От: ЕРЗБЕРГ РОДЕО 03-06 Юни - 2010
Като за новак на Ерцберг бях изключително впечатлена дори и от старта. Мисля, че мога да прекарам още две-три години там, без да катеря нагоре - адреналинът е невероятен. 500 мотора преди гладиаторска битка - после първата редица потегля, сипей или два и от там насетне разчиташ на Чинела ; ) Неговите спортни постижения са непостижими за мен и догодина непременно трябва да го впрегнете и в организацията. Дори и за първа година, лесно е да се установи, че без здрав съпорт и перфектна техника няма как да се случат нещата...
Между другото, имам подробен старт само на Калин, за което ми помогна отличаващия се зелен цвят на кавазакито. Имаше само още няколко... Но снимките ми са предадени надлежно на по-добрия разказвач
. Така че Чинела наистина има материал за седмици напред. И по-добре да не бърза, за да се повълнуваме още малко покрай това невероятно събитие.
Жоро (Хаджиев), щом това е нова техника и постигна този резултат от първия път, да знаеш, че чакам продължението. Снимките са просто прекрасни. Имаш един поздрав от мен, ама и той е в Чинела : ))))
Като за новак на Ерцберг бях изключително впечатлена дори и от старта. Мисля, че мога да прекарам още две-три години там, без да катеря нагоре - адреналинът е невероятен. 500 мотора преди гладиаторска битка - после първата редица потегля, сипей или два и от там насетне разчиташ на Чинела ; ) Неговите спортни постижения са непостижими за мен и догодина непременно трябва да го впрегнете и в организацията. Дори и за първа година, лесно е да се установи, че без здрав съпорт и перфектна техника няма как да се случат нещата...
Между другото, имам подробен старт само на Калин, за което ми помогна отличаващия се зелен цвят на кавазакито. Имаше само още няколко... Но снимките ми са предадени надлежно на по-добрия разказвач
. Така че Чинела наистина има материал за седмици напред. И по-добре да не бърза, за да се повълнуваме още малко покрай това невероятно събитие. Жоро (Хаджиев), щом това е нова техника и постигна този резултат от първия път, да знаеш, че чакам продължението. Снимките са просто прекрасни. Имаш един поздрав от мен, ама и той е в Чинела : ))))

),но то си е събитие ,което не е за изпускане и никога не би омръзнало.За догодина обаче се надявам да сме там и тъй като вероятно ще имаме участник от MG, вярвам, че ще сме яка агитка.Няма Чинела да помага сам на българските състезатели я ,ще се включим повече хора с въжета, лебедки ,радиостанции-както си трябва! Познаваме трасето вече добре и ще се разположим на подходящите места
Коментар