До: Как да развием ендурото в България?
Видно е че Жоро Хаджиев и компания си падат и се се устремили към екстремното ендуро, тогава Жоро, защо не помислите и за траял школа?
За по 2-2500 лв може да се намерят доста читави траялки, а за специалисти не мисля че ще имате проблем, доста от австрийските ви приятели са минали през траяла и често навестяват нашите ширини. Може да се правят няколко пъти в годината лагер школи. При наличието на такива школи доста хора се биха заинтересували и закупили траял мотор и наистина да го ползват по предназначение.
Видно е че Жоро Хаджиев и компания си падат и се се устремили към екстремното ендуро, тогава Жоро, защо не помислите и за траял школа?
За по 2-2500 лв може да се намерят доста читави траялки, а за специалисти не мисля че ще имате проблем, доста от австрийските ви приятели са минали през траяла и често навестяват нашите ширини. Може да се правят няколко пъти в годината лагер школи. При наличието на такива школи доста хора се биха заинтересували и закупили траял мотор и наистина да го ползват по предназначение.
От скоро рестрикциите в карането из планините на запад наложиха тази схема, но след отливът на самостоятелни състезания по ендуро между 90-те и 2000-та година, организаторите пак се активизираха и му намериха цаката. Ерзберг Родео през тази година, ако не се лъжа прави своето 15-то поредно издание, като Карл Катох ме уведоми наскоро, че още в края на декември м.г. всички 1700 (през тази година) места вече са заети. 

.А това се учи с години.А и другото което искам да кажа ,не бъркайте триала с колело и мотор доста е различно е,не всеки може да работи със съединител и газ.
Коментар