Свалете си я от МX-on web.ru. Там я има готова за печат, при това на руски! Освен това, има и съвети от Geremy McGrath, г-н Трофимец и разни други
!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Наколенки
Свий
X
-
Стария адрес беше mx.onweb.ru ,но сега имат нов www.mxplus.ru"91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
MG Racing Team
Коментар
-
Ако не си прочел всичко нагоре по темата, ще добавя че са ужасно неудобни, в сравнение с обикновенните наколенки, но това е цената която трябва да се плати за сигурността. Нали се сещаш че няма начин да ти хване здрваво крака от горе и от долу без да усешташ стягъне
Коментар
-
Събине,удобството вече е на заден план.Предпочитам да подавам яко газта,пък много важно ,че ще ми е неудобно.Ще се пригодя някак си.Много е гадно да гледаш как Ст.Загорци карат, а ти да ги обикаляш с патериците.Къде се намира този магазин в София.
Коментар
-
Коментар
-
Здр. Най неудобните наколенки, а според мен шини са тези, които се носят след артроскопия на коляно... Гледайте сигурността а не удобството...Първоначално публикуван от sabinАко не си прочел всичко нагоре по темата, ще добавя че са ужасно неудобни, в сравнение с обикновенните наколенки, но това е цената която трябва да се плати за сигурността. Нали се сещаш че няма начин да ти хване здрваво крака от горе и от долу без да усешташ стягъне
LZ1RED
Коментар
-
Kакви са тези наколенки ?
За какви наколенки говорите от доста време и защо са толкова скъпи ,аз май не съм виждал точно такива айде пратете по някоя снимка за да разбера за какво точно говорите.А междувременно днес ще давам отново заявка за UFO PLAST и ако някой се сети че му трябва нещо да драсне някой ред че във края на седмицата или началото на другата ще товаря стока от Италия че после да не чакате ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар