Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Acerbis Koerta vs UFO Scorpion

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Acerbis Koerta vs UFO Scorpion

и аз искам такава на УФО.ДОСТА Е ДОБРА ОТКАМ ПРОТЕКЦИЯТА
    Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Пробвах Ацербиса и забравих за Уфото, направо го взех .
      Невероятна ризница е, всички елементи от нея лягат по извивките на тялото, като гръдния протектор под напора на планките за ключиците стои леко напред с което подобрява циркулацията на въздуха. Светльо, ще ти я дам да я пробваш, мисля че ще размислиш.

Коментар

Аз карам с ацербис и мога да кажа че е супер удобна и мн здрава,карал съм и с други ама тази заспа на мен
        Бъди инат...умирай само в краен случай!

Коментар

аз пък чакам от Германия реплика на UFO, и ще видим как ще ми е, иначе до скоро карах с FOX и съм много доволен имах доста падания, а жилетката не беше дори надраскана, но ми беше малко голяма и затова я продадох

Коментар

Като вземеш репликата на УФО ,кажи как е,удона ли е и дали има коренна разлика от към изработката,че и аз съм се насочил към такава.

Коментар

Аз използвах на Tor ,Alpinestars,те най ми харесаха и са доста удобни според мен.
              Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
              0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

+1 за Acerbis-а, карам точно с такава, много е удобна
                SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Според мен Alpinestar и THOR нямат добра протекция,а и цената е доста висока.Най добри за сега според протекцията са ACERBIS,UFO SCORPION и DAINESE.Ето една реплика на DAINESE с доста протекция по нея.
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от krik4e; 17-02-10, 20:31. Причина: пропусната буква

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
                    Според мен Alpinestar и THOR нямат добра протекция,а и цената е доста висока.Най добри за сега според протекцията са ACERBIS,UFO SCORPION и DAINESE.Ето една реплика на DAINESE с доста протекция по нея.

Да... с добра протекция, но изглежда доста.. дървена. Убеден съм, че с такава ризница в гората няма да е никак комфортно, доста ще ограничава движенията. Може би е по-скоро за каране по асфалт. Лично мнение.
                    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                    Mercedes w212 E350 4matic
                    Ducati Monster 600
                    O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
                      така си мислиш аз карам с UFO за 160 еврро а един приятел си взе FM пълно копие на мойта от германия за 90 евро на пръв поглед са еднакви но само на пръв поглед като ги сложиш една до друга се вижда веднага разликата в качеството на материяла и матрицата с която е правена отливката да не говорим че неговата я спраска при едно падане а аз съм се търкалял по 20 метра в скали с мойта и резултата е смешно повърхностно надраскване било ме атв-то през гърба и какво ли не и съм здрав единственият път като не я сложих счупих ключица.
                      винаги съм се чудил на хората които си купуват ауспух за 500лв. или кормило за 250лв.,а се опитват да изтънкажат с някаква куча марка екипировка за каска или броня мисля че не са прави.
                      Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
                      Като вземеш репликата на УФО ,кажи как е,удона ли е и дали има коренна разлика от към изработката,че и аз съм се насочил към такава.
                      Той го е казал човека!

Коментар

Acerbis Koerta ще се произвежда до края на година, тоест до Септември от тогава насам излиза подобрение на тази жилетка. В момента Ацербис разработват нова жилетка/нагръдник който е много удобен и е с доста модицифакции. Дори ще може да се носи Leat Brace с него. Ще бъде пуснат до 2-3 месеца.

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
                          Acerbis Koerta ще се произвежда до края на година, тоест до Септември от тогава насам излиза подобрение на тази жилетка. В момента Ацербис разработват нова жилетка/нагръдник който е много удобен и е с доста модицифакции. Дори ще може да се носи Leat Brace с него. Ще бъде пуснат до 2-3 месеца.
                          А приблизителна цена?

Коментар

Първоначално публикуван от intruderzzz Преглед на мнение
                            А приблизителна цена?
                            Хъм... като я мерих, не бяха готови с лакетните и раменните протектори и не ми казаха цена. Но според мен не вярвам да е по-скъпа от Коертата.
                            Предимството е, че ще можеш да си я купиш на две части: първата е самата жилетка/нагръдник, а втората е налакетниците и нараменниците. Тоест идеята на Ацербис е да може да се използва и за крос и за офроуд, дори и за пистов мотоциклет, защото е много прибрана. Аз като я мерих ми беше доста удобна, макар че е от твърд материал. Гърбът добре ляга, а в рамената може да се регулира. Най-долната част на гърба може да се маха, ако на някой му е дълъг.

Малко извън темата за още един продукт на Ацербис. Това е нов вид смес, която ще измести карбоновите предпазители на кокалчетата на ръкавиците. Сместа е като пластелин, намества ти се по кокалчетата и не ти е некомфортно. А при удар се е как да кажа уникална. Правиха ми демонстрация, дават ми една топка и си я мачкам и я натискам, после си я увих около палеца взеха един чук и удари с всичка сила. Сместа става като желязо. След удара отново е като пластелин. Дано сте разбрали, че май малко като в детската градина го обясних
                            Този продукт след 20 март ще го имам наличен. За жалост такива ръкавици ще са около 100 лв.
                            Последно редактирано от viki terzieva; 18-02-10, 09:24.

Коментар

Според мене Acerbis Koerta е по-добрата.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Ами,аз карам с Ацербиса и съм много,ама много доволен. Колкото падания е издържала..... Пази си
                                Петър Начев :twisted::twisted::twisted:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X