MG Racing Team

Коментар

Момчета, аз пак връщам темата за наколенките.Откъде могат да се закупят тук от България и за каква цена,имат ли разновидности и модели.Питам защото в момента съм със скъсани кръстни връзки,и ще ми е доста трудно да подкарам отново.

Коментар

При дойчин в софия има много хубави EVS RS7. Продават се за 500лв. двете, което е на половин цена(европейска). Чисто нови са. Размер L

Коментар

Ако не си прочел всичко нагоре по темата, ще добавя че са ужасно неудобни, в сравнение с обикновенните наколенки, но това е цената която трябва да се плати за сигурността. Нали се сещаш че няма начин да ти хване здрваво крака от горе и от долу без да усешташ стягъне

Коментар

Събине,удобството вече е на заден план.Предпочитам да подавам яко газта,пък много важно ,че ще ми е неудобно.Ще се пригодя някак си.Много е гадно да гледаш как Ст.Загорци карат, а ти да ги обикаляш с патериците.Къде се намира този магазин в София.

Коментар

Кофти работа, нядявам се да се оправиш по скоро!

В уличката зад стъклената сграда на БулИнс до Японският хотел.

Коментар

Колега влез в клубния ни саит има много теми за ендуро,аи не само ендуро www.motocross.bg.tc

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                          Ако не си прочел всичко нагоре по темата, ще добавя че са ужасно неудобни, в сравнение с обикновенните наколенки, но това е цената която трябва да се плати за сигурността. Нали се сещаш че няма начин да ти хване здрваво крака от горе и от долу без да усешташ стягъне
                          Здр. Най неудобните наколенки, а според мен шини са тези, които се носят след артроскопия на коляно... Гледайте сигурността а не удобството...
                          LZ1RED

Коментар

Преди всичко здравето,много правилно.Бих предпочел да изтрая 2 часа с нетолкова удобна наколенка,пред 2 месеца с ортеза(тя изобщо нее удобна)

Коментар

Triabvat nakolenki zashtoto brat mi taka snoshti padna v edna dupka 1-2 metra i si nabi kolenata
                              SUBARU OUTBACK I 2.5 AT

Коментар

Kакви са тези наколенки ?

За какви наколенки говорите от доста време и защо са толкова скъпи ,аз май не съм виждал точно такива айде пратете по някоя снимка за да разбера за какво точно говорите.А междувременно днес ще давам отново заявка за UFO PLAST и ако някой се сети че му трябва нещо да драсне някой ред че във края на седмицата или началото на другата ще товаря стока от Италия че после да не чакате ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X