Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се похваля

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Кое по-точно ще продадеш зеленкото или черничкото?

Коментар

Сигурен ли си в годината ??? Казваш че е 2002 , да не са те качили на черешата , че май не ми прилича на 2002г.

Коментар

Зеленото естествено,черното още не съм го пипнал та камо ли да го продавам.Пич ти как видя че не е 2002,там хората не са като тук,като кажат че 2002 значи е 2002.
        [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Цифра пара ще дадеш, пък и контейнер до БГ ще платиш. Просто да си сигурен в това за което си даваш парите !!

Коментар

Е, аз не виждам причина да се паникьосва момчето.
            Всички XR 400 след 97-ма година по принцип си приличат!
            На този му няма лепенките на резервоара, калникът, маската и ауспуха са му сменени, тъй че ... споко!
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Честито и без аварийно много готин мотор

Коментар

аз пък си харесах къщата пред която е сниман

както казва Жоро след 97 ма /тогава излезе този модел/ на практика няма промени по този модел и до ден днешен
                като изключим че по новите са червени а първите бяха бели
                и още няколко много дребни промени които ги знаят само инженерите от хонда
                между другото този модел излезе 97 ма уж като нов модел а всъщтност много издания тогава отбелязаха че това всъщтност е възкресен хр350 от 80 те години с 50 кубика отгоре и с новото окачване
                а хонда му искаха тогава 13 000 марки в германия още като излезе
                направо избиха рибата с тоз модел ..почти никакви пари не им е струвало да го конструират и произведат а вече сума ти години го продават на яка цена и то без да влагат нищо по него
                този модел направо им е като печатница за $$$$$$$
                но пък и хората са доволни и май май никой не съжалява от тия дето са го купили

Коментар

Абе в Германия може и да са му искали 13000 марки обаче в щатите препорачителната цена е 5200$ за чисто нов,малко е голяма разликата(отива към 80%)А тука го гледах за 14000 лв мисля

Коментар

Така е щото нашите искат да го продадат и направо с парите да си купят нов "Х" !
                    Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

Коментар

Честито и със здраве да го караш дълго време !
                      Изглежда много добре !
                      "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                      MG Racing Team

Коментар

Chestito!!! Da si go karash s zdrave!
                        Az si kupih ot USA xr400r 2001 za 2400$ i veche go karam uspiah da go registriram s malko tuning ot kam aksesoari(migachi i prochie) motora mi beshe v perfektno sastoianie no do registraciata mi izleza s taksi i mita i transport 5700 BGL.
                        Ako imash problemi s registraciata pishi shte ti dam moia kit za street legal

Коментар

Благодаря за предложението otrakov, ако се наложи ще ти драсна два реда.Апропо къде му сложи номера на твоя и дали не може да се мине без мигачи?И още един въпрос.Колко ти излезна митото?

Коментар

Направих си сам специална опашка защото от КАТ искат осветление на номера закрепва се към рамката и калника отзад. Зависи мен ме караха да ги пускам да работиат и биах сложил акумолатор в чантичката на калника. Сега махнах жсичко от мотора и номера е както при всички отзад на калника огънат за да не се чупи от дарвета и други. Митото е 6% върху цената на коиато си го внесал + цената на транспорта за моя радост хората които ми го внесоха се занимават с това от отдавна и те сваршиха цялата работа вместо мен.

Коментар

Първоначално публикуван от ortakov
                              Митото е 6% върху цената на коиато си го внесал + цената на транспорта
                              и на получената от горната формула сума добави 20% ДДС

Коментар

Да бе знам за 6% + ддс-то но мисълта ми е на каква фактурна стойност може да мине номера,защото ти можеш и 200$ да си го напишеш,между другото намерих мануал за xr400, така че ако на някой му трябва да свирка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X