Така, вече съм горд собственик на XR400R 2002г със следните екстри към него fmf pipe,edelbrock carb,black plastics,j&n suspension. , е мотора е още в щатите но въпреки всичко аз съм супер доволен и нямам търпение да престигне.Скоро ще кача и снимки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да се похваля
Свий
X
-
Ха, честито !!!
Добър избор си направил, пък и щом е 2002-ра, всичко е ОК.
Да го караш със здраве поне един сезон и да си купиш после "Х"Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
-
Мда, в калифорния се изисква така наречния Green Sticker, без който не може да се регистрира мотора...даже до две хиляди и някоя година yamaha wr не можеше да се класира за тоя стикер и не можеше да се кара в Калифорния.
НО като гледам твоя мотор няма регистрационен номер, за това си мисля че хич не е спънат, пък и все пак е от калифорния.....меката на мотокроса и суперкросаNo bike - no fun!
Коментар
-
Честито приятелю !
Невероятна придобивка, и страхотен избор !
Пожелавам ти дълъг безавариен стаж изпълнен с незабравими приятни моменти !
Между другото модификациите според мен също са добри и много радват окото, доста труд е вложен в него и е направен както трябва... очакваме с нетърпение първите впечатления от него
----
ПП. Между другото какво ще стане със това кавазаки където ти е на аватара ?[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар